ورود به سامانه
ثبت نام
English
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
جستجوی پیشرفته
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
سیاست دسترسی آزاد
بانک ها و نمایه نامه ها
اطلاعات آماری نشریه
فرایند پذیرش مقالات
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
راهنمای داوران
تماس با ما
بر اساس موضوعات
برای مشاهده مقالات مرتبط با موضوع، روی نام موضوع کلیک کنید.
ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی
بسته بندی مواد غذایی
بیوفیزیک مواد غذایی
تکنولوژی مواد غذایی – نوشیدنی ها
تکنولوژی مواد غذایی - صنایع قند
تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های خشکبار
تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت
تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های قنادی و شکلات
تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها
ریز پوشانی مواد غذایی
زیست فناوری مواد غذایی
شیمی مواد غذایی
فراورده های شیر و صنایع لبنی
فراوری مواد غذایی
مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی
هیدروکلوئیدهای مواد غذایی