ابراهیمی، ع.ا. 1390. بررسی تأثیر تفالۀ چغندرقند و صمغ عربی بر خواص حسی نان بربری. پایاننامه کارشناسی ارشد. دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز.
احمدی بلوطکی، م. و ناصحی، ب. 1396. بررسی تأثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگیهای آرد، خمیر و نان بربری. فصلنامه علوم و صنایع غذایی،14 (66): 323-332.
پایدار، ز.1393. بررسی تاثیر افزودن پودردانۀ شنبلیله بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نان بربری، پایاننامه کارشناسی ارشد صنایع غذایی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین.
رجبزاده، ن. 1370. ارزیابی نانهای صنعتی ایران. مرکز پژوهشکده غلات و نان. 451: 26-21.
سازمان ملی استاندارد ایران. 1385. خوراک دام، طیور و آبزیان- فیبر غیر محلول در شوینده خنثی - فیبر غیر محلول در شوینده اسیدی- لیگنین غیر محلول در شوینده اسیدی-روش های آزمون. ISIRI، 8917. چاپ اول.
مویدی، س.، صادقی ماهونک، ع.، عزیزی، م. و مقصودلو، ی. 1392. بررسی اثر صمغ کتیرا بر ویژگیهای کیفی نان حجیم. فصلنامه علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی، 10(38): 112-103.
ناصحی، ب.، عزیزی، م. و هادیان، ز. 1388. روشهای مختلف اندازهگیری بیاتی نان. فصلنامه علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی، 6(1): 63-53.
نیکوزاده.، ح، تسلیمی، ا. و عزیزی، م. 1390. تأثیر افزودن سبوس جو دوسر بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک. فصلنامه علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی، 8(1): 10-1.
AACC. 1995. Approved Methods of the American Association of Cereal Chemists. Methods 54-10, 54-21. The Association: ST. Paul, Minnesota, USA.
Abdul - Hamid, A. & Luan, Y.S. 2000. Functionalproperties of dietary fiber prepared from deffatted rice bran. Food chemistry, 68(1): 15-19.
Chavooshi, A., Bahmani, A.A., Darijani, A., Mootab Saei, A., Mehrabi, E. & Gholipour, M. 2012. The role of wood and paper industries management of Iran in sustainable development. Journal of Conservation and Utilization of Natural Resources, 1(3): 79-95.
Douglas, L.C., Clarke, S.J., Rao, R.M. & Grodner, R.M. 1995. Bakery products incorporating sugarcane fiber. In: Book of Abstracts, Institute of Food Technologists Annual Meeting. Abstract No 93E-3: 290.
Ghaderi, M., Mousavi, M., Yousefi, H. & Labbafi, M. 2014. All-cellulose nanocomposite film made from bagasse cellulose nanofibers for food packaging application. Carbohydrate polymers, 104(15): 59–65.
Gould, J.M. 1989. Alkaline peroxide treatment of agricultural by products. US patent no. 4,806,475. patented February 21.
Nawirska, A. & Kwasniewska, M. 2005. Dietary fiber fractions from fruit and vegetable processing waste. Food Chemistry, 91(2): 221-225.
Rocell, C.M., Santos, E. & Coollar, C. 2006. Mixingproperties of fiber enriched wheat bread doughs: Aresponse surface methodology syudy. European food research technology, 223(3): 333-340.
Sangark, A. & Noomhorm, A. 2004. Effect of dietary fibery fiber from Sugarcane bagasse and sucrose ester on dough and bread properties. Lebebsmittel wissenchaft and Technology, 37(7):697-704.
Seres, Z., Gyura, J., Filipovic, N. & Simonvic, D.S. 2005. Application of decolorization on sugar beet pulp in bread production. European food research technology, 221(1-2): 54-60.
Verdalet-Guzmán, I., Viveros-Contreras, R., Amaya-Llano, S.L. & Martínez-Bustos, F. 2010. Effects of Extruded Sugar Bagasse Blend on Yogurt Quality. Food Bioprocess Technology, 4(1):155-160.
Xu, F., Zhong, X. C., Sun, R. C. & Lu, Q. 2006. Anatomy, ultrastructure and lignin distribution in cell wall of Caragana Korshinskii. Industrial Crops and Products, 24(2): 186-193.
Zhao, Y., Chen, M., Zhao, Z. & Yu, S. 2014. The antibiotic activity and mechanisms of sugarcane (Saccharum officinarum L.) bagasse extract against food-borne pathogens. Food Chemistry, 185: 112–118.
Zoghi, A., Khosravi-Darani, K. & Sohrabvandi, S. 2013. Citric acid production from raw wheat straw and sugarcane bagasse using A. niger ATCC 9142 and solid state fermentatio. Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology, 8 (3): 155-163.
ارسال نظر در مورد این مقاله