دوره و شماره: دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 295-392 
اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتی‌اکسیدان بر ویژگی‌های سختی و مؤلفه‌های رنگی پسته‌ی برشته‌ شده

صفحه 295-310

10.22101/JRIFST.2014.03.01.241

سارا خشنودی‌نیا؛ ناصر صداقت؛ غلامحسین رادمرد قدیری


اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیب‌زمینی‌ترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7

صفحه 311-322

10.22101/JRIFST.2014.03.01.242

سارا کمالی؛ مرضیه حسینی نژاد؛ محمد الهی؛ مسعود یاورمنش


تأثیر پیش‌تیمار با فراصوت و آنزیم‌بری روی جذب روغن سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق

صفحه 323-338

10.22101/JRIFST.2014.03.01.243

الهام رزاق پور؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده


تاثیر افزودن پوره سیب زمینی بر کاهش بیاتی نان بربری

صفحه 339-350

10.22101/JRIFST.2014.03.01.244

نسترن اکبری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ بهزاد علاء الدینی


بررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius)

صفحه 351-364

10.22101/JRIFST.2014.03.01.245

علیرضا مهرگان نیکو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی طاهری؛ مهران اعلمی؛ فائزه کمالی


حذف ناخالصی‌های شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی

صفحه 365-380

10.22101/JRIFST.2014.03.01.246

وحید حکیم زاده؛ محمد الهی؛ سیدمحمود موسوی؛ سید محمدعلی رضوی


بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز

صفحه 381-392

10.22101/JRIFST.2014.03.01.247

میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان