آ

  • آرکوباکتر بوتزلری شیوع و توزیع ژن‌های ویرولانس آرکوباکتر بوتزلری در نمونه‌های پساب کشتارگاه مرغ تنکابن [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 423-432]
  • آلکالیزاسیون بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلی‌فنولی ‌کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]
  • آلکیل‌پیرازین بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلی‌فنولی ‌کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]
  • آناناس اثر فیبر چغندرقند و اینولین بر بقاء و فعالیت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، خواص شیمیایی و حسی نوشیدنی سین‌بیوتیک آناناس [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 433-444]

ا

  • اتمسفر اصلاح‌شده اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده در بسته‌های پلی‌پروپیلنی با اتمسفر اصلاح‌شده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]
  • ارزیابی حسی ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]
  • ارزیابی حسی خواص حسی و بافتی مایونز کم‌چرب تهیه‌شده با نشاستۀ ذرت ژلاتینه‌شده و صمغ فارسی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 363-374]
  • ارگانوژل بهینه‌سازی تولید ارگانوژل روغن‌کنجد و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی سوهان [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 189-202]
  • اسانس لعل کوهستان اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده در بسته‌های پلی‌پروپیلنی با اتمسفر اصلاح‌شده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]
  • اسانس هل استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]
  • استخراج متداول با حلال بهینه‌سازی استخراج عصارۀ حاوی ترکیبات ضدمیکروبی برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 113-126]
  • استرول اندازه گیری سریع مواد فعال زیستی لیپیدی موجود در تقطیرات بوگیری روغن کلزا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی- طیف سنج جرمی (GC-MS) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 351-362]
  • اسید لینولئیک کونژوگه بهینه‌سازی شرایط تولید اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) و استفاده از آن در غنی‌سازی شیر [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 375-388]
  • اصلاح پروتئین بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
  • اُفت پخت تأثیر کیتوزان و روش‌های پخت در تشکیل آمین‌های آروماتیک حلقوی فیلۀ فیل‌‌ماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]
  • اکسید آهن یک روش اسپکتروفتومتری جدید برای تعیین تارترازین در نمونه های زعفران بر اساس نانو کامپوزیت گرافن اکساید مغناطیسی اصلاح شده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 389-398]
  • اکسیداسیون تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگی‌های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 307-322]
  • الکترواسپری بررسی ویژگی‌های ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانی‌شده با صمغ دانۀ قدومه‌شیرازی به روش الکترواسپری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 11-26]
  • الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-294]
  • الگوریتم ژنتیک پیش‌بینی نسبت رطوبت ورقه‌های خشک‌شدۀ گوجه‌فرنگی با استفاده از مدل‌سازی شبکۀ عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 411-422]
  • الیگوساکارید کیتوزان تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگی‌های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 307-322]
  • امولسیون ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم پوشش‌دهی‌شده در سوسپانسیون سین‌بیوتیک در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ سیستم گوارش [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 323-338]
  • امولسیون دوگانه درون‌پوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]
  • اولئوژل بررسی ویژگی های اولئوژل تهیه‌شده به روش قالب‌گیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]
  • ایزومریزاسیون قلیایی بهینه‌سازی شرایط تولید اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) و استفاده از آن در غنی‌سازی شیر [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 375-388]
  • اینولین استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]
  • اینولین اثر فیبر چغندرقند و اینولین بر بقاء و فعالیت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، خواص شیمیایی و حسی نوشیدنی سین‌بیوتیک آناناس [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 433-444]

ب

  • بافت‌ تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگی‌های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 307-322]
  • بتاسیتوسترول تشخیص تقلب روغن حیوانی افزوده‌شده به روغن گیاهی با استفاده از میزان استرول‌ها: مطالعۀ موردی روغن‌زیتون حاوی لارد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 339-350]
  • برشته‌کردن بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلی‌فنولی ‌کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]
  • بره‌موم خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره‌موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]
  • بستنی مقایسۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه‌شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی تولید ارگانوژل روغن‌کنجد و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی سوهان [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 189-202]
  • بهینه‌یابی تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-294]
  • بهینه‌یابی استخراج بررسی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica pilulifera) و بهینه‌یابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 143-160]

پ

  • پپتیدهای زیست فعال بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
  • پروپیلن گلیکول بهینه‌سازی شرایط تولید اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) و استفاده از آن در غنی‌سازی شیر [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 375-388]
  • پلی‌پروپیلن اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده در بسته‌های پلی‌پروپیلنی با اتمسفر اصلاح‌شده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]
  • پلی‌فنول بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلی‌فنولی ‌کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]
  • پودر کاکائو بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلی‌فنولی ‌کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]
  • پورۀ بادمجان بهینه‌یابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
  • پیش‌تغلیظ یک روش اسپکتروفتومتری جدید برای تعیین تارترازین در نمونه های زعفران بر اساس نانو کامپوزیت گرافن اکساید مغناطیسی اصلاح شده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 389-398]
  • پیکرینگ بررسی ویژگی های اولئوژل تهیه‌شده به روش قالب‌گیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]

ت

  • تحلیل تصویر ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]
  • تحلیل مؤلفه اصلی درون‌پوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]
  • ترکیبات آمین‌های ‏آروماتیک حلقوی تأثیر کیتوزان و روش‌های پخت در تشکیل آمین‌های آروماتیک حلقوی فیلۀ فیل‌‌ماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]
  • ترکیبات ضدمیکروب بهینه‌سازی استخراج عصارۀ حاوی ترکیبات ضدمیکروبی برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 113-126]
  • ترکیبات فعال درون‌پوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]
  • ترکیبات فلاونوئیدی خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره‌موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]
  • ترکیبات فنلی خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره‌موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]
  • تقطیرات بوگیری روغن کانولا اندازه گیری سریع مواد فعال زیستی لیپیدی موجود در تقطیرات بوگیری روغن کلزا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی- طیف سنج جرمی (GC-MS) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 351-362]
  • تقلب در روغن زیتون تشخیص تقلب روغن حیوانی افزوده‌شده به روغن گیاهی با استفاده از میزان استرول‌ها: مطالعۀ موردی روغن‌زیتون حاوی لارد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 339-350]
  • تقلب در زعفران یک روش اسپکتروفتومتری جدید برای تعیین تارترازین در نمونه های زعفران بر اساس نانو کامپوزیت گرافن اکساید مغناطیسی اصلاح شده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 389-398]
  • تلخی بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخی‌زدایی کنسانتره‌های پرتقال و گریپ‌فروت و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • توکوفرول اندازه گیری سریع مواد فعال زیستی لیپیدی موجود در تقطیرات بوگیری روغن کلزا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی- طیف سنج جرمی (GC-MS) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 351-362]
  • تیمار اسیدی بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانه‌های موناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]
  • تیمار حرارتی بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانه‌های موناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]

خ

  • خامه بررسی ویژگی های اولئوژل تهیه‌شده به روش قالب‌گیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]
  • خشک‌شدن لایۀ نازک پیش‌بینی نسبت رطوبت ورقه‌های خشک‌شدۀ گوجه‌فرنگی با استفاده از مدل‌سازی شبکۀ عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 411-422]
  • خشک کن پاششی مقایسۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه‌شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
  • خواص بافتی خواص حسی و بافتی مایونز کم‌چرب تهیه‌شده با نشاستۀ ذرت ژلاتینه‌شده و صمغ فارسی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 363-374]
  • خواص حسی مقایسۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه‌شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
  • خواص مکانیکی بررسی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica pilulifera) و بهینه‌یابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 143-160]

د

  • دانۀ انجره بررسی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica pilulifera) و بهینه‌یابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 143-160]

ر

  • رئولوژی بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظت‌های متفاوت ژل نانوفیبر تهیه‌شده از تفالۀ گوجه‌فرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 295-306]
  • رنگدانه بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانه‌های موناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]
  • رهایش بررسی ویژگی‌های ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانی‌شده با صمغ دانۀ قدومه‌شیرازی به روش الکترواسپری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 11-26]
  • رهایش استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]
  • روبش-دما بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظت‌های متفاوت ژل نانوفیبر تهیه‌شده از تفالۀ گوجه‌فرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 295-306]
  • روبش-فرکانس بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظت‌های متفاوت ژل نانوفیبر تهیه‌شده از تفالۀ گوجه‌فرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 295-306]
  • روبش-کرنش بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظت‌های متفاوت ژل نانوفیبر تهیه‌شده از تفالۀ گوجه‌فرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 295-306]
  • روش تحلیل سلسله مراتبی بهینه‌یابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی استخراج عصارۀ حاوی ترکیبات ضدمیکروبی برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 113-126]
  • روش سطح پاسخ تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-294]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی شرایط تولید اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) و استفاده از آن در غنی‌سازی شیر [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 375-388]
  • روغن سویا مقایسۀ اثر ضداکسایشی سلنیت ‌سدیم میکروکپسول‌شده و ریزپوشانی‌نشده با بوتیل‌ هیدروکسی‌آنیزول در روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]
  • ریزپوشانی استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]
  • ریزپوشانی ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم پوشش‌دهی‌شده در سوسپانسیون سین‌بیوتیک در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ سیستم گوارش [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 323-338]

ز

  • زعفران درون‌پوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]
  • زمان ماندگاری بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]

ژ

  • ژل نانوفیبر گوجه‌فرنگی بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظت‌های متفاوت ژل نانوفیبر تهیه‌شده از تفالۀ گوجه‌فرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 295-306]
  • ژن‌های ویرولانس شیوع و توزیع ژن‌های ویرولانس آرکوباکتر بوتزلری در نمونه‌های پساب کشتارگاه مرغ تنکابن [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 423-432]

س

  • سلنیت سدیم مقایسۀ اثر ضداکسایشی سلنیت ‌سدیم میکروکپسول‌شده و ریزپوشانی‌نشده با بوتیل‌ هیدروکسی‌آنیزول در روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]
  • سوسیس فرانکفورتر بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]
  • سوهان بهینه‌سازی تولید ارگانوژل روغن‌کنجد و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی سوهان [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 189-202]
  • سیستم گوارش ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم پوشش‌دهی‌شده در سوسپانسیون سین‌بیوتیک در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ سیستم گوارش [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 323-338]

ش

  • شبکۀ عصبی مصنوعی پیش‌بینی نسبت رطوبت ورقه‌های خشک‌شدۀ گوجه‌فرنگی با استفاده از مدل‌سازی شبکۀ عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 411-422]
  • شرایط تخمیر تأثیر برخی شرایط تخمیر بر تولید کفیران توسط دانه‌های کفیر در شیر تخمیرشده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 399-410]

ص

  • صمغ دانۀ بالنگو تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-294]
  • صمغ دانۀ قدومه‌شیرازی بررسی ویژگی‌های ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانی‌شده با صمغ دانۀ قدومه‌شیرازی به روش الکترواسپری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 11-26]
  • صمغ عربی استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]
  • صمغ عربی-فارسی مقایسۀ اثر ضداکسایشی سلنیت ‌سدیم میکروکپسول‌شده و ریزپوشانی‌نشده با بوتیل‌ هیدروکسی‌آنیزول در روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]
  • صمغ فارسی خواص حسی و بافتی مایونز کم‌چرب تهیه‌شده با نشاستۀ ذرت ژلاتینه‌شده و صمغ فارسی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 363-374]

ع

  • عصارۀ گیاهی بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]

غ

  • غنی‌سازی شیر بهینه‌سازی شرایط تولید اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) و استفاده از آن در غنی‌سازی شیر [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 375-388]

ف

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی مقایسۀ اثر ضداکسایشی سلنیت ‌سدیم میکروکپسول‌شده و ریزپوشانی‌نشده با بوتیل‌ هیدروکسی‌آنیزول در روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]
  • فعالیت ضدمیکروبی خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره‌موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]
  • فیبر چغندرقند اثر فیبر چغندرقند و اینولین بر بقاء و فعالیت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، خواص شیمیایی و حسی نوشیدنی سین‌بیوتیک آناناس [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 433-444]
  • فیلۀ فیل‌ماهی تأثیر کیتوزان و روش‌های پخت در تشکیل آمین‌های آروماتیک حلقوی فیلۀ فیل‌‌ماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]

ق

  • قالب گیری امولسیون ژل بررسی ویژگی های اولئوژل تهیه‌شده به روش قالب‌گیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]

ک

  • کروماتوگرافی خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره‌موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]
  • کروماتوگرافی گازی اندازه گیری سریع مواد فعال زیستی لیپیدی موجود در تقطیرات بوگیری روغن کلزا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی- طیف سنج جرمی (GC-MS) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 351-362]
  • کفیر تأثیر برخی شرایط تخمیر بر تولید کفیران توسط دانه‌های کفیر در شیر تخمیرشده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 399-410]
  • کفیران تأثیر برخی شرایط تخمیر بر تولید کفیران توسط دانه‌های کفیر در شیر تخمیرشده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 399-410]
  • کلسترول تشخیص تقلب روغن حیوانی افزوده‌شده به روغن گیاهی با استفاده از میزان استرول‌ها: مطالعۀ موردی روغن‌زیتون حاوی لارد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 339-350]
  • کمپسترول تشخیص تقلب روغن حیوانی افزوده‌شده به روغن گیاهی با استفاده از میزان استرول‌ها: مطالعۀ موردی روغن‌زیتون حاوی لارد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 339-350]
  • کمپلکس پروتئین-پلی ساکارید بررسی ویژگی های اولئوژل تهیه‌شده به روش قالب‌گیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]
  • کمترین غلظت باکتری‌کشی تأثیر برخی شرایط تخمیر بر تولید کفیران توسط دانه‌های کفیر در شیر تخمیرشده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 399-410]
  • کمترین غلظت مهارکنندگی تأثیر برخی شرایط تخمیر بر تولید کفیران توسط دانه‌های کفیر در شیر تخمیرشده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 399-410]
  • کنسانترۀ پرتقال بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخی‌زدایی کنسانتره‌های پرتقال و گریپ‌فروت و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • کنسانترۀ گریپ فروت بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخی‌زدایی کنسانتره‌های پرتقال و گریپ‌فروت و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • کیتوزان تأثیر کیتوزان و روش‌های پخت در تشکیل آمین‌های آروماتیک حلقوی فیلۀ فیل‌‌ماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]
  • کیتوزان اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده در بسته‌های پلی‌پروپیلنی با اتمسفر اصلاح‌شده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]
  • کیتوزان تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگی‌های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 307-322]

گ

  • گرافن اکساید کربوکسیل‌دار یک روش اسپکتروفتومتری جدید برای تعیین تارترازین در نمونه های زعفران بر اساس نانو کامپوزیت گرافن اکساید مغناطیسی اصلاح شده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 389-398]

ل

  • لارد تشخیص تقلب روغن حیوانی افزوده‌شده به روغن گیاهی با استفاده از میزان استرول‌ها: مطالعۀ موردی روغن‌زیتون حاوی لارد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 339-350]
  • لیمونین بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخی‌زدایی کنسانتره‌های پرتقال و گریپ‌فروت و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]

م

  • ماتریکس فراسودمند ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم پوشش‌دهی‌شده در سوسپانسیون سین‌بیوتیک در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ سیستم گوارش [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 323-338]
  • ماست پروبیوتیک بهینه‌یابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
  • ماست تازۀ کم‌چرب تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-294]
  • مایونز با چربی کاهش‌یافته خواص حسی و بافتی مایونز کم‌چرب تهیه‌شده با نشاستۀ ذرت ژلاتینه‌شده و صمغ فارسی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 363-374]
  • مدل‌سازی کینتیکی بررسی ویژگی‌های ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانی‌شده با صمغ دانۀ قدومه‌شیرازی به روش الکترواسپری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 11-26]
  • موسیلاژ بررسی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica pilulifera) و بهینه‌یابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 143-160]
  • موم بهینه‌سازی تولید ارگانوژل روغن‌کنجد و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی سوهان [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 189-202]
  • مونو-دی گلیسرید بهینه‌سازی تولید ارگانوژل روغن‌کنجد و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی سوهان [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 189-202]
  • میکروکپسولاسیون مقایسۀ اثر ضداکسایشی سلنیت ‌سدیم میکروکپسول‌شده و ریزپوشانی‌نشده با بوتیل‌ هیدروکسی‌آنیزول در روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]
  • میگو تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگی‌های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 307-322]

ن

  • نان شیرینی کیچی ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]
  • نانوپوشانی بررسی ویژگی‌های ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانی‌شده با صمغ دانۀ قدومه‌شیرازی به روش الکترواسپری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 11-26]
  • نانوذرات نایسین بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]
  • نایسین بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]
  • نشاستۀ پیش‌ژلاتینه‌شدۀ ذرت خواص حسی و بافتی مایونز کم‌چرب تهیه‌شده با نشاستۀ ذرت ژلاتینه‌شده و صمغ فارسی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 363-374]
  • نوروزک بهینه‌سازی استخراج عصارۀ حاوی ترکیبات ضدمیکروبی برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 113-126]
  • نوشیدنی سین‌بیوتیک اثر فیبر چغندرقند و اینولین بر بقاء و فعالیت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، خواص شیمیایی و حسی نوشیدنی سین‌بیوتیک آناناس [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 433-444]

و

  • واکنش زنجیره‌ای پلی‌مراز شیوع و توزیع ژن‌های ویرولانس آرکوباکتر بوتزلری در نمونه‌های پساب کشتارگاه مرغ تنکابن [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 423-432]
  • ورقۀ گوجه‌فرنگی پیش‌بینی نسبت رطوبت ورقه‌های خشک‌شدۀ گوجه‌فرنگی با استفاده از مدل‌سازی شبکۀ عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 411-422]
  • ویسکوزیته مقایسۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه‌شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
  • ویسکوزیته بررسی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica pilulifera) و بهینه‌یابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 143-160]

ه

  • هیدروکلوئید ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]
  • هیدرولیز آنزیمی بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]