دوره و شماره: دوره 8، شماره 3، مهر 1398 
جایگزینی آرد نخود و عدس با گوشت مرغ در فرمولاسیون کوکتل 55 درصد نیمه گیاهی

صفحه 213-224

10.22101/JRIFST.2019.09.17.831

آمنه عباسی منفرد؛ محسن زرگر؛ مهدی عابدینی نایینی


ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزولۀ پروتئین سویا به روش توده‌سازی مرکب

صفحه 225-234

10.22101/JRIFST.2019.09.17.832

نفیسه جانثاری؛ میلاد فتحی؛ سید جمال مشتاقیان؛ علیرضا عباس پورراد


اثر عوامل کی‌لیت‌کنندۀ سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرایند پخت

صفحه 235-244

10.22101/JRIFST.2019.09.17.833

عاطفه‌سادات هاشمی گرم دره؛ محمد گلی


اثر عصارۀ جلبک دریایی اولوا فلکسوزا (Ulva flexuosa Wulfen) و آویشن شیرازی بر ویژگی‌های کیفی پرتقال واشنگتن ناول در مدت انبارداری

صفحه 245-258

10.22101/JRIFST.2019.09.17.834

محبوبه رضایی؛ فرزین عبدالهی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ مرتضی یوسف زادی


مطالعۀ برخی خصوصیات شیمیایی، الگوی الکتروفورتیک و حسی برگر تلفیقی ماهی کپور نقره‌ای با میگوی وانامی

صفحه 259-268

10.22101/JRIFST.2019.09.17.835

میلاد عباسی منجزی؛ سیدپژمان حسینی شکرابی؛ سیدابراهیم حسینی


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی چند نوع عسل و مقایسۀ اثر ضدمیکروبی آنها بر اسینتوباکتر بومانی و انتروکوکوس فکالیس

صفحه 269-284

10.22101/JRIFST.2019.07.08.836

محبوبه دهقان؛ جمشید مهرزاد


خصوصیات مکانیکی، رئولوژیکی و رهایشی میکروژل‌های آلژینات-پروتئین آب‌پنیر حاوی ریبوفلاوین و بیوتین

صفحه 285-296

10.22101/JRIFST.2019.07.09.837

محسن زندی


بهینه‌سازی اﺳﺘﺨﺮاج ترکیبات مؤثره از ضایعات پیاز ﺑﻪ ﮐﻤﮏ فرایند ﻧﻔﻮذ ﺧﺸﮏ ﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ و ﮔﺮاﻧﺶ

صفحه 297-314

10.22101/JRIFST.2019.07.15.e1057

مهرانوش غریبی تهرانی؛ الهام آذرپژوه؛ امیرحسین الهامی راد؛ پروین شرایعی؛ احمد پدرام نیا؛ هدیه یزدانفر