1. طبقه‏بندی سیب رددلیشز براساس تغییرات پاسخ آکوستیکی در دورۀ نگهداری با استفاده از تبدیل موجک گسسته و شبکه‏های عصبی مصنوعی

مجید لشگری؛ رضا محمدی گل

دوره 5، شماره 3 ، پاییز 1395، ، صفحه 303-314

چکیده
  امروزه استفاده از سیستم‏های نوینی که قادر به اندازه‏گیری غیرمخرب ویژگی‏های کیفی محصولات غذایی بوده و قابلیت نصب روی خطوط درجه‏بندی را دارند، از اهمیت به‏سزایی برخوردار است. تحلیل پاسخ آکوستیکی یکی از شیوه‏های غیرمخرب اندازه‏گیری ویژگی‏های کیفی میوه‏ها بشمار می‏آید. در این پژوهش، بررسی امکان استفاده از تحلیل پاسخ ...  بیشتر