• ثبت نام
  • ورود به سامانه
  • English

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

  1. صفحه اصلی
  2. سیاست دسترسی آزاد

شماره جاری

بر اساس شماره‌های نشریه

بر اساس نویسندگان

بر اساس موضوعات

نمایه نویسندگان

نمایه کلیدواژه ها

درباره نشریه

اهداف و چشم انداز

اعضای هیات تحریریه

اصول اخلاقی انتشار مقاله

سیاست دسترسی آزاد

بانک ها و نمایه نامه ها

اطلاعات آماری نشریه

فرایند پذیرش مقالات

پیوندهای مفید

پرسش‌های متداول

اخبار و اعلانات

راهنمای سامانه

راهنمای نویسندگان

راهنمای داوران

سیاست دسترسی آزاد

نسخه‌برداری از مقاله‌های این نشریه تابع قانون دسترسی آزاد (Creative Commons Attribution 4.0 International (CC-BY 4.0 است.

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

اخبار و اعلانات

  • نمایه شدن نشریه در پایگاه اطلاعاتی بین المللی Scopus 1399-06-02
  • نمایه شدن نشریه در پایگاه اطلاعاتی EBSCO 1399-04-15
  • نمایه شدن نشریه در پایگاه اطلاعاتی بین‌المللی (CAS) 1397-10-26
  • مجوز چاپ مقالات انگلیسی 1397-10-26
  • کنترل سرقت ادبی 1397-06-02

کلیه حقوق این وبگاه برای مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی محفوظ است.

Creative Commons License

دسترسی به مقالات نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی به صورت دسترسی آزاد می‌باشد (Creative Commons Attribution 4.0 International (CC-BY 4.0 .

 

 آخرین به‌روزرسانی وبگاه:

27 بهمن ماه 1401

 

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

©