دوره و شماره: دوره 8، شماره 2، تیر 1398، صفحه 111-212 
ارزیابی رهایش وانیلین از ریزکپسول‌های چندلایه تحت ‌شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان

صفحه 111-124

10.22101/JRIFST.2019.07.22.821

محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ محمد نوشاد؛ محمد خلیلیان موحد


بهینه‌سازی فرایند استخراج ژلاتین، از ضایعات پوست گوسفند با استفاده از آنزیم آلکالاز به‌روش سطح پاسخ

صفحه 125-136

10.22101/JRIFST.2019.07.22.822

مهدی زارعی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ حسن رشیدی؛ محسن فتحی نجفی


مدل‌سازی و بهینه‌یابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و قابلیت زنده‌مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر فراپالودۀ سین‌بیوتیک حاوی آنزیم ترانس‌‌گلوتامیناز میکروبی، محلول پودر آب‌پنیر و اینولین

صفحه 137-150

10.22101/jrifst.2019.07.22.823

فرشته ترابی؛ حسین جوینده؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر


بررسی اثر آنتی‌اکسیدان و نگهدارنده‌ها بر ویژگی‌های اکسایشی و میکروبی کرۀ گردو طی زمان ماندگاری

صفحه 151-164

10.22101/JRIFST.2019.07.22.824

مصطفی شهیدی نوقابی؛ راضیه نیازمند؛ مژده صراف؛ مهناز شهیدی نوقابی


اثر نسبت امولسیون حاوی قندهای الکلی و اندازۀ ذرات بر مقاومت حرارتی و برخی ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات

صفحه 165-176

10.22101/JRIFST.2019.07.22.825

عبدالعلی اسمعلی؛ نارملا آصفی؛ سمیرا یگانه زاد


کاربرد شبکۀ عصبی مصنوعی و آزمون غیر‌مخرب سی‌تی‌اسکن در تخمین مقدار کوفتگی گلابی در اثر اعمال بارهای خارجی

صفحه 177-188

10.22101/JRIFST.2019.07.22.826

محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی


به‌کارگیری تبدیل موجک تصویر برای درجه‌بندی کیفی چای سبز به کمک الگوریتم‌های فراابتکاری

صفحه 189-200

10.22101/JRIFST.2019.07.22.827

عادل بخشی پور؛ حماد ذرعی فروش؛ ایرج باقری


استفاده از جیرۀ غذایی غنی‌شده با پودر تفالۀ لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال

صفحه 201-212

10.22101/JRIFST.2019.07.22.828

الهام شعبانی؛ امیر سالاری؛ داور شاهسونی؛ حسن باغیشنی