page contents google-site-verification=IMPxc80Ko8aMAqomw3axo11WILpmIE0RjwZ5gz4rwdA
ORCID iD iconhttps://orcid.org/0000-0002-3006-8220
1. ارزیابی تاثیر حذف حلال در استخراج به کمک مایکروویو بر میزان ترکیبات موثره و فعالیت ضد میکروبی اسانس برگ به‌لیمو

محمدتقی گلمکانی؛ آرمین قاسمی؛ محمدهادی اسکندری؛ مهرداد نیاکوثری

دوره 5، شماره 1 ، بهار 1395، ، صفحه 105-118

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2016.06.01.518

چکیده
  در این تحقیق اثر روش‌های مختلف استخراج، تقطیر با آب به کمک مایکروویو و استخراج به کمک مایکروویو بدون حلال، بر بازدهی، ترکیبات موثره و فعالیت ضد میکروبی (4 باکتری گرم مثبت و 4 باکتری گرم منفی) اسانس برگ به‌لیمو در مقایسه با روش سنتی تقطیر با آب بررسی شده است. نتایج کروماتوگرافی گازی/ طیف سنج جرمی بیانگر آن بود که ژرانیال (28/53-25/54 درصد)، ...  بیشتر

2. مطالعه نحوه خشک شدن، سرعت باز آب‌پوشی و پارامترهای رنگ نخود ایرانی (Cicer arietinum) خشک شده در سطوح دمایی مختلف توسط خشک‌کن بستر جهنده

محسن زندی؛ مهرداد نیاکوثری؛ نازیلا دردمه

دوره 4، شماره 1 ، بهار 1394، ، صفحه 87-96

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2015.05.10.417

چکیده
  در این تحقیق نخود ایرانی سبز با استفاده از سیستم خشک‌کن بستر جهنده خشک گردید. فرآورده نهایی با نخود خشک شده توسط روش‌های آفتابی و لایه نازک از نظر توانایی باز آب‌پوشی، رنگ و سرعت خشک شدن مورد مقایسه قرار گرفت. خشک کردن در خشک‌کن بستر جهنده و لایه نازک در سه سطح دمایی 45، 60، 75 درجه سانتی‌گراد انجام پذیرفت و توانایی باز آب‌پوشی محصول ...  بیشتر

3. بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ

سیدعلی مرتضوی؛ اکرم شریفی؛ عبدالمجید مسکوکی؛ مهرداد نیاکوثری؛ امیرحسین الهامی راد

دوره 3، شماره 1 ، بهار 1393، ، صفحه 24-11

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2014.06.15.312

چکیده
  روش سطح پاسخ، مجموعه‌ای از تکنیک‌های آماری برای طراحی آزمایشات، مدل‌سازی و بررسی اثر فاکتورها بر نتایج نهایی و در نهایت بهینه‌سازی فرایند می‌باشد. این تحقیق با هدف بهینه‌سازی فرایند استخراج آبی ترکیبات زیست فعال موجود در میوه زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris) به روش سطح پاسخ انجام شد. برای این منظور از طرح مرکب مرکزی با تعداد 13 تیمار و ...  بیشتر

4. طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم خشک کن بستر جهنده

محسن زندی؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمدهادی اسکندری؛ محمد سرشار

دوره 2، شماره 3 ، پاییز 1392، ، صفحه 243-252

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2013.12.01.234

چکیده
  هدف اصلی از این پژوهش طراحی و ساخت سیستم خشک‌کن جدیدی تحت عنوان بستر جهنده جهت خشک نمودن مواد غذایی (خصوصاً مواد غذایی حساس به حرارت) می باشد. به این منظور در گام اول، طراحی ابتدایی از خشک‌کن بستر جهنده بر اساس دو اصل مهم کارایی بالای سیستم در خشک کردن مواد غذایی و نیز انعطاف‌پذیری آن برای خشک کردن مواد غذایی مختلف در حالت جامد و مایع، ...  بیشتر