موضوعات = بسته‎ بندی مواد غذایی
بهینه یابی و تعیین خصوصیات فیلم ضد میکروبی حاصل از هیدروکلوئید دانه اسفرزه همراه با نایسین و EDTA با روش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 فروردین 1402

10.22101/jrifst.2023.367074.1403

شکوفه حیدری؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ محمدرضا عبدالهی مقدم


پلی استرهای زیست تخریب پذیر برای بسته بندی مواد غذایی: مروری بر طبقه بندی، بیوسنتز و کاربردهای اخیر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 اردیبهشت 1403

10.22101/jrifst.2024.414552.1510

جعفر محمدزاده میلانی؛ بهاره دهقان


اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتی‌گراد)

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 313-328

10.22101/JRIFST.2023.380753.1427

مجتبی حیدری مجد؛ مهدیه شفقت؛ فاطمه غفران مکشوف


بهینه‌یابی تأثیر غلظت نانورس هالویزیت و عصارۀ بنه بر ویژگی‌های فیلم آنتی‌اکسیدانی نانوکامپوزیتی نشاستۀ برنج-نانورس هالویزیت به روش سطح پاسخ

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 245-258

10.22101/JRIFST.2023.373985.1411

محمدرضا عبدالهی مقدم؛ مصطفی شهیدی نوقابی


بررسی کارایی ورقه‌های استات سلولز رهایندۀ دی‌اکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداری‌شده در سردخانه

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 1-14

10.22101/JRIFST.2022.300154.1274

راضیه نیازمند؛ پروین شرایعی؛ مسلم جهانی؛ الهام آذرپژوه؛ محمدرضا عبدالهی مقدم


بررسی ویژگی‌های فیلم صمغ دانۀ ریحان غنی‌شده با عصارۀ خوشاریزه و اثر نگهدارندۀ آن بر کیفیت ماهی کپور نقره‌ای

دوره 11، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 397-414

10.22101/JRIFST.2022.321643.1320

فرزانه عبدالملکی؛ شایسته شیر خورشیدی؛ میلاد دانش نیا


بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیلۀ دودی ماهی سالمون

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 141-154

10.22101/JRIFST.2022.326416.1321

زهره بهرامی؛ احمد پدرام نیا؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ محمد آرمین؛ مجتبی حیدری مجد


استفاده از نانوامولسیون اسانس هستۀ انگورقرمز(Vitis vinifera) به‌منظور بهبود شاخص‌های شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیلۀ مرغ بسته‌بندی‌شدۀ تازه در دمای یخچال

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 169-182

10.22101/jrifst.2022.328783.1331

مریم قنبری؛ عباسعلی مطلبی؛ نوردهر رکنی؛ امیرعلی انوار