آ
-
آبپنیر
بهینهسازی دما و غلظت منعقدکنندهها در کاهش اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی آبپنیر با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]
-
آبگیری اسمزی
بررسی سینتیک خشکشدن لایه نازک آلوی پیشتیمارشده بهصورت همزمان با امواج فراصوت و آبگیری اسمزی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]
-
آرد دانه
جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون کوکتل مرغ و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی محصول [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 315-324]
-
آرد کامل سویا
تأثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی، بافتی، توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 173-182]
-
آفلاتوکسین
ارزیابی تشخیص آفلاتوکسین (B1) پسته با استفاده از طیفسنجی رامان و رامان تقویت شده سطحی (SERS) روی دو زیرلایه متشکل از نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 117-130]
-
آفلاتوکسین
ارزیابی تخلیص آفلاتوکسینها از نمونههای فلفل با استفاده از ستونهای مولتی فانکشنال و مقایسه آن با روش ستونهای ایمونوافینیتی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]
-
آکریلآمید
اثر پودر آبپنیر و بیکربنات سدیم بر مقدار آکریلآمید در بیسکویتهای پتیبور و مادر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 197-208]
-
آکریلآمید
اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخکردن بر میزان آکریلآمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 283-298]
-
آلفاآمینو ازت
بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیرهسازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 143-152]
-
آلکالاز
تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتیاکسیدانی از کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 271-282]
-
آنتیاکسیدانی
بررسی اثر آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 233-246]
ا
-
اتانل
بررسی روشهای مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیونهای با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 247-256]
-
اثر سینرژیستیک
بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دیگلیسرید بر ویژگیهای کیفی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 153-172]
-
ارتفاع ذخیرهسازی در سیلو
بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیرهسازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 143-152]
-
اسانس
بررسی مقایسهای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 257-270]
-
اسانس آویشن
بررسی اثر آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 233-246]
-
استخراج
بررسی مقایسهای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 257-270]
-
استخراج
مقایسه عملکرد فروکتانهای ارقام خارجی و تودههای بومی کاسنی و بهینهسازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 343-354]
-
اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی
بهینهسازی دما و غلظت منعقدکنندهها در کاهش اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی آبپنیر با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]
-
امواج فراصوت
بررسی سینتیک خشکشدن لایه نازک آلوی پیشتیمارشده بهصورت همزمان با امواج فراصوت و آبگیری اسمزی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]
-
امواج فراصوت
کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (Acanthophyllum glandulosum) بر پایه ویژگیهای امولسیونکنندگی و کفزایی آنها [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 325-342]
-
امولسیفایر
بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دیگلیسرید بر ویژگیهای کیفی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 153-172]
-
امولسیونکنندگی
کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (Acanthophyllum glandulosum) بر پایه ویژگیهای امولسیونکنندگی و کفزایی آنها [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 325-342]
-
اندازه چغندر قند
بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیرهسازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 143-152]
-
اندیسسفیدی
تأثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی، بافتی، توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 173-182]
-
انگور
بررسی اثر پیشتیمارهای مختلف در خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-18]
-
اولئورزین فلفل قرمز
استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 219-232]
-
اولترافیلتراسیون
بررسی روشهای مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیونهای با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 247-256]
-
اولیگوفروکتوز
بررسی روشهای مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیونهای با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 247-256]
-
ایزومالت
بهینهسازی فرمولاسیون پودر ژله میوهای کم کالری با استفاده از شیرینکنندههای سوکرالوز و ایزومالت [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 65-74]
-
ایمونوافینیتی
ارزیابی تخلیص آفلاتوکسینها از نمونههای فلفل با استفاده از ستونهای مولتی فانکشنال و مقایسه آن با روش ستونهای ایمونوافینیتی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]
-
اینولین
بررسی روشهای مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیونهای با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 247-256]
-
اینولین
مقایسه عملکرد فروکتانهای ارقام خارجی و تودههای بومی کاسنی و بهینهسازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 343-354]
ب
-
بار آلی پساب
بهینهسازی دما و غلظت منعقدکنندهها در کاهش اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی آبپنیر با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]
-
بتاکاروتن
نانولیپوزومهای حامل بتاکاروتن: بررسی اثر گامااوریزانول بر پایداری اندازه ذرات و درونپوشانی [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 365-382]
-
بیسکویت
اثر پودر آبپنیر و بیکربنات سدیم بر مقدار آکریلآمید در بیسکویتهای پتیبور و مادر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 197-208]
-
بیکربنات آمونیوم
اثر پودر آبپنیر و بیکربنات سدیم بر مقدار آکریلآمید در بیسکویتهای پتیبور و مادر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 197-208]
پ
-
پایداری
تهیه نانوامولسیونهای حامل ویتامین A پالمیتات به روش خودبهخودی: بررسی تأثیر سورفاکتانت و فاز روغنی بر اندازۀ قطرات و پایداری [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 299-314]
-
پایداری
نانولیپوزومهای حامل بتاکاروتن: بررسی اثر گامااوریزانول بر پایداری اندازه ذرات و درونپوشانی [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 365-382]
-
پپتید زیست فعال
تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتیاکسیدانی از کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 271-282]
-
پروتئولیز
ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئینهای میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 97-116]
-
پسته
ارزیابی تشخیص آفلاتوکسین (B1) پسته با استفاده از طیفسنجی رامان و رامان تقویت شده سطحی (SERS) روی دو زیرلایه متشکل از نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 117-130]
-
پنیر موزارلا
بررسی اثر آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 233-246]
-
پیشتیمار
بررسی اثر پیشتیمارهای مختلف در خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-18]
ت
-
تخمیر
اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخکردن بر میزان آکریلآمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 283-298]
-
ترکیبات فراسودمند
بهینهسازی فرمولاسیون پودر ژله میوهای کم کالری با استفاده از شیرینکنندههای سوکرالوز و ایزومالت [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 65-74]
-
تغییرات رنگ
مطالعه نحوه خشک شدن، سرعت باز آبپوشی و پارامترهای رنگ نخود ایرانی (Cicer arietinum) خشک شده در سطوح دمایی مختلف توسط خشککن بستر جهنده [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 87-96]
-
توان مایکروویو
مدلسازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخکردن عمیق [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 183-196]
چ
-
چوبک
کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (Acanthophyllum glandulosum) بر پایه ویژگیهای امولسیونکنندگی و کفزایی آنها [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 325-342]
خ
-
خشککردن انجمادی
طراحی و بهینهسازی محافظ انجمادی بر پایه نانوسلولز برای افزایش قابلیت زندهمانی لاکتوباسیلوس برویس JN368471.1 در طی فرایند خشک کردن انجمادی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 75-86]
-
خشک کردن لایه نازک
بررسی اثر پیشتیمارهای مختلف در خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-18]
-
خشککن آفتابی
مطالعه نحوه خشک شدن، سرعت باز آبپوشی و پارامترهای رنگ نخود ایرانی (Cicer arietinum) خشک شده در سطوح دمایی مختلف توسط خشککن بستر جهنده [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 87-96]
-
خشککن بستر جهنده
مطالعه نحوه خشک شدن، سرعت باز آبپوشی و پارامترهای رنگ نخود ایرانی (Cicer arietinum) خشک شده در سطوح دمایی مختلف توسط خشککن بستر جهنده [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 87-96]
-
خشککن لایه نازک
مطالعه نحوه خشک شدن، سرعت باز آبپوشی و پارامترهای رنگ نخود ایرانی (Cicer arietinum) خشک شده در سطوح دمایی مختلف توسط خشککن بستر جهنده [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 87-96]
-
خواص حسی
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 19-34]
-
خواص فیزیکوشیمیایی روغن پوست پرتقال
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 19-34]
د
-
دوسر ران
ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئینهای میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 97-116]
-
دونات
اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخکردن بر میزان آکریلآمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 283-298]
ر
-
رزماری
بررسی مقایسهای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 257-270]
-
رگرسیون چند متغیره
مدلسازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخکردن عمیق [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 183-196]
-
روش تاگوچی
بهینهسازی دما و غلظت منعقدکنندهها در کاهش اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی آبپنیر با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]
-
ریزپوشانی
استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 219-232]
ز
-
زمان ماندگاری
بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 131-142]
-
زیرلایه
ارزیابی تشخیص آفلاتوکسین (B1) پسته با استفاده از طیفسنجی رامان و رامان تقویت شده سطحی (SERS) روی دو زیرلایه متشکل از نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 117-130]
ژ
-
ژله رژیمی
بهینهسازی فرمولاسیون پودر ژله میوهای کم کالری با استفاده از شیرینکنندههای سوکرالوز و ایزومالت [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 65-74]
س
-
ساپونین
کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (Acanthophyllum glandulosum) بر پایه ویژگیهای امولسیونکنندگی و کفزایی آنها [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 325-342]
-
سرخکردن
اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخکردن بر میزان آکریلآمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 283-298]
-
سورفاکتانت غیریونی
تهیه نانوامولسیونهای حامل ویتامین A پالمیتات به روش خودبهخودی: بررسی تأثیر سورفاکتانت و فاز روغنی بر اندازۀ قطرات و پایداری [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 299-314]
-
سوسیس
جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون کوکتل مرغ و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی محصول [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 315-324]
-
سوکرالوز
بهینهسازی فرمولاسیون پودر ژله میوهای کم کالری با استفاده از شیرینکنندههای سوکرالوز و ایزومالت [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 65-74]
ش
-
شرایط هیدرلیز
تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتیاکسیدانی از کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 271-282]
-
شیرخشک
اثر پودر آبپنیر و بیکربنات سدیم بر مقدار آکریلآمید در بیسکویتهای پتیبور و مادر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 197-208]
ص
-
صمغ عربی
استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 219-232]
ض
-
ضدمیکروبی
بررسی اثر آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 233-246]
-
ضریب انتشار مؤثر رطوبت
بررسی سینتیک خشکشدن لایه نازک آلوی پیشتیمارشده بهصورت همزمان با امواج فراصوت و آبگیری اسمزی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]
-
ضریب نفوذ
بررسی اثر پیشتیمارهای مختلف در خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-18]
ط
-
طویل سینهای
ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئینهای میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 97-116]
-
طیفسنجی رامان تقویت شده
ارزیابی تشخیص آفلاتوکسین (B1) پسته با استفاده از طیفسنجی رامان و رامان تقویت شده سطحی (SERS) روی دو زیرلایه متشکل از نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 117-130]
-
طیفسنجی نوری
مقایسه نتایج سه روش طیفسنجی نوری، ولتامتری و تیتراسیون در اندازهگیری ویتامینث در نمونههای میوه توزیع شده در بازار قم [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 355-364]
ع
-
عدس
جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون کوکتل مرغ و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی محصول [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 315-324]
-
عصاره آبی
بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 131-142]
-
عصاره چوبک
بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دیگلیسرید بر ویژگیهای کیفی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 153-172]
ف
-
فرآورده شکلاتی
تأثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی، بافتی، توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 173-182]
-
فرآیند باز آبپوشی
مطالعه نحوه خشک شدن، سرعت باز آبپوشی و پارامترهای رنگ نخود ایرانی (Cicer arietinum) خشک شده در سطوح دمایی مختلف توسط خشککن بستر جهنده [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 87-96]
-
فرکانس فراصوت
مدلسازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخکردن عمیق [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 183-196]
-
فرمولاسیون
جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون کوکتل مرغ و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی محصول [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 315-324]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتیاکسیدانی از کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 271-282]
-
فلاونوئید
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 19-34]
-
فلفل
ارزیابی تخلیص آفلاتوکسینها از نمونههای فلفل با استفاده از ستونهای مولتی فانکشنال و مقایسه آن با روش ستونهای ایمونوافینیتی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]
ک
-
کاسنی
مقایسه عملکرد فروکتانهای ارقام خارجی و تودههای بومی کاسنی و بهینهسازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 343-354]
-
کپسایسینوید
استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 219-232]
-
کریستالیزاسیون
بررسی روشهای مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیونهای با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 247-256]
-
کشمش
بررسی اثر پیشتیمارهای مختلف در خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-18]
-
کفزایی
کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (Acanthophyllum glandulosum) بر پایه ویژگیهای امولسیونکنندگی و کفزایی آنها [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 325-342]
-
کنترل فرآیند
مدلسازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخکردن عمیق [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 183-196]
-
کنسانترهپروتئینی آب پنیر
استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 219-232]
-
کیفیت
بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 131-142]
-
کیک روغنی
بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دیگلیسرید بر ویژگیهای کیفی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 153-172]
گ
-
گامااوریزانول
نانولیپوزومهای حامل بتاکاروتن: بررسی اثر گامااوریزانول بر پایداری اندازه ذرات و درونپوشانی [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 365-382]
-
گوشت شتر
ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئینهای میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 97-116]
-
گوشت مرغ
بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 131-142]
-
گیاه رزماری
بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 131-142]
م
-
ماست طعمدار
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 19-34]
-
مایکروویو
بررسی مقایسهای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 257-270]
-
متدولوژی رویه سطح پاسخ
مقایسه عملکرد فروکتانهای ارقام خارجی و تودههای بومی کاسنی و بهینهسازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 343-354]
-
محافظتکننده انجمادی
طراحی و بهینهسازی محافظ انجمادی بر پایه نانوسلولز برای افزایش قابلیت زندهمانی لاکتوباسیلوس برویس JN368471.1 در طی فرایند خشک کردن انجمادی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 75-86]
-
مدلسازی
بررسی سینتیک خشکشدن لایه نازک آلوی پیشتیمارشده بهصورت همزمان با امواج فراصوت و آبگیری اسمزی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]
-
منعقدکننده
بهینهسازی دما و غلظت منعقدکنندهها در کاهش اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی آبپنیر با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]
-
منو و دیگلیسرید
بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دیگلیسرید بر ویژگیهای کیفی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 153-172]
-
مولتیفانکشنال
ارزیابی تخلیص آفلاتوکسینها از نمونههای فلفل با استفاده از ستونهای مولتی فانکشنال و مقایسه آن با روش ستونهای ایمونوافینیتی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]
-
میگلیول 812
تهیه نانوامولسیونهای حامل ویتامین A پالمیتات به روش خودبهخودی: بررسی تأثیر سورفاکتانت و فاز روغنی بر اندازۀ قطرات و پایداری [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 299-314]
-
میوه
مقایسه نتایج سه روش طیفسنجی نوری، ولتامتری و تیتراسیون در اندازهگیری ویتامینث در نمونههای میوه توزیع شده در بازار قم [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 355-364]
ن
-
نانوامولسیون
تهیه نانوامولسیونهای حامل ویتامین A پالمیتات به روش خودبهخودی: بررسی تأثیر سورفاکتانت و فاز روغنی بر اندازۀ قطرات و پایداری [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 299-314]
-
نانوذرات نقره
ارزیابی تشخیص آفلاتوکسین (B1) پسته با استفاده از طیفسنجی رامان و رامان تقویت شده سطحی (SERS) روی دو زیرلایه متشکل از نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 117-130]
-
نانوسلولز
طراحی و بهینهسازی محافظ انجمادی بر پایه نانوسلولز برای افزایش قابلیت زندهمانی لاکتوباسیلوس برویس JN368471.1 در طی فرایند خشک کردن انجمادی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 75-86]
-
نانولیپوزوم
نانولیپوزومهای حامل بتاکاروتن: بررسی اثر گامااوریزانول بر پایداری اندازه ذرات و درونپوشانی [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 365-382]
-
نخود
جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون کوکتل مرغ و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی محصول [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 315-324]
و
-
ولتامتری
مقایسه نتایج سه روش طیفسنجی نوری، ولتامتری و تیتراسیون در اندازهگیری ویتامینث در نمونههای میوه توزیع شده در بازار قم [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 355-364]
-
ویتامین A پالمیتات
تهیه نانوامولسیونهای حامل ویتامین A پالمیتات به روش خودبهخودی: بررسی تأثیر سورفاکتانت و فاز روغنی بر اندازۀ قطرات و پایداری [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 299-314]
-
ویتامینث
مقایسه نتایج سه روش طیفسنجی نوری، ولتامتری و تیتراسیون در اندازهگیری ویتامینث در نمونههای میوه توزیع شده در بازار قم [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 355-364]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد