مهندسی صنایع غذایی-مدل‎سازی
1. پیش بینی نسبت رطوبت ورقه های خشک شده گوجه فرنگی با استفاده از مدلسازی شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک

الهام زایرزاده؛ محسن مختاریان؛ امیر دارایی؛ مجتبی حیدری مجد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 06 بهمن 1399

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2021.258797.1203

چکیده
  برای دستیابی به بهبود و کنترل بهتر کیفیت محصول نهایی، استفاده از شبیه ساز ریاضی و مدل سازی منحنی های خشک کردن در شرایط مختلف ضروری است. این روش ها معمولاً برای مطالعه عوامل موجود در فرآیند، بهینه سازی شرایط و فاکتورهایی کاری و پیش بینی سینتیک خشک شدن محصول اعمال می شود. در مقاله حاضر به منظور پیش بینی نسبت رطوبت ورقه‌های گوجه خشک شده ...  بیشتر

2. استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جدا‌سازی فندق با اندازه مختلف

احسان محمودی؛ سید مهدی جعفری؛ ندا رحمانیان جهرمی؛ محمد جواد اکبریان میمند؛ مهدی وطن خواه

دوره 3، شماره 4 ، زمستان 1393، ، صفحه 297-306

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2015.01.21.341

چکیده
  در این پژوهش، امکان استفاده از پردازش صدای برخورد در حوزه موجک گسسته و شبکه عصبی مصنوعی جهت جدا‌‌سازی فندق‌‌‌ها‌‌ی درشت، متوسط و ریز و نیز جدا‌‌سازی انواع مغز‌دار و پوک، بررسی شده‌است. ابتدا فندق‌‌‌ها بر اساس اندازه به سه گروه درشت، متوسط و ریز تقسیم شدند. فندق‌‌ها‌‌‌ی هر گروه وزن شدند تا انواع مغز‌دار و پوک از یکدیگر تفکیک ...  بیشتر

3. تخمین پارامترهای خشک کردن گوجه فرنگی با کمک شبکه های عصبی مصنوعی

محسن مختاریان؛ فاطمه کوشکی

دوره 1، شماره 1 ، بهار 1391، ، صفحه 61-74

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2012.05.21.116

چکیده
  در این پژوهش خشک کردن لایه ای نازک گوجه فرنگی به روش جابجایی هوای داغ شبیه سازی گردید. اسلایس های گوجه فرنگی در دو دمای (60 و 70 درجه سانتیگراد) خشک شدند. شبکه عصبی پرسپترون برای پیش بینی نسبت رطوبت و سرعت خشک کردن نمونه ها در طی خشک کردن بکار گرفته شد. بهترین چیدمان شبکه عصبی برای شبکه اول بر اساس یک لایه پنهان،2 و 8 نرون در لایه پنهان به ...  بیشتر