page contents google-site-verification=IMPxc80Ko8aMAqomw3axo11WILpmIE0RjwZ5gz4rwdA
ORCID iD iconhttps://orcid.org/0000-0002-3006-8220
1. تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگی‌های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد

طاهره تاقانی؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری؛ علیرضا عالیشاهی

دوره 9، شماره 3 ، پاییز 1399، ، صفحه 307-322

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2020.218798.1158

چکیده
  در این تحقیق، اثرات پوشش‌دهی کیتوزان و الیگوساکارید آن (1 و 2 درصد) روی برخی ویژگی‌های کیفی میگوی وانامی بدون پوست‌ طی 3 ماه نگهداری به‌صورت منجمد در مقایسه با پیروفسفات‌ سدیم (1 و 2 درصد)، تیمار ترکیبی پیروفسفات-‌کیتوزان (1 و 2 درصد) و پیروفسفات-الیگوساکارید ‌کیتوزان (1 و 2 درصد) موردمطالعه قرار گرفت. بررسی تیمارها با انجام آزمایش‌های ...  بیشتر

2. تأثیر کیتوزان و روش‌های پخت در تشکیل آمین‌های آروماتیک حلقوی فیلۀ فیل‌‌ماهی

حجت میرصادقی؛ علیرضا عالیشاهی؛ مهدی اجاق؛ پرستو پورعاشوری

دوره 9، شماره 2 ، تابستان 1399، ، صفحه 175-188

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2020.191025.1097

چکیده
  در این پژوهش از کیتوزان و روش‏های پخت روی شکل‏گیری آمین‏های آروماتیک حلقوی در فیلۀ فیل‌ماهی (Huso huso) برای حفظ کیفیت ماهی و جلوگیری از تشکیل ترکیبات مضر بعد از پخت استفاده گردید. لذا اثر کیتوزان محلول در اسید 1 درصد و کیتوزان الیگوساکاریدی 1 درصد در روزهای صفر، 8 و 16 برای تعیین pH، تیوباربیتوریک اسید، عدد پراکسید، بازهای نیتروژن فرار ...  بیشتر

3. اثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ریزکپسول‌های روغن‌ماهی

بهاره شعبانپور؛ بهار مهراد؛ پرستو پورعاشوری؛ سید مهدی جعفری

دوره 7، شماره 1 ، بهار 1397، ، صفحه 13-28

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2018.05.19.712

چکیده
  در این مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن‌ماهی ریزپوشانی‌شده با استفاده از مواد دیواره و روش‌های ریزپوشانی مختلف مورد بررسی قرار گرفت. روغن‌ماهی با 3 ترکیب مختلف دیواره (ژلاتین ماهی+مالتودکسترین، کاپاکاراگینان+مالتودکسترین، ژلاتین ماهی+کاپاکاراگینان+مالتودکسترین) و به 3 روش مختلف کوآسرواسیون، خشک‌کن پاششی و خشک‌‌‌کن انجمادی ...  بیشتر

4. بررسی اثر فیلم خوراکی پروتئین میوفیبریل ماهی ـ نانوفیبر سلولز حاوی نانولیپوزوم‌های اسانس پونۀ کوهی بر کیفیت میکروبی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در شرایط سرد

محسن کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری

دوره 6، شماره 4 ، زمستان 1396، ، صفحه 335-350

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2018.02.12.642

چکیده
  در این تحقیق فیلم‌های نانوکامپوزیت غنی‌شده با اسانس پونۀ کوهی خالص و نانولیپوزوم‌شده (2 درصد اسانس) به‌عنوان عامل نگهدارندۀ روی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان به‌کارگرفته شدند. به‌منظور تیماربندی، فیله‌ها به 4 گروه تقسیم شدند: فیله‌های بدون‌پوشش، پوشش‌‌داده‌شده با فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوفیبر سلولز و پوشش‌داده‌شده ...  بیشتر