پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (JRIFST) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
سیاست دسترسی آزاد
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
دوره و شماره:
دوره 5، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 325-416
1
مدلسازی روند تغییرات شاخصهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنیشده با آهن و روی توسط شبکههای عصبی مصنوعی
صفحه
325-336
محمود حسیننژاد؛ سیدمهدی جعفری؛ محمد گنجه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
505.72 K
2
بررسی بهترین حلال و دما در استخراج عصارۀ کاروتنوئیدی پوست کدوحلوایی بر پایۀ لوتئین
صفحه
337-346
نگار خوشنویس؛ وحید حکیم زاده؛ محمدرضا عابدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
542 K
3
سنتز و همسانهسازی ژن کدکنندۀ پروتئین شیرین برازئین
صفحه
347-358
شیما کرمی؛ خدیجه باقری؛ وهب جعفریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
959.01 K
4
بررسی اثر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی استیک گوشت مرغ
صفحه
359-368
سیده عسل فرخ؛ هما بقائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
882.31 K
5
بهینهسازی فرمولاسیون پنیر پروسس پخشپذیر با استفاده از هیدروکلوئیدهای کنجاک و زانتان
صفحه
369-382
مصطفی محروقی؛ محسن قدس روحانی؛ حسن رشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.13 MB
6
بررسی خواص کیفی، عملکردی و زیستفعالی در گندم سنزده
صفحه
383-394
مریم کیومرثی؛ مهدی کدیور؛ سیدرضا زارعی؛ مجید طالبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
628.43 K
7
تأثیر صمغ بالنگو و کتیرا بر ویژگی کیفی و حسی نان بربری نیمهپز منجمد
صفحه
395-404
زهرا شیخ الاسلامی؛ تکتم هجرانی؛ مهدی کریمی؛ مهدی قیافه داودی؛ حامد فاطمیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
590.32 K
8
اثر هیدروکسیپروپیلسلولز بر خواص مختلف لایههای نازک گلوتن
صفحه
405-416
وجیهه حشمتی؛ محمدرضا کسائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.1 MB