آ
-
آبگیری اسمزی
تعیین شرایط بهینۀ آبگیری اسمزی بهعنوان پیشتیمار در خشککردن با هوای داغ برشهای شلغم به روش سطح [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 325-340]
-
آرد بلوط
بررسی تأثیر جایگزینی آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 15-30]
-
آفلاتوکسین B1
بازدهی استخراج بتا-دی-گلوکان از ضایعات قارچ دکمهای (آگاریکوس بیسپوروس) و توانایی آن در جذب آفلاتوکسین B1 [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 314-325]
-
آلو
بررسی اثر اضافهکردن اسانس پوست پرتقال بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی لواشک آلو [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 369-378]
-
آنتیاکسیدان
بهینهسازی اﺳﺘﺨﺮاج ترکیبات مؤثره از ضایعات پیاز ﺑﻪ ﮐﻤﮏ فرایند ﻧﻔﻮذ ﺧﺸﮏ ﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ و ﮔﺮاﻧﺶ [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
-
آنتیاکسیدان
بررسی اثر آنتیاکسیدان و نگهدارندهها بر ویژگیهای اکسایشی و میکروبی کرۀ گردو طی زمان ماندگاری [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 151-164]
-
آنزیم ترانس گلوتامیناز
بررسی اثر صمغهای زانتان، گوار و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی دونات فاقد گلوتن [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
-
آنزیم ترانسگلوتامیناز
مدلسازی و بهینهیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و قابلیت زندهمانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر فراپالودۀ سینبیوتیک حاوی آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی، محلول پودر آبپنیر و اینولین [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 137-150]
-
آویشن شیرازی
اثر عصارۀ جلبک دریایی اولوا فلکسوزا (Ulva flexuosa Wulfen) و آویشن شیرازی بر ویژگیهای کیفی پرتقال واشنگتن ناول در مدت انبارداری [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 245-258]
ا
-
اتمسفر اصلاحشده (MAP)
تأثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاحشده و نوع مادۀ بستهبندی بر ماندگاری مغز گردو [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 357-368]
-
ارزیابی حسی
بررسی تأثیر جایگزینی آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 15-30]
-
ارزیابی حسی
اثر عوامل کیلیتکنندۀ سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرایند پخت [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 235-244]
-
اسانس پوست پرتقال
بررسی اثر اضافهکردن اسانس پوست پرتقال بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی لواشک آلو [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 369-378]
-
اسانس زنجبیل
ارزیابی فساد شیمیایی و میکروبی فیلۀ مرغ پوششدادهشده با کیتوزان، اسانس زنجبیل و کنسانترۀ ازگیل، طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 391-404]
-
اسپاگتی
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و پختی اسپاگتی غنیشده با سبوس جو و صمغ زانتان [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 91-110]
-
استخراج
بهینهسازی اﺳﺘﺨﺮاج ترکیبات مؤثره از ضایعات پیاز ﺑﻪ ﮐﻤﮏ فرایند ﻧﻔﻮذ ﺧﺸﮏ ﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ و ﮔﺮاﻧﺶ [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
-
استخراج آنزیمی
بهینهسازی فرایند استخراج ژلاتین، از ضایعات پوست گوسفند با استفاده از آنزیم آلکالاز بهروش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 125-136]
-
اسینتوباکتر بومانی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی چند نوع عسل و مقایسۀ اثر ضدمیکروبی آنها بر اسینتوباکتر بومانی و انتروکوکوس فکالیس [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 269-284]
-
اکسیداسیون پروتئینی
استفاده از جیرۀ غذایی غنیشده با پودر تفالۀ لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 201-212]
-
اکسید روی
تهیۀ فیلم نانوکامپوزیت سلولز باکتریایی/پلیپیرول- اکسید روی و بررسی ویژگیهای فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی آن [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 79-90]
-
الگوریتم های فراابتکاری
بهکارگیری تبدیل موجک تصویر برای درجهبندی کیفی چای سبز به کمک الگوریتمهای فراابتکاری [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 189-200]
-
الگوی الکتروفورتیک
مطالعۀ برخی خصوصیات شیمیایی، الگوی الکتروفورتیک و حسی برگر تلفیقی ماهی کپور نقرهای با میگوی وانامی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 259-268]
-
انتروکوکوس فکالیس
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی چند نوع عسل و مقایسۀ اثر ضدمیکروبی آنها بر اسینتوباکتر بومانی و انتروکوکوس فکالیس [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 269-284]
-
اندازۀ ذرات
خصوصیات مکانیکی، رئولوژیکی و رهایشی میکروژلهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حاوی ریبوفلاوین و بیوتین [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 285-296]
-
اندازۀ ذرات
اثر نسبت امولسیون حاوی قندهای الکلی و اندازۀ ذرات بر مقاومت حرارتی و برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی شکلات [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 165-176]
-
اولترافیلتراسیون بهبودیافته
مطالعۀ تأثیر فشار در عرض غشا، pH و غلظت مادۀ فعال سطحی آنیونی SDS بر عملکرد فرایند اولترافیلتراسیون بهبودیافته با مایسل (MEUF) در تصفیۀ پساب لبنی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 67-78]
-
ایزولۀ پروتئین سویا
ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزولۀ پروتئین سویا به روش تودهسازی مرکب [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 225-234]
-
ایزومالت
اثر نسبت امولسیون حاوی قندهای الکلی و اندازۀ ذرات بر مقاومت حرارتی و برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی شکلات [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 165-176]
-
اینولین
مدلسازی و بهینهیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و قابلیت زندهمانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر فراپالودۀ سینبیوتیک حاوی آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی، محلول پودر آبپنیر و اینولین [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 137-150]
ب
-
بارگذاری
کاربرد شبکۀ عصبی مصنوعی و آزمون غیرمخرب سیتیاسکن در تخمین مقدار کوفتگی گلابی در اثر اعمال بارهای خارجی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 177-188]
-
بافت تصویر
بهکارگیری تبدیل موجک تصویر برای درجهبندی کیفی چای سبز به کمک الگوریتمهای فراابتکاری [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 189-200]
-
بتا-دی-گلوکان
بازدهی استخراج بتا-دی-گلوکان از ضایعات قارچ دکمهای (آگاریکوس بیسپوروس) و توانایی آن در جذب آفلاتوکسین B1 [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 314-325]
-
برگر تلفیقی
مطالعۀ برخی خصوصیات شیمیایی، الگوی الکتروفورتیک و حسی برگر تلفیقی ماهی کپور نقرهای با میگوی وانامی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 259-268]
-
برنج
اثر عوامل کیلیتکنندۀ سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرایند پخت [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 235-244]
-
بستهبندی
تأثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاحشده و نوع مادۀ بستهبندی بر ماندگاری مغز گردو [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 357-368]
-
بستهبندی خلأ
پیشبینی تغییرات کیفی کپور نقرهای بستهبندیشده در شرایط خلأ با کمک روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 379-390]
-
بهینهسازی
بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیزشده با قابلیت ضداکسندگی بالا از کنجالۀ کنجد بهکمک روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 45-52]
-
بهینهیابی
تعیین شرایط بهینۀ آبگیری اسمزی بهعنوان پیشتیمار در خشککردن با هوای داغ برشهای شلغم به روش سطح [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 325-340]
پ
-
پپتید زیستفعال
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حامل پپتیدهای زیستفعال بهدستآمده از ضایعات ماهی با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 31-44]
-
پرتقال واشنگتن ناول
اثر عصارۀ جلبک دریایی اولوا فلکسوزا (Ulva flexuosa Wulfen) و آویشن شیرازی بر ویژگیهای کیفی پرتقال واشنگتن ناول در مدت انبارداری [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 245-258]
-
پردازش تصویر
بهکارگیری تبدیل موجک تصویر برای درجهبندی کیفی چای سبز به کمک الگوریتمهای فراابتکاری [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 189-200]
-
پروتئین هیدرولیزشده
بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیزشده با قابلیت ضداکسندگی بالا از کنجالۀ کنجد بهکمک روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 45-52]
-
پساب لبنی
مطالعۀ تأثیر فشار در عرض غشا، pH و غلظت مادۀ فعال سطحی آنیونی SDS بر عملکرد فرایند اولترافیلتراسیون بهبودیافته با مایسل (MEUF) در تصفیۀ پساب لبنی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 67-78]
-
پلیپروپیلن متالیزهشده
تأثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاحشده و نوع مادۀ بستهبندی بر ماندگاری مغز گردو [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 357-368]
-
پلیپیرول
تهیۀ فیلم نانوکامپوزیت سلولز باکتریایی/پلیپیرول- اکسید روی و بررسی ویژگیهای فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی آن [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 79-90]
-
پنیر سینبیوتیک
مدلسازی و بهینهیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و قابلیت زندهمانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر فراپالودۀ سینبیوتیک حاوی آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی، محلول پودر آبپنیر و اینولین [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 137-150]
-
پودر تفالۀ لیمو
استفاده از جیرۀ غذایی غنیشده با پودر تفالۀ لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 201-212]
-
پوشش کیتوزان
ارزیابی فساد شیمیایی و میکروبی فیلۀ مرغ پوششدادهشده با کیتوزان، اسانس زنجبیل و کنسانترۀ ازگیل، طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 391-404]
ت
-
تبدیل موجک
بهکارگیری تبدیل موجک تصویر برای درجهبندی کیفی چای سبز به کمک الگوریتمهای فراابتکاری [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 189-200]
-
تخلخل
توسعۀ کاربرد پوشش خوراکی جدید حاوی صمغ شاهی و مقایسۀ اثرات آن با رومالهای سنتی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد سورگوم [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 405-414]
-
تغییرات کیفی
پیشبینی تغییرات کیفی کپور نقرهای بستهبندیشده در شرایط خلأ با کمک روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 379-390]
-
تیمار خیساندن و پخت
اثر عوامل کیلیتکنندۀ سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرایند پخت [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 235-244]
ح
-
حذف سرب
اثر عوامل کیلیتکنندۀ سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرایند پخت [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 235-244]
خ
-
خاصیت ضدمیکروبی
بررسی اثر اضافهکردن اسانس پوست پرتقال بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی لواشک آلو [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 369-378]
-
خصوصیات رئولوژیکی
تأثیر غلتکهای نرمکننده طی فرایند آسیابانی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و نان بربری [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 341-356]
-
خصوصیات شیمیایی
مطالعۀ برخی خصوصیات شیمیایی، الگوی الکتروفورتیک و حسی برگر تلفیقی ماهی کپور نقرهای با میگوی وانامی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 259-268]
-
خواص حسی و شیمیایی
تأثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاحشده و نوع مادۀ بستهبندی بر ماندگاری مغز گردو [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 357-368]
-
خواص ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی
تهیۀ فیلم نانوکامپوزیت سلولز باکتریایی/پلیپیرول- اکسید روی و بررسی ویژگیهای فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی آن [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 79-90]
د
-
دهان مصنوعی
ارزیابی رهایش وانیلین از ریزکپسولهای چندلایه تحت شرایط شبیهسازیشدۀ دهان [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 111-124]
-
دونات
بررسی اثر صمغهای زانتان، گوار و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی دونات فاقد گلوتن [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
ر
-
رفتار جریان
خصوصیات مکانیکی، رئولوژیکی و رهایشی میکروژلهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حاوی ریبوفلاوین و بیوتین [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 285-296]
-
رهایش
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حامل پپتیدهای زیستفعال بهدستآمده از ضایعات ماهی با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 31-44]
-
رهایش
خصوصیات مکانیکی، رئولوژیکی و رهایشی میکروژلهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حاوی ریبوفلاوین و بیوتین [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 285-296]
-
رهایش
ارزیابی رهایش وانیلین از ریزکپسولهای چندلایه تحت شرایط شبیهسازیشدۀ دهان [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 111-124]
-
روش استخراج
بازدهی استخراج بتا-دی-گلوکان از ضایعات قارچ دکمهای (آگاریکوس بیسپوروس) و توانایی آن در جذب آفلاتوکسین B1 [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 314-325]
-
روش سطح پاسخ
بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیزشده با قابلیت ضداکسندگی بالا از کنجالۀ کنجد بهکمک روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 45-52]
-
روش سطح پاسخ
مدلسازی و بهینهیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و قابلیت زندهمانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر فراپالودۀ سینبیوتیک حاوی آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی، محلول پودر آبپنیر و اینولین [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 137-150]
-
روش سطح پاسخ
تعیین شرایط بهینۀ آبگیری اسمزی بهعنوان پیشتیمار در خشککردن با هوای داغ برشهای شلغم به روش سطح [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 325-340]
-
روش سطح پاسخ
پیشبینی تغییرات کیفی کپور نقرهای بستهبندیشده در شرایط خلأ با کمک روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 379-390]
-
روش غیرمخرب
کاربرد شبکۀ عصبی مصنوعی و آزمون غیرمخرب سیتیاسکن در تخمین مقدار کوفتگی گلابی در اثر اعمال بارهای خارجی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 177-188]
-
روغن ماهی
ریزپوشانی توأم روغن ماهی و ویتامین E به روش کوآسرواسیون ترکیبی و بهینهیابی کارایی آن با روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 53-66]
-
رومال
توسعۀ کاربرد پوشش خوراکی جدید حاوی صمغ شاهی و مقایسۀ اثرات آن با رومالهای سنتی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد سورگوم [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 405-414]
-
ریزپوشانی
ریزپوشانی توأم روغن ماهی و ویتامین E به روش کوآسرواسیون ترکیبی و بهینهیابی کارایی آن با روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 53-66]
-
ریزپوشانی
ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزولۀ پروتئین سویا به روش تودهسازی مرکب [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 225-234]
ز
-
زمان ماندگاری
بررسی اثر آنتیاکسیدان و نگهدارندهها بر ویژگیهای اکسایشی و میکروبی کرۀ گردو طی زمان ماندگاری [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 151-164]
س
-
ساقههای دورریز
بازدهی استخراج بتا-دی-گلوکان از ضایعات قارچ دکمهای (آگاریکوس بیسپوروس) و توانایی آن در جذب آفلاتوکسین B1 [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 314-325]
-
سبوس جو
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و پختی اسپاگتی غنیشده با سبوس جو و صمغ زانتان [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 91-110]
-
سطح پاسخ
مطالعۀ تأثیر فشار در عرض غشا، pH و غلظت مادۀ فعال سطحی آنیونی SDS بر عملکرد فرایند اولترافیلتراسیون بهبودیافته با مایسل (MEUF) در تصفیۀ پساب لبنی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 67-78]
-
سطح پاسخ
بهینهسازی فرایند استخراج ژلاتین، از ضایعات پوست گوسفند با استفاده از آنزیم آلکالاز بهروش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 125-136]
-
سلولز باکتریایی
تهیۀ فیلم نانوکامپوزیت سلولز باکتریایی/پلیپیرول- اکسید روی و بررسی ویژگیهای فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی آن [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 79-90]
-
سلیاک
بررسی اثر صمغهای زانتان، گوار و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی دونات فاقد گلوتن [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
ش
-
شبکۀ عصبی
کاربرد شبکۀ عصبی مصنوعی و آزمون غیرمخرب سیتیاسکن در تخمین مقدار کوفتگی گلابی در اثر اعمال بارهای خارجی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 177-188]
-
شکلات
اثر نسبت امولسیون حاوی قندهای الکلی و اندازۀ ذرات بر مقاومت حرارتی و برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی شکلات [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 165-176]
-
شلغم
تعیین شرایط بهینۀ آبگیری اسمزی بهعنوان پیشتیمار در خشککردن با هوای داغ برشهای شلغم به روش سطح [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 325-340]
ص
-
صمغ شاهی
توسعۀ کاربرد پوشش خوراکی جدید حاوی صمغ شاهی و مقایسۀ اثرات آن با رومالهای سنتی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد سورگوم [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 405-414]
ض
-
ضایعات پوست گوسفند
بهینهسازی فرایند استخراج ژلاتین، از ضایعات پوست گوسفند با استفاده از آنزیم آلکالاز بهروش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 125-136]
-
ضایعات پیاز
بهینهسازی اﺳﺘﺨﺮاج ترکیبات مؤثره از ضایعات پیاز ﺑﻪ ﮐﻤﮏ فرایند ﻧﻔﻮذ ﺧﺸﮏ ﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ و ﮔﺮاﻧﺶ [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
-
ضدمیکروبی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی چند نوع عسل و مقایسۀ اثر ضدمیکروبی آنها بر اسینتوباکتر بومانی و انتروکوکوس فکالیس [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 269-284]
ع
-
عامل فعال سطحی
مطالعۀ تأثیر فشار در عرض غشا، pH و غلظت مادۀ فعال سطحی آنیونی SDS بر عملکرد فرایند اولترافیلتراسیون بهبودیافته با مایسل (MEUF) در تصفیۀ پساب لبنی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 67-78]
-
عدس
جایگزینی آرد نخود و عدس با گوشت مرغ در فرمولاسیون کوکتل 55 درصد نیمه گیاهی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 213-224]
-
عسل
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی چند نوع عسل و مقایسۀ اثر ضدمیکروبی آنها بر اسینتوباکتر بومانی و انتروکوکوس فکالیس [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 269-284]
-
عصارۀ جلبک دریایی
اثر عصارۀ جلبک دریایی اولوا فلکسوزا (Ulva flexuosa Wulfen) و آویشن شیرازی بر ویژگیهای کیفی پرتقال واشنگتن ناول در مدت انبارداری [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 245-258]
-
عوامل کیلیتکننده
اثر عوامل کیلیتکنندۀ سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرایند پخت [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 235-244]
غ
-
غلتک نرمکننده
تأثیر غلتکهای نرمکننده طی فرایند آسیابانی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و نان بربری [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 341-356]
ف
-
فاقد گلوتن
بررسی اثر صمغهای زانتان، گوار و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی دونات فاقد گلوتن [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
-
فرایند آسیابانی
تأثیر غلتکهای نرمکننده طی فرایند آسیابانی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و نان بربری [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 341-356]
-
فرمولاسیون سوسیس
جایگزینی آرد نخود و عدس با گوشت مرغ در فرمولاسیون کوکتل 55 درصد نیمه گیاهی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 213-224]
-
فساد
ارزیابی فساد شیمیایی و میکروبی فیلۀ مرغ پوششدادهشده با کیتوزان، اسانس زنجبیل و کنسانترۀ ازگیل، طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 391-404]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی کیتوزان
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حامل پپتیدهای زیستفعال بهدستآمده از ضایعات ماهی با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 31-44]
-
فیبر رژیمی
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و پختی اسپاگتی غنیشده با سبوس جو و صمغ زانتان [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 91-110]
-
فیزیکوشیمیایی
بررسی تأثیر جایگزینی آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 15-30]
-
فیزیکوشیمیایی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی چند نوع عسل و مقایسۀ اثر ضدمیکروبی آنها بر اسینتوباکتر بومانی و انتروکوکوس فکالیس [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 269-284]
-
فیلۀ مرغ
ارزیابی فساد شیمیایی و میکروبی فیلۀ مرغ پوششدادهشده با کیتوزان، اسانس زنجبیل و کنسانترۀ ازگیل، طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 391-404]
ک
-
کبودی
کاربرد شبکۀ عصبی مصنوعی و آزمون غیرمخرب سیتیاسکن در تخمین مقدار کوفتگی گلابی در اثر اعمال بارهای خارجی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 177-188]
-
کپور نقرهای
پیشبینی تغییرات کیفی کپور نقرهای بستهبندیشده در شرایط خلأ با کمک روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 379-390]
-
کرۀ گردو
بررسی اثر آنتیاکسیدان و نگهدارندهها بر ویژگیهای اکسایشی و میکروبی کرۀ گردو طی زمان ماندگاری [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 151-164]
-
کنجالۀ کنجد
بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیزشده با قابلیت ضداکسندگی بالا از کنجالۀ کنجد بهکمک روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 45-52]
-
کنسانترۀ ازگیل
ارزیابی فساد شیمیایی و میکروبی فیلۀ مرغ پوششدادهشده با کیتوزان، اسانس زنجبیل و کنسانترۀ ازگیل، طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 391-404]
-
کوآسرواسیون ترکیبی
ریزپوشانی توأم روغن ماهی و ویتامین E به روش کوآسرواسیون ترکیبی و بهینهیابی کارایی آن با روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 53-66]
-
کوکتل
جایگزینی آرد نخود و عدس با گوشت مرغ در فرمولاسیون کوکتل 55 درصد نیمه گیاهی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 213-224]
-
کیفیت پس از برداشت
اثر عصارۀ جلبک دریایی اولوا فلکسوزا (Ulva flexuosa Wulfen) و آویشن شیرازی بر ویژگیهای کیفی پرتقال واشنگتن ناول در مدت انبارداری [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 245-258]
گ
-
گلابی
کاربرد شبکۀ عصبی مصنوعی و آزمون غیرمخرب سیتیاسکن در تخمین مقدار کوفتگی گلابی در اثر اعمال بارهای خارجی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 177-188]
-
گندم
تأثیر غلتکهای نرمکننده طی فرایند آسیابانی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و نان بربری [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 341-356]
ل
-
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
مدلسازی و بهینهیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و قابلیت زندهمانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر فراپالودۀ سینبیوتیک حاوی آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی، محلول پودر آبپنیر و اینولین [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 137-150]
-
لواشک
بررسی اثر اضافهکردن اسانس پوست پرتقال بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی لواشک آلو [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 369-378]
-
لیپید
استفاده از جیرۀ غذایی غنیشده با پودر تفالۀ لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 201-212]
م
-
مالتیتول
اثر نسبت امولسیون حاوی قندهای الکلی و اندازۀ ذرات بر مقاومت حرارتی و برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی شکلات [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 165-176]
-
ماهی کپور
استفاده از جیرۀ غذایی غنیشده با پودر تفالۀ لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 201-212]
-
ماهی کپور نقرهای
مطالعۀ برخی خصوصیات شیمیایی، الگوی الکتروفورتیک و حسی برگر تلفیقی ماهی کپور نقرهای با میگوی وانامی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 259-268]
-
مایسل
مطالعۀ تأثیر فشار در عرض غشا، pH و غلظت مادۀ فعال سطحی آنیونی SDS بر عملکرد فرایند اولترافیلتراسیون بهبودیافته با مایسل (MEUF) در تصفیۀ پساب لبنی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 67-78]
-
مدلسازی
ارزیابی رهایش وانیلین از ریزکپسولهای چندلایه تحت شرایط شبیهسازیشدۀ دهان [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 111-124]
-
مغز گردو
تأثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاحشده و نوع مادۀ بستهبندی بر ماندگاری مغز گردو [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 357-368]
-
موسیلاژ شاهی
ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزولۀ پروتئین سویا به روش تودهسازی مرکب [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 225-234]
-
میکروژل
خصوصیات مکانیکی، رئولوژیکی و رهایشی میکروژلهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حاوی ریبوفلاوین و بیوتین [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 285-296]
-
میگو
مطالعۀ برخی خصوصیات شیمیایی، الگوی الکتروفورتیک و حسی برگر تلفیقی ماهی کپور نقرهای با میگوی وانامی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 259-268]
ن
-
نان بدون گلوتن
توسعۀ کاربرد پوشش خوراکی جدید حاوی صمغ شاهی و مقایسۀ اثرات آن با رومالهای سنتی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد سورگوم [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 405-414]
-
نان بربری
تأثیر غلتکهای نرمکننده طی فرایند آسیابانی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و نان بربری [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 341-356]
-
نانوساختار
تهیۀ فیلم نانوکامپوزیت سلولز باکتریایی/پلیپیرول- اکسید روی و بررسی ویژگیهای فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی آن [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 79-90]
-
نانولیپوزوم
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حامل پپتیدهای زیستفعال بهدستآمده از ضایعات ماهی با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 31-44]
-
نخود
جایگزینی آرد نخود و عدس با گوشت مرغ در فرمولاسیون کوکتل 55 درصد نیمه گیاهی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 213-224]
-
نفوذ خشک مایکروویو و گرانش
بهینهسازی اﺳﺘﺨﺮاج ترکیبات مؤثره از ضایعات پیاز ﺑﻪ ﮐﻤﮏ فرایند ﻧﻔﻮذ ﺧﺸﮏ ﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ و ﮔﺮاﻧﺶ [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
-
نقطۀ ذوب
اثر نسبت امولسیون حاوی قندهای الکلی و اندازۀ ذرات بر مقاومت حرارتی و برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی شکلات [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 165-176]
-
نگهدارنده
بررسی اثر آنتیاکسیدان و نگهدارندهها بر ویژگیهای اکسایشی و میکروبی کرۀ گردو طی زمان ماندگاری [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 151-164]
و
-
وانیلین
ارزیابی رهایش وانیلین از ریزکپسولهای چندلایه تحت شرایط شبیهسازیشدۀ دهان [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 111-124]
-
ویتامین B
خصوصیات مکانیکی، رئولوژیکی و رهایشی میکروژلهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حاوی ریبوفلاوین و بیوتین [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 285-296]
-
ویتامین D
ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزولۀ پروتئین سویا به روش تودهسازی مرکب [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 225-234]
-
ویتامین E
ریزپوشانی توأم روغن ماهی و ویتامین E به روش کوآسرواسیون ترکیبی و بهینهیابی کارایی آن با روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 53-66]
ه
-
همبرگر
بررسی تأثیر جایگزینی آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 15-30]
-
هیدروکلوئید
بررسی اثر صمغهای زانتان، گوار و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی دونات فاقد گلوتن [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
-
هیدروکلوئید
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و پختی اسپاگتی غنیشده با سبوس جو و صمغ زانتان [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 91-110]
-
هیدرولیز آنزیمی
بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیزشده با قابلیت ضداکسندگی بالا از کنجالۀ کنجد بهکمک روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 45-52]