دوره و شماره: دوره 10، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 1-106 
شناسایی ترکیبات شیمیایی تقطیرات حاصل از مرحلۀ بوگیری روغن خام سویا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی-طیف‌سنج جرمی (GC-MS)

صفحه 1-10

10.22101/JRIFST.2019.07.28.e1023

پریسا جعفریان اصل؛ راضیه نیازمند؛ مسلم جهانی


بررسی اثر پوشش‌دهی با صمغ‌‎های کتیرا و ثعلب و تیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شترمرغ

صفحه 11-28

10.22101/JRIFST.2020.177852.1076

سمانه علامتیان؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ مهدی مومن نژاد


بهینه‌سازی فرمولاسیون شکلات شیری غنی‌شده با روغن دانۀ چیا، ویتامین D3 و کلسیم به روش سطح پاسخ

صفحه 29-42

10.22101/JRIFST.2020.226037.1163

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ سمیرا یگانه زاد؛ سحر هاشمی


بررسی اثر نوع آغازگر و فرمولاسیون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده با استفاده از طرح مخلوط و روش خوشه‎‌بندی دو مرحله‌‎ای

صفحه 43-58

10.22101/JRIFST.2021.244442.1179

حسن رشیدی؛ مرتضی کاشانی نژاد؛ مرضیه بلندی؛ سمانه غفاری


بررسی محتوای فنول و خواص آنتی‌اکسیدانی عصارۀ صمغ انزروت

صفحه 59-70

10.22101/JRIFST.2021.257952.1201

نجمه خادمی پور؛ انوشه شریفان؛ حسین باخدا


غنی‌سازی رنگدانه‌های آنتوسیانینی آب انار به کمک رزین‎‌های پلیمری و تهیۀ پودر حاصل از آن به روش خشک‌‎کن پاششی

صفحه 71-82

10.22101/JRIFST.2021.271556.1224

مریم منظری توکلی؛ صمد نژادابراهیمی؛ حسن رضادوست؛ محمد حسین میرجلیلی


بررسی تجربی فرایند خشک‌کردن فیلۀ ماهی با استفاده از تابش مادون‌قرمز

صفحه 83-94

10.22101/JRIFST.2021.272321.1228

فرخ فرخ پور؛ لاله رومیانی؛ سروش زرین آبادی


بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل آکریل‌آمید و بنزو(آ)پیرن در فرایند پخت انواع نان سنتی، نیمه‌صنعتی و صنعتی

صفحه 95-106

10.22101/JRIFST.2021.269389.1221

سمیرا اسلامی زاد؛ فرزاد کبارفرد؛ نیما نادری؛ حسن یزدان پناه