page contents google-site-verification=IMPxc80Ko8aMAqomw3axo11WILpmIE0RjwZ5gz4rwdA
ORCID iD iconhttps://orcid.org/0000-0002-3006-8220
1. پیش تغلیظ و اندازه‌گیری برلینت‌گرین در آب‌های پرورش ماهی با روش میکرواستخراج تشکیل حلال در محل بر پایۀ مایعات یونی همراه با اسپکتروفوتومتری فرابنفش - مرئی

الهام مهدیان؛ ملیحه دهقانی محمدآبادی

دوره 5، شماره 2 ، تابستان 1395، ، صفحه 131-140

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2016.09.17.522

چکیده
  برلینت‌گرین جزء رنگدانه‌های سمی بوده و برای گونه‌های مختلف آبزی مضر است و به راحتی در بافتهای ماهی جذب می‌شود. مصرف گوشت این ماهی‌ها، عوارضی همچون تهوع و استفراغ در دوز پایین و سرطان‌های گوارشی در دوز بالا خواهد داشت. در این تحقیق با استفاده از روش میکرواستخراج بر پایۀ تشکیل حلال در محل، مقدار برلینت‌گرین در آب‌های پرورش ماهی ...  بیشتر