آبپنیر ایزولهاثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانیشده با کمپلکسهای ایزولۀ پروتئین آبپنیر-پکتین بر رشد و زندهمانی ردۀ سلولی استئوبلاست MG63 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 119-132]
آرد ذرتتأثیر افزودن کازئینات سدیم و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر خواص رئولوژیکی، فیزیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد ذرت [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 365-376]
آرد سویابررسی میزان برشتهکردن بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، عملکردی، جریانپذیری، آنتیاکسیدانی و حسی آرد سویای برشتهشده بهعنوان جایگزین کاکائو [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 177-196]
آرد سویابررسی اثر جایگزینی آرد سویا و عدس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات تخمیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 197-212]
آرد عدسبررسی اثر جایگزینی آرد سویا و عدس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات تخمیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 197-212]
آکریلآمیدتأثیر روغنکنجد و مواد صابونیناشوندۀ آن در کاهش آکریلآمید برشهای سیبزمینی سرخشده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
آلکالازبهینهیابی شرایط هیدرولیز پروتئین دانۀ کدو با آنزیم آلکالاز بهمنظور دستیابی به حداکثر فعالیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 445-458]
آنالیز چندمتغیرهتعیین منشأ گیاهی عسلهای رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ، شوری، مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 409-418]
آنتیاکسیدانیبهینهیابی شرایط هیدرولیز پروتئین دانۀ کدو با آنزیم آلکالاز بهمنظور دستیابی به حداکثر فعالیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 445-458]
آنزیماثر آنزیم، زمان و دما بر برخی ویژگیهای پروتئین هیدرولیزشدۀ امعاواحشا کپور علفخوار [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 269-280]
ا
اتمسفر اصلاحشدهبررسی تأثیر ضخامت پلیاتیلن، ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 377-392]
ارزیابی حسیبررسی میزان برشتهکردن بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، عملکردی، جریانپذیری، آنتیاکسیدانی و حسی آرد سویای برشتهشده بهعنوان جایگزین کاکائو [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 177-196]
ارزیابی حسیبررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 105-118]
استئوبلاستاثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانیشده با کمپلکسهای ایزولۀ پروتئین آبپنیر-پکتین بر رشد و زندهمانی ردۀ سلولی استئوبلاست MG63 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 119-132]
استخراج چربیمقایسۀ روشهای مختلف شکست سلولی و استخراج اسید چرب از ریزجلبک Dunaliella Salina [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 167-176]
استویابررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 105-118]
اصالتسنجیتعیین منشأ گیاهی عسلهای رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ، شوری، مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 409-418]
اکستروژنتولید و بهینهسازی مکمل فیبری فراسودمند بر پایۀ فراوردههای جانبی توسط فناوری اکستروژن [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 133-148]
برشتهکردنبررسی میزان برشتهکردن بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، عملکردی، جریانپذیری، آنتیاکسیدانی و حسی آرد سویای برشتهشده بهعنوان جایگزین کاکائو [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 177-196]
بهینهیابیبهینهسازی اثرات غلظت نشاستۀ گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزۀ نشاستۀ گرمانرم/پلیلاکتیک اسید به روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 309-322]
پ
پارامترهای رنگارزیابی پارامترهای کیفی و راندمان خشککردن قارچ دکمهای در خشککن هیبریدی مایکروویو ـ جریان هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 213-224]
پایداریعوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینۀ نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به روش تشکیل خودبهخودی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 255-268]
پایداری اکسایشیتأثیر پیشفرایند ریزموج بر پایداری اکسایشی و برخی خصوصیات کمی و کیفی روغن استخراجشده از دانههای کُلزا [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 65-74]
پردازش تصویرتأثیر افزودن کازئینات سدیم و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر خواص رئولوژیکی، فیزیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد ذرت [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 365-376]
پروتئین هیدرولیزشدهاثر آنزیم، زمان و دما بر برخی ویژگیهای پروتئین هیدرولیزشدۀ امعاواحشا کپور علفخوار [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 269-280]
پریبیوتیکتأثیر گیاه ترهکوهی بر رشد و ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای حسی پنیر سفید ایرانی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 431-444]
پکتیناثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانیشده با کمپلکسهای ایزولۀ پروتئین آبپنیر-پکتین بر رشد و زندهمانی ردۀ سلولی استئوبلاست MG63 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 119-132]
پلیلاکتیک اسیدبهینهسازی اثرات غلظت نشاستۀ گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزۀ نشاستۀ گرمانرم/پلیلاکتیک اسید به روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 309-322]
پنیر سفیدتأثیر گیاه ترهکوهی بر رشد و ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای حسی پنیر سفید ایرانی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 431-444]
پیشتیمار ریزموجتأثیر پیشفرایند ریزموج بر پایداری اکسایشی و برخی خصوصیات کمی و کیفی روغن استخراجشده از دانههای کُلزا [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 65-74]
ت
تخریب سلولمقایسۀ روشهای مختلف شکست سلولی و استخراج اسید چرب از ریزجلبک Dunaliella Salina [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 167-176]
ترانسگلوتامینازتأثیر افزودن کازئینات سدیم و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر خواص رئولوژیکی، فیزیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد ذرت [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 365-376]
ترکیب گازیبررسی تأثیر ضخامت پلیاتیلن، ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 377-392]
ترهکوهیتأثیر گیاه ترهکوهی بر رشد و ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای حسی پنیر سفید ایرانی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 431-444]
تشخیص الگواستفاده از روشهای تشخیص الگو در آنالیز دادههای حسگر بویایی جهت شناسایی تقلبات گلوکز و فروکتوز در عسل [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 419-430]
تغییرات رنگیشناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدلسازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط ـ فرایند [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 89-104]
تفالۀ گوجهفرنگیتولید و بهینهسازی مکمل فیبری فراسودمند بر پایۀ فراوردههای جانبی توسط فناوری اکستروژن [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 133-148]
تقلبشناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدلسازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط ـ فرایند [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 89-104]
تقلباستفاده از روشهای تشخیص الگو در آنالیز دادههای حسگر بویایی جهت شناسایی تقلبات گلوکز و فروکتوز در عسل [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 419-430]
تقلباتتعیین منشأ گیاهی عسلهای رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ، شوری، مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 409-418]
توتفرنگیبررسی تأثیر ضخامت پلیاتیلن، ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 377-392]
تویینعوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینۀ نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به روش تشکیل خودبهخودی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 255-268]
ج
جایگزین کاکائوبررسی میزان برشتهکردن بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، عملکردی، جریانپذیری، آنتیاکسیدانی و حسی آرد سویای برشتهشده بهعنوان جایگزین کاکائو [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 177-196]
جلبک Iyengaria stellataاثر خواص ضداکسیداسیونی عصارۀ جلبک قهوهای روی ماندگاری و خواص حسی ناگت ماهی قزلآلای رنگینکمان طی نگهداری در فریزر با دمای 18- درجۀ سانتیگراد [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 149-166]
چ
چگالی توانارزیابی پارامترهای کیفی و راندمان خشککردن قارچ دکمهای در خشککن هیبریدی مایکروویو ـ جریان هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 213-224]
حرارتدهی متناوبمدلسازی انتقال جرم در فرایند خشککردن برشهای سیب توسط پرتودهی مادونقرمز با روش حرارتدهی متناوب [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 75-88]
حسگراستفاده از روشهای تشخیص الگو در آنالیز دادههای حسگر بویایی جهت شناسایی تقلبات گلوکز و فروکتوز در عسل [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 419-430]
خ
خاصیت ضداکسیداسیونیاثر خواص ضداکسیداسیونی عصارۀ جلبک قهوهای روی ماندگاری و خواص حسی ناگت ماهی قزلآلای رنگینکمان طی نگهداری در فریزر با دمای 18- درجۀ سانتیگراد [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 149-166]
خشککردنمدلسازی انتقال جرم در فرایند خشککردن برشهای سیب توسط پرتودهی مادونقرمز با روش حرارتدهی متناوب [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 75-88]
خشککردن پاششیاثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ریزکپسولهای روغنماهی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-28]
خشککردن پاششیبررسی ویژگیهای جریانپذیری پودر عصارۀ سماق ریزپوشانیشده و خشکشده به روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 281-296]
راندمان استخراجتأثیر پیشفرایند ریزموج بر پایداری اکسایشی و برخی خصوصیات کمی و کیفی روغن استخراجشده از دانههای کُلزا [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 65-74]
رطوبتتأثیر افزودن آرد و نشاستۀ سیبزمینی بر ویژگیهای کیفی و بیاتی کیک اسفنجی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 323-336]
روش مخلوط ـ فرایندشناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدلسازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط ـ فرایند [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 89-104]
روغن کُلزاتأثیر پیشفرایند ریزموج بر پایداری اکسایشی و برخی خصوصیات کمی و کیفی روغن استخراجشده از دانههای کُلزا [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 65-74]
روغنکنجدتأثیر روغنکنجد و مواد صابونیناشوندۀ آن در کاهش آکریلآمید برشهای سیبزمینی سرخشده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
روغنماهیاثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ریزکپسولهای روغنماهی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-28]
ریزپوشانیاثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ریزکپسولهای روغنماهی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-28]
ریزپوشانیبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصارۀ ریزپوشانیشدۀ پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 241-254]
ریزپوشانیبررسی ویژگیهای جریانپذیری پودر عصارۀ سماق ریزپوشانیشده و خشکشده به روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 281-296]
ریزپوشانیبررسی خصوصیات کیفی و زندهمانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 337-352]
ریزجلبک Dunaliella Salinaمقایسۀ روشهای مختلف شکست سلولی و استخراج اسید چرب از ریزجلبک Dunaliella Salina [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 167-176]
ز
زمان خشککردنارزیابی پارامترهای کیفی و راندمان خشککردن قارچ دکمهای در خشککن هیبریدی مایکروویو ـ جریان هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 213-224]
زندهمانی میکروبیبررسی خصوصیات کیفی و زندهمانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 337-352]
ژ
ژلۀ رویالبهینهسازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین گردۀ زنبورعسل توسط آنزیم گوارشی پپسین براساس ویژگیهای ضداکسایشی و بازدارندگی ACE و مقایسۀ آن با ژلۀ رویال [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 49-64]
س
سبوس برنجتولید و بهینهسازی مکمل فیبری فراسودمند بر پایۀ فراوردههای جانبی توسط فناوری اکستروژن [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 133-148]
سرخکردن عمیقبررسی اثر جایگزینی آرد سویا و عدس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات تخمیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 197-212]
سطح پاسخبهینهسازی اثرات غلظت نشاستۀ گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزۀ نشاستۀ گرمانرم/پلیلاکتیک اسید به روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 309-322]
سماقبررسی ویژگیهای جریانپذیری پودر عصارۀ سماق ریزپوشانیشده و خشکشده به روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 281-296]
سوخت فسیلیتحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 353-364]
سیبزمینیتأثیر روغنکنجد و مواد صابونیناشوندۀ آن در کاهش آکریلآمید برشهای سیبزمینی سرخشده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
ش
شیر شترشناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدلسازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط ـ فرایند [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 89-104]
صمغ عربیبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصارۀ ریزپوشانیشدۀ پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 241-254]
ظ
ظرف پخت غذاتحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 353-364]
ظرفیت بازجذبیارزیابی پارامترهای کیفی و راندمان خشککردن قارچ دکمهای در خشککن هیبریدی مایکروویو ـ جریان هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 213-224]
ع
عسلتعیین منشأ گیاهی عسلهای رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ، شوری، مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 409-418]
عسلاستفاده از روشهای تشخیص الگو در آنالیز دادههای حسگر بویایی جهت شناسایی تقلبات گلوکز و فروکتوز در عسل [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 419-430]
غ
غشاءساخت و بررسی عملکرد غشای پلیمری ELVALOY®4170 جهت جداسازی و تغلیظ اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 225-240]
ف
فراوردۀ جانبیتولید و بهینهسازی مکمل فیبری فراسودمند بر پایۀ فراوردههای جانبی توسط فناوری اکستروژن [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 133-148]
فشارساخت و بررسی عملکرد غشای پلیمری ELVALOY®4170 جهت جداسازی و تغلیظ اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 225-240]
فعالیت آنتیاکسیدانیبهینهسازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین گردۀ زنبورعسل توسط آنزیم گوارشی پپسین براساس ویژگیهای ضداکسایشی و بازدارندگی ACE و مقایسۀ آن با ژلۀ رویال [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 49-64]
فیزیکومکانیکیبهینهسازی اثرات غلظت نشاستۀ گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزۀ نشاستۀ گرمانرم/پلیلاکتیک اسید به روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 309-322]
فیلۀ ناگتاثر خواص ضداکسیداسیونی عصارۀ جلبک قهوهای روی ماندگاری و خواص حسی ناگت ماهی قزلآلای رنگینکمان طی نگهداری در فریزر با دمای 18- درجۀ سانتیگراد [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 149-166]
ق
قزلآلای رنگینکماناثر خواص ضداکسیداسیونی عصارۀ جلبک قهوهای روی ماندگاری و خواص حسی ناگت ماهی قزلآلای رنگینکمان طی نگهداری در فریزر با دمای 18- درجۀ سانتیگراد [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 149-166]
ک
کازئینات سدیمتأثیر افزودن کازئینات سدیم و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر خواص رئولوژیکی، فیزیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد ذرت [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 365-376]
کاهش مصرف انرژیتحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 353-364]
کپور علفخواراثر آنزیم، زمان و دما بر برخی ویژگیهای پروتئین هیدرولیزشدۀ امعاواحشا کپور علفخوار [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 269-280]
کتیرابررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 105-118]
کروماتوگرافی مایع با کارایی بالابررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصارۀ ریزپوشانیشدۀ پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 241-254]
کمومتریکستعیین منشأ گیاهی عسلهای رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ، شوری، مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 409-418]
کوآسرواسیوناثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ریزکپسولهای روغنماهی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-28]
گ
گرانرویبررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 105-118]
گردۀ گلبهینهسازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین گردۀ زنبورعسل توسط آنزیم گوارشی پپسین براساس ویژگیهای ضداکسایشی و بازدارندگی ACE و مقایسۀ آن با ژلۀ رویال [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 49-64]
گرفتگیساخت و بررسی عملکرد غشای پلیمری ELVALOY®4170 جهت جداسازی و تغلیظ اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 225-240]
ل
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبررسی خصوصیات کیفی و زندهمانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 337-352]
لاکتوفریناثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانیشده با کمپلکسهای ایزولۀ پروتئین آبپنیر-پکتین بر رشد و زندهمانی ردۀ سلولی استئوبلاست MG63 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 119-132]
م
مؤلفههای رنگتأثیر افزودن آرد و نشاستۀ سیبزمینی بر ویژگیهای کیفی و بیاتی کیک اسفنجی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 323-336]
مادونقرمزمدلسازی انتقال جرم در فرایند خشککردن برشهای سیب توسط پرتودهی مادونقرمز با روش حرارتدهی متناوب [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 75-88]
ماشین بویاییاستفاده از روشهای تشخیص الگو در آنالیز دادههای حسگر بویایی جهت شناسایی تقلبات گلوکز و فروکتوز در عسل [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 419-430]
مالتودکسترینبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصارۀ ریزپوشانیشدۀ پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 241-254]
مدل سینتیکیمدلسازی انتقال جرم در فرایند خشککردن برشهای سیب توسط پرتودهی مادونقرمز با روش حرارتدهی متناوب [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 75-88]
مشاهدههای ریزساختاریتأثیر افزودن آرد و نشاستۀ سیبزمینی بر ویژگیهای کیفی و بیاتی کیک اسفنجی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 323-336]
مصرف انرژیتحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 353-364]
مکمل فیبریتولید و بهینهسازی مکمل فیبری فراسودمند بر پایۀ فراوردههای جانبی توسط فناوری اکستروژن [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 133-148]
مهارکنندگی اکسید نیتریکبهینهیابی شرایط هیدرولیز پروتئین دانۀ کدو با آنزیم آلکالاز بهمنظور دستیابی به حداکثر فعالیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 445-458]
مواد صابونیناشوندهتأثیر روغنکنجد و مواد صابونیناشوندۀ آن در کاهش آکریلآمید برشهای سیبزمینی سرخشده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
میکروکپسولاثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ریزکپسولهای روغنماهی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-28]
میگلیولعوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینۀ نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به روش تشکیل خودبهخودی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 255-268]
ن
نان پروبیوتیکبررسی خصوصیات کیفی و زندهمانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 337-352]
نانوامولسیونعوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینۀ نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به روش تشکیل خودبهخودی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 255-268]
نشاستۀ گرمانرمبهینهسازی اثرات غلظت نشاستۀ گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزۀ نشاستۀ گرمانرم/پلیلاکتیک اسید به روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 309-322]
نکتار زردآلوبررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 105-118]
نگهداریبررسی ویژگیهای جریانپذیری پودر عصارۀ سماق ریزپوشانیشده و خشکشده به روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 281-296]
نوشیدنیاثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانیشده با کمپلکسهای ایزولۀ پروتئین آبپنیر-پکتین بر رشد و زندهمانی ردۀ سلولی استئوبلاست MG63 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 119-132]
و
ویتامین A و Dعوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینۀ نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به روش تشکیل خودبهخودی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 255-268]
ویژگیهابررسی ویژگیهای جریانپذیری پودر عصارۀ سماق ریزپوشانیشده و خشکشده به روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 281-296]
ه
هموژنیزاسیونمقایسۀ روشهای مختلف شکست سلولی و استخراج اسید چرب از ریزجلبک Dunaliella Salina [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 167-176]
هیدرولیز آنزیمیبهینهسازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین گردۀ زنبورعسل توسط آنزیم گوارشی پپسین براساس ویژگیهای ضداکسایشی و بازدارندگی ACE و مقایسۀ آن با ژلۀ رویال [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 49-64]
هیدرولیز آنزیمیبهینهیابی شرایط هیدرولیز پروتئین دانۀ کدو با آنزیم آلکالاز بهمنظور دستیابی به حداکثر فعالیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 445-458]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد