آ
-
آب پرس چغندر قند
مدلسازی دفع یونهای آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 63-78]
-
آرد سویا
بررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 121-138]
-
آرد شنبلیله
بررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 121-138]
-
آنتیاکسیدان
اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتیاکسیدان بر ویژگیهای سختی و مؤلفههای رنگی پستهی برشته شده [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 295-310]
-
آنزیمبری
تأثیر پیشتیمار با فراصوت و آنزیمبری روی جذب روغن سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 323-338]
ا
-
اثرات ضد باکتریایی
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درونشیشهای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 79-92]
-
ارزیابی حسی
بهبود ویژگیهای کیفی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از ایزوله پروتئینی سویا [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 93-108]
-
اسانس
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درونشیشهای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 79-92]
-
اسانس دارچین
تولید و ارزیابی خواص فیلم فعال نانوکامپوزیتی نشاسته-رس حاوی اسانس دارچین و سوربات پتاسیم [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 167-178]
-
اسانس مرزه
اثر افزودن اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khusestanica) بر خصوصیات باکتریایی، شیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 279-294]
-
استخراج
کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش (Eremurus spectabilis) با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 219-228]
-
استرس
اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیبزمینیترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7 [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 311-322]
-
اسید چرب ضروری
تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگیهای شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 153-166]
-
اسید فنولی
شناسایی و اندازهگیری اسیدهای فنولی، فعالیت مهارکنندگی رادیکال و قدرت احیاءکنندگی آهن عصارههای اتانولی و متانولی زولنگ [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 193-204]
-
اسیدهای چرب آزاد
ارزیابی زمان دورریزی روغن کانولا بر اساس شاخصهای اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 37-50]
-
اشرشیاکلیO157:H7
اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیبزمینیترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7 [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 311-322]
-
افت فشار
طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم خشک کن بستر جهنده [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 243-252]
-
اکسیداسیون لیپید
اثر افزودن اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khusestanica) بر خصوصیات باکتریایی، شیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 279-294]
-
امواج فراصوت
کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش (Eremurus spectabilis) با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 219-228]
-
امولسیون
بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
-
امولسیون
بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخصهای کیفی امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 139-152]
-
ایزوله پروتئین جوانه گندم
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-16]
-
ایزوله پروتئین سویا
بهبود ویژگیهای کیفی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از ایزوله پروتئینی سویا [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 93-108]
-
اینولین
اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیبزمینیترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7 [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 311-322]
ب
-
بازدارندگی
اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیبزمینیترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7 [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 311-322]
-
باکتری آغازگر
تأثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلاء و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زندهمانی باکتریهای آغازگر و ویژگیهای رنگ ماست فوری [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-62]
-
بالنگو شیرازی
بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
-
بتاسیکلودکسترین
بررسی امکان کاهش کلسترول در شیرهای خام و هموژنیزه با استفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 253-264]
-
بستهبندی فعال
تولید و ارزیابی خواص فیلم فعال نانوکامپوزیتی نشاسته-رس حاوی اسانس دارچین و سوربات پتاسیم [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 167-178]
-
بیاتی
تاثیر افزودن پوره سیب زمینی بر کاهش بیاتی نان بربری [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 339-350]
-
بیوپلیمر
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی نانوکامپوزیتهای زیستتخریبپذیر کیتوزان-نانوسلولز [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 229-242]
پ
-
پارامتر رنگ
بررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 121-138]
-
پایداری اکسایشی
ارزیابی پایداری اکسایشی، ویژگیهای شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن مغزخنجوک [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 265-278]
-
پتانسیل زتا
بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
-
پراکسید
ارزیابی زمان دورریزی روغن کانولا بر اساس شاخصهای اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 37-50]
-
پردازش تصویر
اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتیاکسیدان بر ویژگیهای سختی و مؤلفههای رنگی پستهی برشته شده [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 295-310]
-
پروتئولیز
بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر چگونگی کاهش pH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان تردشدن با استفاده از SDS-PAGE [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 17-36]
-
پروتئین آب پنیر
بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخصهای کیفی امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 139-152]
-
پروتئین هیدرولیز شده
بررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius) [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 351-364]
-
پسته
اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتیاکسیدان بر ویژگیهای سختی و مؤلفههای رنگی پستهی برشته شده [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 295-310]
-
پلی لاکتیک اسید
بررسی تأثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بستهبندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 205-218]
-
پودر ماست
تأثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلاء و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زندهمانی باکتریهای آغازگر و ویژگیهای رنگ ماست فوری [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-62]
-
پوره سیب زمینی
تاثیر افزودن پوره سیب زمینی بر کاهش بیاتی نان بربری [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 339-350]
-
پوشش ژلاتین
اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتیاکسیدان بر ویژگیهای سختی و مؤلفههای رنگی پستهی برشته شده [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 295-310]
ت
-
تردشدن
بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر چگونگی کاهش pH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان تردشدن با استفاده از SDS-PAGE [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 17-36]
-
ترکیبات قطبی کل
ارزیابی زمان دورریزی روغن کانولا بر اساس شاخصهای اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 37-50]
-
ترکیبات کربونیل
ارزیابی زمان دورریزی روغن کانولا بر اساس شاخصهای اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 37-50]
-
ترکیب شیمیایی
بررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 121-138]
-
توکوفرول
تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگیهای شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 153-166]
-
تویین 20
حذف ناخالصیهای شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 365-380]
ج
-
جایگزین تخم مرغ
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-16]
-
جذب روغن
ارزیابی تأثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ بر ویژگیهای رشته خوشکار سرخ شده [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 179-192]
-
جذب روغن
تأثیر پیشتیمار با فراصوت و آنزیمبری روی جذب روغن سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 323-338]
-
جوانه گندم تثبیتشده
تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگیهای شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 153-166]
-
جوانه گندم خام
تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگیهای شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 153-166]
خ
-
خشک کردن
طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم خشک کن بستر جهنده [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 243-252]
-
خشککن بستر جهنده
طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم خشک کن بستر جهنده [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 243-252]
-
خشککن مایکروویو- خلاء
تأثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلاء و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زندهمانی باکتریهای آغازگر و ویژگیهای رنگ ماست فوری [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-62]
-
خواص بازدارندگی
بررسی تأثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بستهبندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 205-218]
-
خواص ظاهری
بررسی تأثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بستهبندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 205-218]
-
خواص عملکردی
بررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 121-138]
د
-
دبی هوا
طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم خشک کن بستر جهنده [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 243-252]
-
دفع
مدلسازی دفع یونهای آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 63-78]
-
دی ان مزدوج
ارزیابی پایداری اکسایشی، ویژگیهای شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن مغزخنجوک [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 265-278]
ذ
-
ذرات خنثی
طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم خشک کن بستر جهنده [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 243-252]
ر
-
رئولوژی
بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 381-392]
-
رشته خوشکار
ارزیابی تأثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ بر ویژگیهای رشته خوشکار سرخ شده [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 179-192]
-
رطوبت
تاثیر افزودن پوره سیب زمینی بر کاهش بیاتی نان بربری [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 339-350]
-
رفتار جریان
بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخصهای کیفی امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 139-152]
-
روش سطح پاسخ
کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش (Eremurus spectabilis) با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 219-228]
-
روغن مغز خنجوک
ارزیابی پایداری اکسایشی، ویژگیهای شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن مغزخنجوک [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 265-278]
ز
-
زانتان
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-16]
-
زولنگ
شناسایی و اندازهگیری اسیدهای فنولی، فعالیت مهارکنندگی رادیکال و قدرت احیاءکنندگی آهن عصارههای اتانولی و متانولی زولنگ [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 193-204]
س
-
سختی
اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتیاکسیدان بر ویژگیهای سختی و مؤلفههای رنگی پستهی برشته شده [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 295-310]
-
سرخکردن
تأثیر پیشتیمار با فراصوت و آنزیمبری روی جذب روغن سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 323-338]
-
سرخ کردن تحت خلأ
ارزیابی تأثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ بر ویژگیهای رشته خوشکار سرخ شده [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 179-192]
-
سرخ کردن عمیق
ارزیابی تأثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ بر ویژگیهای رشته خوشکار سرخ شده [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 179-192]
-
سریش
کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش (Eremurus spectabilis) با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 219-228]
-
سس مایونز
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-16]
-
سطح پاسخ
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی نانوکامپوزیتهای زیستتخریبپذیر کیتوزان-نانوسلولز [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 229-242]
-
سوربات پتاسیم
تولید و ارزیابی خواص فیلم فعال نانوکامپوزیتی نشاسته-رس حاوی اسانس دارچین و سوربات پتاسیم [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 167-178]
-
سوریمی
بهبود ویژگیهای کیفی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از ایزوله پروتئینی سویا [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 93-108]
-
سوسپانسیون سلولی
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درونشیشهای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 79-92]
-
سوسیس فرانکفورتر
اثر افزودن اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khusestanica) بر خصوصیات باکتریایی، شیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 279-294]
-
سینبیوتیک
اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیبزمینیترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7 [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 311-322]
ش
-
شترمرغ
بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر چگونگی کاهش pH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان تردشدن با استفاده از SDS-PAGE [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 17-36]
-
شیر خام
بررسی امکان کاهش کلسترول در شیرهای خام و هموژنیزه با استفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 253-264]
-
شیر هموژنیزه
بررسی امکان کاهش کلسترول در شیرهای خام و هموژنیزه با استفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 253-264]
ط
-
طرح مرکب مرکزی
بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
ع
-
عامل فعال سطحی
حذف ناخالصیهای شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 365-380]
-
عدد دیان مزدوج
ارزیابی زمان دورریزی روغن کانولا بر اساس شاخصهای اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 37-50]
-
عصاره
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درونشیشهای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 79-92]
غ
-
غشاء
حذف ناخالصیهای شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 365-380]
ف
-
فراپالایش ارتقاء یافته
حذف ناخالصیهای شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 365-380]
-
فراصوت
تأثیر پیشتیمار با فراصوت و آنزیمبری روی جذب روغن سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 323-338]
-
فروکتان
کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش (Eremurus spectabilis) با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 219-228]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
شناسایی و اندازهگیری اسیدهای فنولی، فعالیت مهارکنندگی رادیکال و قدرت احیاءکنندگی آهن عصارههای اتانولی و متانولی زولنگ [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 193-204]
-
فعالیت ضداکسایشی
بررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius) [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 351-364]
-
فعالیت ضدمیکروبی
اثر افزودن اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khusestanica) بر خصوصیات باکتریایی، شیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 279-294]
-
فیلم خوراکی
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی نانوکامپوزیتهای زیستتخریبپذیر کیتوزان-نانوسلولز [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 229-242]
ق
-
قدرت احیاءکنندگی
شناسایی و اندازهگیری اسیدهای فنولی، فعالیت مهارکنندگی رادیکال و قدرت احیاءکنندگی آهن عصارههای اتانولی و متانولی زولنگ [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 193-204]
ک
-
کاهش pH
بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر چگونگی کاهش pH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان تردشدن با استفاده از SDS-PAGE [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 17-36]
-
کپور معمولی
بهبود ویژگیهای کیفی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از ایزوله پروتئینی سویا [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 93-108]
-
کربوکسی متیل سلولز
بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 381-392]
-
کشت
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درونشیشهای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 79-92]
-
کشسانکننده
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی نانوکامپوزیتهای زیستتخریبپذیر کیتوزان-نانوسلولز [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 229-242]
-
کلسترول
بررسی امکان کاهش کلسترول در شیرهای خام و هموژنیزه با استفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 253-264]
-
کیک
تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگیهای شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 153-166]
م
-
ماست فوری
تأثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلاء و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زندهمانی باکتریهای آغازگر و ویژگیهای رنگ ماست فوری [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-62]
-
ماندگاری
اثر افزودن اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khusestanica) بر خصوصیات باکتریایی، شیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 279-294]
-
ماهی کاراس
بررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius) [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 351-364]
-
مایونز
بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 381-392]
-
مدلسازی
تأثیر پیشتیمار با فراصوت و آنزیمبری روی جذب روغن سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 323-338]
-
مصرف انرژی
طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم خشک کن بستر جهنده [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 243-252]
-
مقاومت به صفرا
اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیبزمینیترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7 [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 311-322]
ن
-
نان بربری
تاثیر افزودن پوره سیب زمینی بر کاهش بیاتی نان بربری [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 339-350]
-
نانوفیبر سلولز اصلاح شده
بررسی تأثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بستهبندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 205-218]
-
نانوفیلتراسیون
مدلسازی دفع یونهای آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 63-78]
-
نانو کامپوزیت
تولید و ارزیابی خواص فیلم فعال نانوکامپوزیتی نشاسته-رس حاوی اسانس دارچین و سوربات پتاسیم [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 167-178]
-
نشاسته اصلاح شده
بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخصهای کیفی امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 139-152]
و
-
واکنش میلارد
بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخصهای کیفی امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 139-152]
-
ویژگیهای بافتی
بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 381-392]
-
ویژگیهای شیمیایی طرح
ارزیابی پایداری اکسایشی، ویژگیهای شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن مغزخنجوک [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 265-278]
-
ویژگیهای کیفی
بهبود ویژگیهای کیفی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از ایزوله پروتئینی سویا [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 93-108]
-
ویژگیهای مکانیکی
بررسی تأثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بستهبندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 205-218]
ه
-
هیدروکلوئید
تأثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلاء و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زندهمانی باکتریهای آغازگر و ویژگیهای رنگ ماست فوری [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-62]
-
هیدرولیز آنزیمی
بررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius) [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 351-364]