کلیدواژه‌ها = %D9%BE%D9%88%D8%AF%D8%B1 %DA%A9%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%A6%D9%88
بررسی تغییرات آلکیل پیرازین‌ها، رنگ و ویژگی‌های حسی پودر کاکائو در شرایط مختلف بودادن

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 169-180

10.22101/JRIFST.2021.279578.1238

سمانه ابراهیم زادگان؛ نارملا آصفی؛ رامین ملکی؛ سیدصادق سیدلو هریس


بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلی‌فنولی ‌کل در فرایند تولید پودر کاکائو

دوره 9، شماره 2، تیر 1399، صفحه 161-174

10.22101/JRIFST.2020.212043.1133

فریبا محمدى الستى؛ نارملا آصفی؛ رامین ملکی؛ سید صادق سیدلو هریس