دوره و شماره: دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 229-306 
تأثیر فراصوت روی برخی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی دوغ غنی‌‌شده با اسیدهای چرب امگا-3

صفحه 229-240

10.22101/JRIFST.2013.03.15.141

فاطمه شیخ‌شعاعی؛ سلیمان عباسی


تأثیر غلظت‌های مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثره‌ی ریزپوشانی شده‌ی زعفران با روش خشک کن پاششی

صفحه 241-254

10.22101/JRIFST.2013.03.15.142

آزاده کمالی؛ پروین شرایعی؛ راضیه نیازمند؛ سودابه عین افشار


بررسی عوامل مؤثر بر اندازه ذرات، پتانسیل زتا و ویژگی‌های رئولوژیک پایا در سامانه کلوئیدی حاوی نانو ذرات کاپاکاراگینان- کازئینات سدیم

صفحه 255-272

10.22101/JRIFST.2013.03.15.143

مریم خوش منظر؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ محمود صوتی خیابانی؛ رضا رضایی مکرم


کلون کردن ژن پروکیموزین در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس

صفحه 273-282

10.22101/JRIFST.2013.03.15.144

لادن امین لاری؛ ارسلان حسینی؛ محمد هادی اسکندری


بررسی تأثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته‎بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته

صفحه 283-294

10.22101/JRIFST.2013.03.15.145

مژگان شورمیج؛ سودابه عین افشار؛ راضیه نیازمند؛ پروین شرایعی


بررسی اثر صمغ‌‏های زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی

صفحه 295-306

10.22101/JRIFST.2013.03.15.146

انیسه جمشیدی؛ بهاره شعبانپور؛ کاوه رحمانی فرح؛ سیدیوسف پیغمبری؛ هانیه رستم زاده؛ مریم آذری به؛ لحاک برزگر