نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی "Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology" مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مفتخر به دریافت نامه پذیرش از تیم ارزشیابی اسکوپوس (Scopus) جهت نمایهشدن در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس شده است. این نشریه از سال 1391 با هدف گسترش دانش صنایع غذایی، انتشار یافتهها و نظریات جدید در این حوزه و فراهم آوردن زمینه تبادل آرا در مسائل وابسته مقالات اصیل پژوهشی را به زبان فارسی و انگلیسی چاپ مینماید. این نشریه همچنین در بسیاری از پایگاههای دیگر نظیر پایگاه اطلاعاتی بینالمللی Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، Directory of Open Access Journals (DOAJ)، Scientific ...
مطالعه بیشترنشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی EBSCO نمایه شد. نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی موفق به نمایه شدن در پایگاه اطلاعاتی EBSCO گردید. پایگاه EBSCO یکی از اولین و بزرگترین ارائهدهنده پایگاههای جستجوی آنلاین کتاب و مقالات الکترونیک برای کالجها، دانشگاهها و کتابخانههای عمومی و دسترسی به اطلاعات بیش از 100000 هزار نشریه در حوزههای مختلف علوم اجتماعی، علوم انسانی، آموزش و پرورش، کامپیوتر، مهندسی و تجارت فراهم کرده است. این پایگاه اقدام به طراحی محیط جستجوی فارسی برای پایگاه خود را نیز نموده است. این نشریه ...
مطالعه بیشترنشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی (CAS (a division of the American Chemical Society نمایه شد. نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی موفق به نمایه شدن در پایگاه اطلاعاتی (Chemical Abstracts Service (CAS گردید. CAS یک پایگاه اطلاعاتی شیمی است که زیرمجموعه انجمن شیمی آمریکا است. این نشریه در بسیاری از پایگاههای اطلاعاتی دیگر نظیر Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، Directory of Open Access Journals (DOAJ)، Scientific Indexing Services (SIS)،Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI)، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات نشریات علمی کشور (Magiran)، پایگاه اطلاعات جامع نشریات جهاد دانشگاهی ...
مطالعه بیشترنشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی مجوز چاپ مقالات انگلیسی را اخذ نمود. به استناد نامه شماره 3/18/178564 مورخ 1397/07/25 مدیرکل محترم دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی با دارابودن درجه علمی ـ پژوهشی موفق به دریافت اخذ مجوز چاپ یک شماره در سال به زبان انگلیسی در زمینههای تخصصی علوم و صنایع غذایی از جمله مهندسی صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی مواد غذایی، تغذیه ، فراوری و فرمولاسیون مواد غذایی، بستهبندی مواد غذایی و فناوریهای نوین ...
مطالعه بیشتربا توجه به نامه شماره 3/18/5312 مورخ 1396/03/16 مدیر کل محترم دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و در راستای ارتقاء کیفیت و به منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان محترم؛ در بررسی مقالات این نشریه، از نرمافزار «همانندجو» برای مقالات فارسی و از نرمافزار «iThentictae» برای مقالات انگلیسی استفاده میشود.
مطالعه بیشترفراخوان مقاله برای فصلنامه علمی پژوهشی (( نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی )) Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology (JRFST) به استناد موافقت نامه شماره 74690/11/3/89 مورخ 1389/10/21 مدیرکل محترم مرکز برنامهریزی و سیاستگذاری پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین پروانه انتشار به شماره 20519/92 مورخ 1392/08/05 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در نظر دارد بهمنظور ارتقاء سطح دانش علوم و فناوری مواد غذایی و انتشار دستاوردهای پژوهشی و طرح مسائل علمی؛ فصلنامه زمستان 97 را به زبان انگلیسی منتشر نماید. لذا از کلیه محققان، ...
مطالعه بیشتر