1. اثر ترکیبی آب اُزنه و اسیدلاکتیک بر بار آلودگی میکروبی لاشۀ مرغ در مرحلۀ سرد کردن در کشتارگاه

نعیمه کاظمی طاسکوه؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ محمد جواد وریدی؛ فریده طباطبائی یزدی

دوره 5، شماره 2 ، تابستان 1395، ، صفحه 211-220

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2016.09.17.528

چکیده
  در این پژوهش، تأثیر استفاده از آب اُزن‏‏‏دار در غلظت‏های (0/2، 0/5 و 1) پی‏پی‏ام در 3 سطح زمانی (5، 10 و 15) دقیقه و همچنین ترکیب آب اُزن‏دار در غلظت‏های (0/2، 0/5 و 1) پی‏پی‏ام و اسید‏لاکتیک 1% در زمان ثابت 10 دقیقه روی کاهش باکتری اشریشیاکلی (به‌عنوان یک باکتری گرم منفی شاخص آلودگی لاشه)، استافیلوکوکوس اورئوس ( به‌عنوان یک باکتری ...  بیشتر

2. بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ

فریده طباطبائی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ آرش کوچکی؛ شهناز افشاریان

دوره 1، شماره 3 ، پاییز 1391، ، صفحه 175-186

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2012.12.20.133

چکیده
  امروزه استفاده از ترکیبات ضد میکروبی طبیعی از جمله عصاره ها و پودر ها در نگهداری مواد غذایی از رشد چشمگیری برخوردار است. در این تحقیق اثرات ضد میکروبی عصاره و پودر گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی بررسی شد. برای این منظور 3 غلظت از هر عصاره (0، 0/075 و 0/15) v/v %و از هر پودر ...  بیشتر