• ثبت نام
  • ورود به سامانه
  • English

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

  1. صفحه اصلی
  2. بانک ها و نمایه نامه ها

شماره جاری

بر اساس شماره‌های نشریه

بر اساس نویسندگان

بر اساس موضوعات

نمایه نویسندگان

نمایه کلیدواژه ها

درباره نشریه

اهداف و چشم انداز

اعضای هیات تحریریه

اصول اخلاقی انتشار مقاله

سیاست دسترسی آزاد

بانک ها و نمایه نامه ها

اطلاعات آماری نشریه

فرایند پذیرش مقالات

پیوندهای مفید

پرسش‌های متداول

اخبار و اعلانات

راهنمای سامانه

راهنمای نویسندگان

راهنمای داوران

بانک ها و نمایه نامه ها

نشریۀ "پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی" در پایگاه‌های اطلاع‌رسانی داخلی و خارجی به شرح ذیل نمایه می‌شود. 
پایگاه استنادی Scopus

پایگاه استنادی Scopus


پایگاه چکیده‌های شیمی (CAS)

پایگاه چکیده‌های شیمی (CAS)




پایگاه تخصصی علوم و فناوری غذایی (FSTA)

پایگاه تخصصی علوم و فناوری غذایی (FSTA)


مرکز بین‌المللی کشاورزی و علوم زیستی (CABI)

مرکز بین‌المللی کشاورزی و علوم زیستی (CABI)




نشریات با دسترسی آزاد (DOAJ)

نشریات با دسترسی آزاد (DOAJ)


EBSCO

EBSCO




Google Scholar

Google Scholar


Information Matrix for the Analysis of Journals (MIAR)

Information Matrix for the Analysis of Journals (MIAR)




Ulrich

Ulrich


Publons

Publons




پرتال نشریات علمی

پرتال نشریات علمی


مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری

مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری




پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)


سامانه نشریات علمی ایران

سامانه نشریات علمی ایران




بانک نشریات علمی کشور (Magiran)

بانک نشریات علمی کشور (Magiran)


پایگاه مرکز  اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)

پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)




پایگاه اطلاعاتی مرجع دانش (سیویلیکا)

پایگاه اطلاعاتی مرجع دانش (سیویلیکا)


  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

اخبار و اعلانات

  • نمایه شدن نشریه در پایگاه اطلاعاتی بین المللی Scopus 1399-06-02
  • نمایه شدن نشریه در پایگاه اطلاعاتی EBSCO 1399-04-15
  • نمایه شدن نشریه در پایگاه اطلاعاتی بین‌المللی (CAS) 1397-10-26
  • مجوز چاپ مقالات انگلیسی 1397-10-26
  • کنترل سرقت ادبی 1397-06-02

کلیه حقوق این وبگاه برای مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی محفوظ است.

Creative Commons License

دسترسی به مقالات نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی به صورت دسترسی آزاد می‌باشد (Creative Commons Attribution 4.0 International (CC-BY 4.0 .

 

 آخرین به‌روزرسانی وبگاه:

6 شهریور ماه 1401

 

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

©