ابراهیمزادگان، س.، زمردی، ش.، حجتالاسلامی، م. و خسروشاهی اصل، ا. 1392. ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس) 94B (LAFTI- آزاد و کپسولهشده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی. مجلّه ی نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 5(4):105-114.
اسمعیلزاده، ف.، حاتمی، م.، فرهادی، خ. و فرناد، ن. 1392. تعیین و مقایسۀ ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصار، تفاله، کنسانتره و شیرۀ انگور سیاه سردشت آذربایجان غربی. دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی، 10-9 اردیبهشت ماه، قوچان.
جمالیفر، ح.، شاهوردی، ا.ر.، صمدی، ن.، زاهری، ا. و فاضلی، م.ر. 1388. بقاء Escherichia coli O157:H7 در دوغهای صنعتی، سنتی و دوغ پروبیوتیکی حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس. مجله علمی زیست فناوری میکروبی، 1(2):25-29.
حیدری، س.، سلحشوریان، الف.، رفیعی، ف. و حسینی، ف. 1386. فعالیت شبکههای اجتماعی درخصوص اطلاع خانوادهها از بیماری سرطان. نشریه فیض، 12(2): 22-15.
دیوانی، ا. و صالحین، ا.1392. اثر ترکیبات پلیفنولیک در چای سبز بر رشد میکروبی و خواص آنتیاکسیدان ماست. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، 9-7 آبان ماه، شیراز.
سالاری، ا.، حبیبی نجفی، م. و فرهوش، ر. ۱۳۸8. استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن. هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، 26-24 مهر ماه، مشهد.
متانتی، م. و صرافی زاده، س. ۱۳۹۵. استرولهای گیاهی و استاتینها: رقبای درمانی. همایش علمی دانشجویان علوم تغذیه، 8-7 اردیبهشت ماه، تهران.
فروغینیا، س.، عباسی، س. و حمیدی اصفهانی، ز.1386. تأثیر افزودن تکی و ترکیبی صمغهای کتیرا، ثعلب و گوار در پایدارسازی دوغ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 2(2): 15-25.
وثوق، ا.ص.، خمیری، م.، کاشانینژاد، م. و جعفری، س.م. 1387. اثر عرق نعناع بر قابلیت بقای باکتریهای پروبایوتیک در نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ). مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1): 85-94.
Desai, K.G.H., & Jin-Park, H. 2005. Recent developments in microencapsulation of food ingredients. Drying technology, 23(7):1361-1394.
Fang, J.J., Guan, R.F., Ma, J.Q., Rui, C., Shen, H.T., & Zhang, J.J. 2013. Optimization of Fabrication Parameters to Prepare Tea Catechin-Loaded Liposomes by Fuzzy Orthogonality. In Key Engineering Materials Trans Technology Publications, 531:458-464
FAO Production Year Book. 2005. FAO statistics no. 51. Food and Agriculture Organization of the United Nations, Rome p: 43.
Frankel, E.N., Waterhouse, A.L., & Teissedre, P.L. 1995. Principal phenolic phytochemicals in selected California wines and their antioxidant activity in inhibiting oxidation of human low-density lipoproteins. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 43:890-894.
Fatouros, D., Gortzi, O., Klepetsanis, P., Antimisiaris, S.G., Stuart, M.C., Brisson, A., & Ioannou, P.V. 2001. Preparation and properties of arsonolipid containing liposomes. Chemistry and Physics of Lipids, 109(1):75-89.
Ghasempour, Z., Alizadeh, M., & Bari, M.R. 2012. Optimization of probiotic yoghurt production containing Zedo gum. International Journal of Dairy Technology, 65(1):118-125.
Hadian, Z., Moghimi, H.R., Sahari, M.A., & Barzegar, M. 2015. Preparation of nanoliposomes containing vitamin e as carriers for dha and epa and evaluation of their physical stability. Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology, 9(4):63-76.
Ishii, F., & Nagasaka, Y. 2001. Simple and convenient method for estimation marker entrapped in liposomes. Dispersion Science Technology 22(1):97-101.
Jayaprakasha, G.K., Selvi, T., & Sakariah, K.K. 2003. Antibacterial and antioxidant activities of grape (Vitis vinifera) seed extracts. Food Research International, 36(2):117-122.
Jayaprakasha, G.K., & Rao, L.J .2000. Phenolic constituents from the lichen parmotrema stuppeum (Nyl.) hale and their antioxidant activity. Zeitschrift für Naturforschung C, 55(11-12):1018-1022.
Kamyshny, A., & Magdassi, S. 2006. Microencapsulation. In, Encyclopedia of Surface and Colloid Science. Somasundaran, P, ed. Taylor & Francis, CRC Press. 3957-3969.
Keller, B.C. 2001. Liposomes in nutrition. Trends in Food Science & Technology, 12(1): 25-31.
Koksal, E., & Gulcin, İ. 2008. Antioxidant activity of cauliflower (brassica oleracea L.). Turkish Journal of Agriculture and Forestry, 32(1):65-78.
Koksoy, A., & Kilic, M. 2004. Use of hydrocolloids in textural stabilization of a yoghurt drink, ayran. Food Hydrocolloid, 18(4):593-600.
Laridi, R., Kheadr, E.E., Benech, R.O., Vuillemard, J.C., Lacroix, C., & Fliss, L. 2003. Liposome encapsulated nisin Z: Optimization, stability and release during milk fermentation. International Dairy Journal, 13(4):325-333
Madavi, D.L., & Salunkhe, D.K. 1995. Toxicological aspects of food antioxidants. In Madavi, D.L., Deshpande, S.S., & Salunkhe, D.K. (Eds.), Food antioxidants. pp: 267. New York: Marcel Dekker Inc.
Nakamura, A., Yoshida, R., Maedab, H., & Corrediga, M. 2006. The stabilizing behavior of soybean soluble polysaccharide and pectin in acidified milk beverages. International Dairy Journal, 16(4):361-369.
Revilla, E., & Ryan, J.M. 2000. Analysis of several phenolic compounds with potential antioxidant properties in grape extracts and wines by high-performance liquid chromatography–photodiode array detection without sample preparation. Journal of Chromatography A, 881(1):461-469.
Varona, S., Martín, Á., & Cocero, M.J. 2011. Liposomal incorporation of lavandin essential oil by a thin-film hydration method and by particles from gas-saturated solutions. Industrial & Engineering Chemistry Research, 50(4):2088-2097.
Viriyaroj, A., Ngawhirunpat, T., Sukma, M., Akkaramongkolporn, P., Ruktanonchai, U., & Opanasopit, P. 2009. Physicochemical properties and antioxidant activity of gamma-oryzanol-loaded liposome formulations for topical use. Pharmaceutical Development and Technology, 14(6):665-671.
Xia, S., & Xu, S. 2005. Ferrous sulfate liposomes: preparation, stability and application in fluid milk. Food Research International, 38(3):289-296.
Zalba, S., Navarro, I., Trocóniz, I.F., de Ilarduya, C.T., & Garrido, M.J. 2012. Application of different methods to formulate PEG-liposomes of oxaliplatin: evaluation in vitro and in vivo. European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics, 81(2):273-280.
ارسال نظر در مورد این مقاله