نام داور | رشته تخصصی | سمت / سازمان |
---|---|---|
اکرم آریان فر | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران |
نارملا آصفی | عضو هیئت علمی دانشگاه ازاد اسلامی واحد تبریز | |
سیدمهدی اجاق | دانشیار، گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران | |
احمد احتیاطی | هیدروکلوئیدهای مواد غذایی | پژوهشگر و مدرس جهاددانشگاهی مشهد |
زرین اسحاقی | شیمی مواد غذایی | استاد گروه شیمی، دانشکده علوم، دانشگاه پیام نور مشهد |
مجید افشاری | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | مدیر عامل |
احسان اکبری | شیمی مواد غذایی | گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران. |
الهام انصاری فر | استادیار علوم و صنایع غذایی، گروه بهداشت عمومی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند | |
آرام بستان | مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
شادی بصیری | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های خشکبار | Agricultural Engineering Research Department , Khorasan Razavi Agricultural and Natural Resources Research Center, AREEO, Mashhad, Iran |
علیرضا بصیری | فراوری مواد غذایی | سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران |
هما بقائی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها | دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان |
مرضیه بلندی | ||
شهرام بیرقی طوسی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت، مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی |
عادل بیگ بابایی | استادیار، گروه شیمی مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران | |
احمد پدرام نیا | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران. |
پرنیان پزشکی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استادیار گروه علوم تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان |
پرنیان پزشکی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | |
ابوالفضل پهلوانلو | گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
فاطمه پورحاجی | تکنولوژی مواد غذایی – نوشیدنی ها | |
امیر پورفرزاد | استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان | |
شیما پیری قشلاقی | شیمی مواد غذایی | دانشگاه ارومیه |
بهجت تاج الدین | بسته بندی مواد غذایی | عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی- سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) |
مسعود تقی زاده | بیوفیزیک مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد |
فهیمه توریان | ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی | استادیار، گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل، آمل، ایران |
حمید توکلی پور | دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار | |
امیر جاجرمی | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | |
علی جعفرپور | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها | دانشگاه ساری |
سید مهدی جعفری | ریز پوشانی مواد غذایی | دانشیارگروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
مسلم جهانی | شیمی مواد غذایی | گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
علی جوادمنش | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استادیار، گروه علوم دامی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران |
محمدباقر حبیبی نجفی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد |
فرشته حسینی | استادیار گروه پژوهشی افزودنی های غذایی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، جهاد دانشگاهی خراسان | |
مرضیه حسینینژاد | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | گروه زیست فناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
محمدعلی حصاری نژاد | مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
وحید حکیم زاده | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران. |
خدیجه خوش اخلاق | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو |
پگاه درجانی | دانش آموخته دکتری | |
علی رافع | دانشیار، گروه فرآوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران | |
قدیر رجب زاده | ریز پوشانی مواد غذایی | دانشیار گروه نانو فناوری موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
سمیه رزمخواه شریبانی | ||
حسن رشیدی | فراورده های شیر و صنایع لبنی | دانشیار مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی |
بی بی مرضیه رضوی زاده | عضو هیئت علمی، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران. | |
پریا رهنمون | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | -------- |
لیلا روفه گری نژاد | شیمی مواد غذایی | دانشکده کشاورزی علوم و صنایع غذایی دانشگاه ازاد تبریز |
لاله رومیانی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | دانشگاه آزاد اسلامی - واحد اهواز |
یونس زاهدی | دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد | |
الهام زایرزاده | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های قنادی و شکلات | |
زینب زعفرانی | فراورده های شیر و صنایع لبنی | گروه نانو فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
محسن زندی | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه زنجان |
سید مهدی زیارت نیا | زیست فناوری مواد غذایی | عضو هیات علمی/ مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
محبوبه سرابی جماب | استادیار گروه زیست فناویر مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
جواد سرگلزایی | شیمی مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | استاد گروه مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد |
منیرالسادات شاکری | گروه زیست فناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
طیبه شجاعی | مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
طیبه شجاعی دوین | مرکز اسناد و کتابخانه، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
پروین شرایعی | استادیار بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی | |
اکرم شریفی | فراوری مواد غذایی | دانشگاه آزاد قزوین |
سعیده شهبازی زاده | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | کارشناس مواد غذایی آزمایشگاه مرجع کنترل کیفیت مواد غذایی غذا دارو گیلان |
سیداحمد شهیدی | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا… آملی |
فخری شهیدی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران |
مصطفی شهیدی نوقابی | شیمی مواد غذایی | گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
مصطفی شهیدی نوقابی | شیمی مواد غذایی | دانشیار گروه شیمی مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
هدی شهیری طبرستانی | شیمی مواد غذایی | گروه شیمی مواد غذایی، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران |
زهرا شیخ الاسلامی | مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی | |
فرزاد صادقی | هیدروکلوئیدهای مواد غذایی | جهاد دانشگاهی مشهد |
فخرالدین صالحی | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه بوعلی سینا همدان |
امید صفری | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها | دانشگاه فردوسی مشهد |
فریده طباطبائی یزدی | دانشگاه فردوسی مشهد | |
عباس عابدفر | دانش آموختۀ کارشناسی ارشد میکروبیولوژی مواد غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | |
محمدحسین عباسپور فرد | استاد، مهندسی بیوسیستم، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران | |
سلیمان عباسی | استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس | |
محمدرضا عبدالهی مقدم | دانش آموختۀ دکترى، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایى، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران|استادیار، گروه شیمی مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران | |
محمد رضا عدالتیان دوم | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | دانشگاه فردوسی مشهد، گروه صنایع غذایی |
حامد عزیزنیا | مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
بهروز علیزاده بهبهانی | دانشگاه فردوسی مشهد | |
بهاره عمادزاده | بیوفیزیک مواد غذایی | گروه نانوفناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
سودابه عین افشار | استادیار بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی | |
علی فائزیان | استادیار گروه طراحی ماشین آلات مواد غذایی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
میلاد فتحی | ریز پوشانی مواد غذایی | گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان، ایران |
محسن فتحی نجفی | موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی | |
فرزاد فربد | فراورده های شیر و صنایع لبنی | صنایع شیر ایران |
بی بی صدیقه فضلی بزاز | شیمی مواد غذایی | |
ابراهیم فولادی | ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی | گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی- موسسه علوم و صنایع غذایی |
جواد فیضی | ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی | عضو هیئت علمی موسسه علوم و صنایع غذایی |
جواد فیضی | شیمی مواد غذایی | عضو هیئت علمی گروه ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی |
محسن قدس روحانی | فراورده های شیر و صنایع لبنی | مرکز آموزش عالی جهاد کشاورزی خراسان رضوی (شهید هاشمی نژاد) |
بهروز قرآنی | گروه نانوفناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
آرش قیطران پور | دانشگاه فردوسی مشهد | |
حجت کاراژیان | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی - واحد تربت حیدریه |
رضا کاراژیان | استادیار. گروه کیفیت و ایمنی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی | |
رسول کدخدایی | دانشیار گروه نانوفناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی | |
مهدی کریمی | مرکز تحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی خراسان رضوی | |
داود کلانتری | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | عضو هیأت علمی، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران |
عبدالخالق گل کار | دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران | |
محمد گلی | فراوری مواد غذایی | دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، اصفهان، ایران |
علی گنجلو | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان |
اسعد محمدامینی | هیدروکلوئیدهای مواد غذایی | گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران |
آیت محمد رزداری | زیست فناوری مواد غذایی | مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه شهرکرد |
بهروز محمدزاده | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها | دانشگاه گنبدکاووس |
جلال محمدزاده | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
جعفر محمدزاده میلانی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم و کشاورزی منابع طبیعی ساری |
مرتضی محمدی | شیمی مواد غذایی | گروه فراوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
مرضیه معین فرد | شیمی مواد غذایی | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد |
محمد ملاویسی | ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران |
عباس مهجوریان | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های قنادی و شکلات | گروه مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران |
هادی مهدویان مهر | شرکت صنایع قهوه پارت سازان | |
الهام مهدیان | فراورده های شیر و صنایع لبنی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان |
معصومه مهربان سنگ آتش | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استادیار گروه کیفیت و ایمنی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی |
علیرضا مهرگان نیکو | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه گیلان | |
سیدمحمود موسوی | استاد گروه مهندسی شیمی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد | |
مرضیه موسوی نسب | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها | گروه پژوهشی فرآوری آبزیان، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز |
الناز میلانی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت | پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی مشهد |
سارا ناجی | گروه نانو فناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
سارا ناجی طبسی | هیدروکلوئیدهای مواد غذایی | عضو هیأت علمی گروه نانو فناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
بهزاد ناصحی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت | دانشیار گروه مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه پیام نور، ایران |
محمدرضا نصیری | زیست فناوری مواد غذایی | دانشیار، گروه دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران |
مرضیه نصیری محلاتی | کارشناس آزمایشگاه های لبنیاتو قند، گروه آموزشی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد | |
فریبا نقیپور | فراورده های شیر و صنایع لبنی | مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر |
نگین نوری | گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران | |
محمد نوشاد | استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، ملاثانی، ایران | |
راضیه نیازمند | استادیار گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد | |
سمیه نیک نیا | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | دانشگاه زابل |
تکتم هجرانی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت | گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار |
عبدالله همتیان سورکی | بسته بندی مواد غذایی، تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت، فراوری مواد غذایی | دانشگاه جهرم |
عباس همتّی کاخکی | استادیار گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد | |
اسماء وردیان | شیمی مواد غذایی | گروه ایمنیو کنترل کیفیت مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
علیرضا وسیعی | زیست فناوری مواد غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد |
مسعود یاورمنش | استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد | |
سمیرا یگانه زاد | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های قنادی و شکلات | گروه فرآوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
سمیرا یگانه زاد | گروه فراوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |