کلیدواژه‌ها = %D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%E2%80%8C%D8%A8%D8%AE%D8%B4
تأثیر فیبر باگاس نیشکر بر ویژگی‌های خمیر و نان بربری

دوره 6، شماره 3، آبان 1396، صفحه 235-244

10.22101/JRIFST.2017.11.18.632

فرزانه مرادی؛ بهزاد ناصحی


بهینه‌‎سازی ترکیبات متشکله کیک اسفنجی حاوی اکارا

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-14

10.22101/JRIFST.2016.06.01.511

صبا مرتضوی‌نژاد؛ هاجر عباسی؛ مهشید جهادی