آ

  • آب‌پنیر ایزوله اثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانی‌شده با کمپلکس‌های ایزولۀ پروتئین آب‌‌‌پنیر-پکتین بر رشد و زنده‌مانی ردۀ سلولی استئوبلاست MG63 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 119-132]
  • آرد ذرت تأثیر افزودن کازئینات سدیم و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر خواص رئولوژیکی، فیزیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد ذرت [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 365-376]
  • آرد سویا بررسی میزان برشته‌کردن بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عملکردی، جریان‌پذیری، آنتی‌‌اکسیدانی و حسی آرد سویای برشته‌شده به‌‌عنوان جایگزین کاکائو [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 177-196]
  • آرد سویا بررسی اثر جایگزینی آرد سویا و عدس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات تخمیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 197-212]
  • آرد عدس بررسی اثر جایگزینی آرد سویا و عدس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات تخمیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 197-212]
  • آکریل‌آمید تأثیر روغن‌کنجد و مواد صابونی‌ناشوندۀ آن در کاهش آکریل‌آمید برش‌های سیب‌زمینی سرخ‌شده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
  • آلکالاز بهینه‌یابی شرایط هیدرولیز پروتئین دانۀ کدو با آنزیم آلکالاز به‌منظور دستیابی به حداکثر فعالیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 445-458]
  • آنالیز چندمتغیره تعیین منشأ گیاهی عسل‌های رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ، شوری، مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 409-418]
  • آنتی‌اکسیدانی بهینه‌یابی شرایط هیدرولیز پروتئین دانۀ کدو با آنزیم آلکالاز به‌منظور دستیابی به حداکثر فعالیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 445-458]
  • آنزیم اثر آنزیم، زمان و دما بر برخی ویژگی‌های پروتئین هیدرولیز‌شدۀ امعاواحشا کپور علف‌خوار [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 269-280]

ا

  • اتمسفر اصلاح‌‌شده بررسی تأثیر ضخامت پلی‌اتیلن، ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 377-392]
  • ارزیابی حسی بررسی میزان برشته‌کردن بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عملکردی، جریان‌پذیری، آنتی‌‌اکسیدانی و حسی آرد سویای برشته‌شده به‌‌عنوان جایگزین کاکائو [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 177-196]
  • ارزیابی حسی بررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 105-118]
  • استئوبلاست اثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانی‌شده با کمپلکس‌های ایزولۀ پروتئین آب‌‌‌پنیر-پکتین بر رشد و زنده‌مانی ردۀ سلولی استئوبلاست MG63 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 119-132]
  • استخراج چربی مقایسۀ روش‌های مختلف شکست سلولی و استخراج اسید چرب از ریزجلبک Dunaliella Salina [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 167-176]
  • استویا بررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 105-118]
  • اصالت‌سنجی تعیین منشأ گیاهی عسل‌های رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ، شوری، مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 409-418]
  • اکستروژن تولید و بهینه‌سازی مکمل فیبری فراسودمند بر پایۀ فراورده‌های جانبی توسط فناوری اکستروژن [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 133-148]
  • اکستروژن بهینه‌سازی متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن محصول اسنک حجیم حاوی آرد کنجالۀ بنه [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 29-48]
  • امعاواحشا اثر آنزیم، زمان و دما بر برخی ویژگی‌های پروتئین هیدرولیز‌شدۀ امعاواحشا کپور علف‌خوار [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 269-280]
  • امگا-3 ساخت و بررسی عملکرد غشای پلیمری ELVALOY®4170 جهت جداسازی و تغلیظ اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 225-240]
  • انتقال جرم مدل‌سازی انتقال جرم در فرایند خشک‌کردن برش‌های سیب توسط پرتودهی مادون‌قرمز با روش حرارت‌دهی متناوب [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 75-88]
  • انرژی تحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 353-364]
  • انگور قرمز سردشت بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصارۀ ریزپوشانی‌شدۀ پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 241-254]

ب

  • باسیلوس کواگولانس بررسی خصوصیات کیفی و زنده‌مانی باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 337-352]
  • بافت‌‌سنجی بهینه‌سازی متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن محصول اسنک حجیم حاوی آرد کنجالۀ بنه [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 29-48]
  • برشته‌کردن بررسی میزان برشته‌کردن بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عملکردی، جریان‌پذیری، آنتی‌‌اکسیدانی و حسی آرد سویای برشته‌شده به‌‌عنوان جایگزین کاکائو [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 177-196]
  • بهینه‌‌یابی بهینه‌سازی اثرات غلظت نشاستۀ گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزۀ نشاستۀ گرمانرم/پلی‌لاکتیک اسید به روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 309-322]

پ

  • پارامترهای رنگ ارزیابی پارامترهای کیفی و راندمان خشک‌کردن قارچ دکمه‌ای در خشک‌کن هیبریدی مایکروویو ـ جریان هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 213-224]
  • پالپ پرتقال بهینه‌یابی ویژگی‌های دونات غنی‌شده با پودر پالپ پرتقال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 297-308]
  • پایداری عوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینۀ نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به‌ روش تشکیل خودبه‌خودی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 255-268]
  • پایداری اکسایشی تأثیر پیش‌فرایند ریزموج بر پایداری اکسایشی و برخی خصوصیات کمی و کیفی روغن استخراج‌‌‌‌‌شده از دانه‌های کُلزا [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 65-74]
  • پایداری اکسیداسیونی بررسی پایداری اکسیداتیو روغن سرخ‌‌کردنی مخلوط‌شده با روغن دانۀ خرفه و روغن ذرت [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 393-408]
  • پردازش تصویر تأثیر افزودن کازئینات سدیم و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر خواص رئولوژیکی، فیزیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد ذرت [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 365-376]
  • پروتئین هیدرولیزشده اثر آنزیم، زمان و دما بر برخی ویژگی‌های پروتئین هیدرولیز‌شدۀ امعاواحشا کپور علف‌خوار [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 269-280]
  • پری‌بیوتیک تأثیر گیاه تره‌کوهی بر رشد و ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های حسی پنیر سفید ایرانی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 431-444]
  • پکتین اثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانی‌شده با کمپلکس‌های ایزولۀ پروتئین آب‌‌‌پنیر-پکتین بر رشد و زنده‌مانی ردۀ سلولی استئوبلاست MG63 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 119-132]
  • پلی‌‌لاکتیک اسید بهینه‌سازی اثرات غلظت نشاستۀ گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزۀ نشاستۀ گرمانرم/پلی‌لاکتیک اسید به روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 309-322]
  • پنیر سفید تأثیر گیاه تره‌کوهی بر رشد و ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های حسی پنیر سفید ایرانی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 431-444]
  • پیش‌‌تیمار ریزموج تأثیر پیش‌فرایند ریزموج بر پایداری اکسایشی و برخی خصوصیات کمی و کیفی روغن استخراج‌‌‌‌‌شده از دانه‌های کُلزا [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 65-74]

ت

  • تخریب سلول مقایسۀ روش‌های مختلف شکست سلولی و استخراج اسید چرب از ریزجلبک Dunaliella Salina [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 167-176]
  • ترانس‌‌گلوتامیناز تأثیر افزودن کازئینات سدیم و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر خواص رئولوژیکی، فیزیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد ذرت [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 365-376]
  • ترکیب گازی بررسی تأثیر ضخامت پلی‌اتیلن، ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 377-392]
  • تره‌کوهی تأثیر گیاه تره‌کوهی بر رشد و ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های حسی پنیر سفید ایرانی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 431-444]
  • تشخیص الگو استفاده از روش‌های تشخیص الگو در آنالیز داده‌های حسگر بویایی جهت شناسایی تقلبات گلوکز و فروکتوز در عسل [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 419-430]
  • تغییرات رنگی شناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدل‌سازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط ‌ـ ‌فرایند [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 89-104]
  • تفالۀ گوجه‌فرنگی تولید و بهینه‌سازی مکمل فیبری فراسودمند بر پایۀ فراورده‌های جانبی توسط فناوری اکستروژن [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 133-148]
  • تقلب شناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدل‌سازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط ‌ـ ‌فرایند [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 89-104]
  • تقلب استفاده از روش‌های تشخیص الگو در آنالیز داده‌های حسگر بویایی جهت شناسایی تقلبات گلوکز و فروکتوز در عسل [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 419-430]
  • تقلبات تعیین منشأ گیاهی عسل‌های رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ، شوری، مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 409-418]
  • توت‌فرنگی بررسی تأثیر ضخامت پلی‌اتیلن، ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 377-392]
  • تویین عوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینۀ نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به‌ روش تشکیل خودبه‌خودی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 255-268]

ج

  • جایگزین کاکائو بررسی میزان برشته‌کردن بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عملکردی، جریان‌پذیری، آنتی‌‌اکسیدانی و حسی آرد سویای برشته‌شده به‌‌عنوان جایگزین کاکائو [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 177-196]
  • جلبک Iyengaria stellata اثر خواص ضداکسیداسیونی عصارۀ جلبک قهوه‌ای روی ماندگاری و خواص حسی ناگت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در فریزر با دمای 18- درجۀ سانتی‌گراد [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 149-166]

چ

  • چگالی توان ارزیابی پارامترهای کیفی و راندمان خشک‌کردن قارچ دکمه‌ای در خشک‌کن هیبریدی مایکروویو ـ جریان هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 213-224]
  • چگالی توده بهینه‌سازی متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن محصول اسنک حجیم حاوی آرد کنجالۀ بنه [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 29-48]

ح

  • حرارت‌دهی متناوب مدل‌سازی انتقال جرم در فرایند خشک‌کردن برش‌های سیب توسط پرتودهی مادون‌قرمز با روش حرارت‌دهی متناوب [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 75-88]
  • حسگر استفاده از روش‌های تشخیص الگو در آنالیز داده‌های حسگر بویایی جهت شناسایی تقلبات گلوکز و فروکتوز در عسل [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 419-430]

خ

  • خاصیت ضداکسیداسیونی اثر خواص ضداکسیداسیونی عصارۀ جلبک قهوه‌ای روی ماندگاری و خواص حسی ناگت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در فریزر با دمای 18- درجۀ سانتی‌گراد [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 149-166]
  • خشک‌کردن مدل‌سازی انتقال جرم در فرایند خشک‌کردن برش‌های سیب توسط پرتودهی مادون‌قرمز با روش حرارت‌دهی متناوب [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 75-88]
  • خشک‌‌کردن پاششی اثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ریزکپسول‌های روغن‌ماهی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-28]
  • خشک‌کردن پاششی بررسی ویژگی‌های جریان‌پذیری پودر عصارۀ سماق ریزپوشانی‌شده و خشک‌شده به ‌روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 281-296]
  • خصوصیات عملکردی بهینه‌سازی متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن محصول اسنک حجیم حاوی آرد کنجالۀ بنه [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 29-48]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی اثر جایگزینی آرد سویا و عدس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات تخمیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 197-212]
  • خواص فیزیکوشیمیایی تأثیر افزودن آرد و نشاستۀ سیب‌زمینی بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی کیک اسفنجی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 323-336]
  • خواص فیزیکی بررسی میزان برشته‌کردن بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عملکردی، جریان‌پذیری، آنتی‌‌اکسیدانی و حسی آرد سویای برشته‌شده به‌‌عنوان جایگزین کاکائو [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 177-196]

د

  • دانۀ کدو بهینه‌یابی شرایط هیدرولیز پروتئین دانۀ کدو با آنزیم آلکالاز به‌منظور دستیابی به حداکثر فعالیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 445-458]
  • دما ساخت و بررسی عملکرد غشای پلیمری ELVALOY®4170 جهت جداسازی و تغلیظ اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 225-240]
  • دما بررسی تأثیر ضخامت پلی‌اتیلن، ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 377-392]
  • دونات بررسی اثر جایگزینی آرد سویا و عدس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات تخمیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 197-212]
  • دونات تخمیری بهینه‌یابی ویژگی‌های دونات غنی‌شده با پودر پالپ پرتقال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 297-308]

ر

  • راندمان استخراج تأثیر پیش‌فرایند ریزموج بر پایداری اکسایشی و برخی خصوصیات کمی و کیفی روغن استخراج‌‌‌‌‌شده از دانه‌های کُلزا [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 65-74]
  • رطوبت تأثیر افزودن آرد و نشاستۀ سیب‌زمینی بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی کیک اسفنجی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 323-336]
  • روش مخلوط ‌ـ ‌فرایند شناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدل‌سازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط ‌ـ ‌فرایند [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 89-104]
  • روغن دانۀ خرفه بررسی پایداری اکسیداتیو روغن سرخ‌‌کردنی مخلوط‌شده با روغن دانۀ خرفه و روغن ذرت [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 393-408]
  • روغن ذرت بررسی پایداری اکسیداتیو روغن سرخ‌‌کردنی مخلوط‌شده با روغن دانۀ خرفه و روغن ذرت [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 393-408]
  • روغن کُلزا تأثیر پیش‌فرایند ریزموج بر پایداری اکسایشی و برخی خصوصیات کمی و کیفی روغن استخراج‌‌‌‌‌شده از دانه‌های کُلزا [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 65-74]
  • روغن‌کنجد تأثیر روغن‌کنجد و مواد صابونی‌ناشوندۀ آن در کاهش آکریل‌آمید برش‌های سیب‌زمینی سرخ‌شده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
  • روغن‌‌ماهی اثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ریزکپسول‌های روغن‌ماهی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-28]
  • ریزپوشانی اثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ریزکپسول‌های روغن‌ماهی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-28]
  • ریزپوشانی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصارۀ ریزپوشانی‌شدۀ پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 241-254]
  • ریزپوشانی بررسی ویژگی‌های جریان‌پذیری پودر عصارۀ سماق ریزپوشانی‌شده و خشک‌شده به ‌روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 281-296]
  • ریزپوشانی بررسی خصوصیات کیفی و زنده‌مانی باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 337-352]
  • ریزجلبک Dunaliella Salina مقایسۀ روش‌های مختلف شکست سلولی و استخراج اسید چرب از ریزجلبک Dunaliella Salina [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 167-176]

ز

  • زمان خشک‌‌کردن ارزیابی پارامترهای کیفی و راندمان خشک‌کردن قارچ دکمه‌ای در خشک‌کن هیبریدی مایکروویو ـ جریان هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 213-224]
  • زنده‌مانی میکروبی بررسی خصوصیات کیفی و زنده‌مانی باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 337-352]

ژ

  • ژلۀ رویال بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین گردۀ زنبورعسل توسط آنزیم گوارشی پپسین براساس ویژگی‌های ضداکسایشی و بازدارندگی ACE و مقایسۀ آن با ژلۀ رویال [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 49-64]

س

  • سبوس برنج تولید و بهینه‌سازی مکمل فیبری فراسودمند بر پایۀ فراورده‌های جانبی توسط فناوری اکستروژن [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 133-148]
  • سرخ‌کردن عمیق بررسی اثر جایگزینی آرد سویا و عدس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات تخمیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 197-212]
  • سطح پاسخ بهینه‌سازی اثرات غلظت نشاستۀ گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزۀ نشاستۀ گرمانرم/پلی‌لاکتیک اسید به روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 309-322]
  • سماق بررسی ویژگی‌های جریان‌پذیری پودر عصارۀ سماق ریزپوشانی‌شده و خشک‌شده به ‌روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 281-296]
  • سوخت فسیلی تحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 353-364]
  • سیب‌زمینی تأثیر روغن‌کنجد و مواد صابونی‌ناشوندۀ آن در کاهش آکریل‌آمید برش‌های سیب‌زمینی سرخ‌شده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]

ش

  • شیر شتر شناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدل‌سازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط ‌ـ ‌فرایند [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 89-104]

ص

  • صمغ بهینه‌یابی ویژگی‌های دونات غنی‌شده با پودر پالپ پرتقال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 297-308]
  • صمغ عربی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصارۀ ریزپوشانی‌شدۀ پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 241-254]

ظ

  • ظرف پخت غذا تحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 353-364]
  • ظرفیت بازجذبی ارزیابی پارامترهای کیفی و راندمان خشک‌کردن قارچ دکمه‌ای در خشک‌کن هیبریدی مایکروویو ـ جریان هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 213-224]

ع

  • عسل تعیین منشأ گیاهی عسل‌های رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ، شوری، مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 409-418]
  • عسل استفاده از روش‌های تشخیص الگو در آنالیز داده‌های حسگر بویایی جهت شناسایی تقلبات گلوکز و فروکتوز در عسل [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 419-430]

غ

  • غشاء ساخت و بررسی عملکرد غشای پلیمری ELVALOY®4170 جهت جداسازی و تغلیظ اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 225-240]

ف

  • فراوردۀ جانبی تولید و بهینه‌سازی مکمل فیبری فراسودمند بر پایۀ فراورده‌های جانبی توسط فناوری اکستروژن [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 133-148]
  • فشار ساخت و بررسی عملکرد غشای پلیمری ELVALOY®4170 جهت جداسازی و تغلیظ اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 225-240]
  • فعالیت آنتی‌‌اکسیدانی بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین گردۀ زنبورعسل توسط آنزیم گوارشی پپسین براساس ویژگی‌های ضداکسایشی و بازدارندگی ACE و مقایسۀ آن با ژلۀ رویال [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 49-64]
  • فیبر بهینه‌یابی ویژگی‌های دونات غنی‌شده با پودر پالپ پرتقال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 297-308]
  • فیزیکومکانیکی بهینه‌سازی اثرات غلظت نشاستۀ گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزۀ نشاستۀ گرمانرم/پلی‌لاکتیک اسید به روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 309-322]
  • فیلۀ ناگت اثر خواص ضداکسیداسیونی عصارۀ جلبک قهوه‌ای روی ماندگاری و خواص حسی ناگت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در فریزر با دمای 18- درجۀ سانتی‌گراد [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 149-166]

ق

  • قزل‌آلای رنگین‌کمان اثر خواص ضداکسیداسیونی عصارۀ جلبک قهوه‌ای روی ماندگاری و خواص حسی ناگت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در فریزر با دمای 18- درجۀ سانتی‌گراد [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 149-166]

ک

  • کازئینات سدیم تأثیر افزودن کازئینات سدیم و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر خواص رئولوژیکی، فیزیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد ذرت [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 365-376]
  • کاهش مصرف انرژی تحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 353-364]
  • کپور علف‌خوار اثر آنزیم، زمان و دما بر برخی ویژگی‌های پروتئین هیدرولیز‌شدۀ امعاواحشا کپور علف‌خوار [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 269-280]
  • کتیرا بررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 105-118]
  • کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصارۀ ریزپوشانی‌شدۀ پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 241-254]
  • کمومتریکس تعیین منشأ گیاهی عسل‌های رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ، شوری، مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 409-418]
  • کوآسرواسیون اثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ریزکپسول‌های روغن‌ماهی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-28]

گ

  • گرانروی بررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 105-118]
  • گردۀ گل بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین گردۀ زنبورعسل توسط آنزیم گوارشی پپسین براساس ویژگی‌های ضداکسایشی و بازدارندگی ACE و مقایسۀ آن با ژلۀ رویال [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 49-64]
  • گرفتگی ساخت و بررسی عملکرد غشای پلیمری ELVALOY®4170 جهت جداسازی و تغلیظ اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 225-240]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بررسی خصوصیات کیفی و زنده‌مانی باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 337-352]
  • لاکتوفرین اثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانی‌شده با کمپلکس‌های ایزولۀ پروتئین آب‌‌‌پنیر-پکتین بر رشد و زنده‌مانی ردۀ سلولی استئوبلاست MG63 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 119-132]

م

  • مؤلفه‌های رنگ تأثیر افزودن آرد و نشاستۀ سیب‌زمینی بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی کیک اسفنجی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 323-336]
  • مادون‌‌‌قرمز مدل‌سازی انتقال جرم در فرایند خشک‌کردن برش‌های سیب توسط پرتودهی مادون‌قرمز با روش حرارت‌دهی متناوب [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 75-88]
  • ماشین بویایی استفاده از روش‌های تشخیص الگو در آنالیز داده‌های حسگر بویایی جهت شناسایی تقلبات گلوکز و فروکتوز در عسل [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 419-430]
  • مالتودکسترین بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصارۀ ریزپوشانی‌شدۀ پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 241-254]
  • مدل سینتیکی مدل‌سازی انتقال جرم در فرایند خشک‌کردن برش‌های سیب توسط پرتودهی مادون‌قرمز با روش حرارت‌دهی متناوب [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 75-88]
  • مشاهده‌های ریزساختاری تأثیر افزودن آرد و نشاستۀ سیب‌زمینی بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی کیک اسفنجی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 323-336]
  • مصرف انرژی تحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 353-364]
  • مکمل فیبری تولید و بهینه‌سازی مکمل فیبری فراسودمند بر پایۀ فراورده‌های جانبی توسط فناوری اکستروژن [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 133-148]
  • مهارکنندگی اکسید نیتریک بهینه‌یابی شرایط هیدرولیز پروتئین دانۀ کدو با آنزیم آلکالاز به‌منظور دستیابی به حداکثر فعالیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 445-458]
  • مواد صابونی‌ناشونده تأثیر روغن‌کنجد و مواد صابونی‌ناشوندۀ آن در کاهش آکریل‌آمید برش‌های سیب‌زمینی سرخ‌شده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
  • میکروکپسول اثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ریزکپسول‌های روغن‌ماهی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-28]
  • میگلیول عوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینۀ نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به‌ روش تشکیل خودبه‌خودی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 255-268]

ن

  • نان پروبیوتیک بررسی خصوصیات کیفی و زنده‌مانی باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 337-352]
  • نانوامولسیون عوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینۀ نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به‌ روش تشکیل خودبه‌خودی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 255-268]
  • نسبت انبساط بهینه‌سازی متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن محصول اسنک حجیم حاوی آرد کنجالۀ بنه [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 29-48]
  • نشاستۀ گرمانرم بهینه‌سازی اثرات غلظت نشاستۀ گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزۀ نشاستۀ گرمانرم/پلی‌لاکتیک اسید به روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 309-322]
  • نکتار زردآلو بررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 105-118]
  • نگهداری بررسی ویژگی‌های جریان‌پذیری پودر عصارۀ سماق ریزپوشانی‌شده و خشک‌شده به ‌روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 281-296]
  • نوشیدنی اثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانی‌شده با کمپلکس‌های ایزولۀ پروتئین آب‌‌‌پنیر-پکتین بر رشد و زنده‌مانی ردۀ سلولی استئوبلاست MG63 [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 119-132]

و

  • ویتامین A و D عوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینۀ نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به‌ روش تشکیل خودبه‌خودی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 255-268]
  • ویژگی‌ها بررسی ویژگی‌های جریان‌پذیری پودر عصارۀ سماق ریزپوشانی‌شده و خشک‌شده به ‌روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 281-296]

ه

  • هموژنیزاسیون مقایسۀ روش‌های مختلف شکست سلولی و استخراج اسید چرب از ریزجلبک Dunaliella Salina [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 167-176]
  • هیدرولیز آنزیمی بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین گردۀ زنبورعسل توسط آنزیم گوارشی پپسین براساس ویژگی‌های ضداکسایشی و بازدارندگی ACE و مقایسۀ آن با ژلۀ رویال [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 49-64]
  • هیدرولیز آنزیمی بهینه‌یابی شرایط هیدرولیز پروتئین دانۀ کدو با آنزیم آلکالاز به‌منظور دستیابی به حداکثر فعالیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 445-458]