موضوعات = هیدروکلوئیدهای مواد غذایی
رفتار جداسازی فازی مخلوط پروتئین جوانه گندم و پکتین سیب

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 اردیبهشت 1403

10.22101/jrifst.2024.397359.1469

علی رافع؛ بهاره عماد زاده؛ هاجر شکرچی زاده؛ حامد جمشیدیان قلعه شاهی


خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر-نشاستۀ اصلاح‌شده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 39-54

10.22101/JRIFST.2022.338470.1349

محسن صهبایی اجلالی؛ سید محمدعلی رضوی


بررسی اثر کربوکسی‌متیل سلولز، صمغ دانۀ شاهی، کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر و مدت زمان هم‌زدن بر خواص فیزیکی، بافتی و رئولوژیکی خامۀ قنادی شیر شتر

دوره 11، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 335-350

10.22101/JRIFST.2022.328915.1326

مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمدعلی رضوی؛ محمّد رضا صلاحی


ارزیابی اثرات صمغ آگار بر خواص بافتی و رئولوژیکی ژل سرد پرشدۀ امولسیونی ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر

دوره 11، شماره 3، آذر 1401، صفحه 257-274

10.22101/JRIFST.2022.318480.1303

محمّد رضا صلاحی؛ سید محمدعلی رضوی؛ محبت محبی