نام داور | رشته تخصصی | سمت / سازمان |
---|---|---|
Pintu Choudhary | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها، فراوری مواد غذایی | Department of Food Technology and Nutrition, Lovely Professional University, Phagwara, Punjab |
Biplab Das | فراوری مواد غذایی | Department of Mechanical Engineering, National Institute of Technology, Silchar, India; Belfast School of Architecture and the Built Environment, Centre for Sustainable Technology, Ulster University, Jordanstown, UK |
Bhosale Yuvraj Khasherao | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها، فراوری مواد غذایی | Department of Food Technology and Nutrition, School of Agriculture, Lovely Professional University, Phagwara, Punjab |
اکرم آریان فر | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران |
نارملا آصفی | فراوری مواد غذایی | عضو هیئت علمی دانشگاه ازاد اسلامی واحد تبریز |
عبد الرضا آقاجانی | فراورده های شیر و صنایع لبنی | گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران. |
علی آل حسینی | ریز پوشانی مواد غذایی | دانش آموختۀ دکتری، گروه نانوفناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران |
سیدمهدی اجاق | دانشیار، گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران | |
احمد احتیاطی | هیدروکلوئیدهای مواد غذایی | پژوهشگر و مدرس جهاددانشگاهی مشهد |
نسیم ادیب پور | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران |
زرین اسحاقی | شیمی مواد غذایی | استاد گروه شیمی، دانشکده علوم، دانشگاه پیام نور مشهد |
محمد جواد اسدالله زاده | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد شاهرود، دانشگاه آزاد اسلامی، شاهرود، ایران |
علیرضا افشارپور | شیمی مواد غذایی | استادیار، دانشکده مهندسی شیمی و مواد، دانشگاه صنعتی شاهرود، شاهرود، ایران |
مجید افشاری | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | مدیر عامل |
احسان اکبری | شیمی مواد غذایی | گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران. |
محمدرضا امیریوسفی | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، نیشابور، ایران |
الهام انصاری فر | استادیار علوم و صنایع غذایی، گروه بهداشت عمومی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند | |
صدیقه بابایی | بسته بندی مواد غذایی | دانشیار، گروه مهندسی منابع طبیعی و محیط زیست، دانشگاه شیراز، شیرازف ایران |
حجت اله بداقی | بسته بندی مواد غذایی | استادیار، دانشکده مهندسی کشاورزی، دانشگاه صنعتی شاهرود، شاهرود، ایران |
آرام بستان | مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
شادی بصیری | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های خشکبار | Agricultural Engineering Research Department , Khorasan Razavi Agricultural and Natural Resources Research Center, AREEO, Mashhad, Iran |
علیرضا بصیری | فراوری مواد غذایی | سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران |
هما بقائی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها | دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان |
مرضیه بلندی | ||
شادی بلوریان | ریز پوشانی مواد غذایی | دانشیار، سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، مشهد، ایران |
ذبیح اله بهمنی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها | پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان |
شهرام بیرقی طوسی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت، مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی |
عادل بیگ بابایی | استادیار، گروه شیمی مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران | |
ماندانا بی مکر | تکنولوژی روغن و چربیهای خوراکی، شیمی مواد غذایی | دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران |
احمد پدرام نیا | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران. |
پرنیان پزشکی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استادیار گروه علوم تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان |
پرنیان پزشکی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | |
ابوالفضل پهلوانلو | گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
رضوان پوراحمد | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی داغنشگاه آزاد اسلامی ورامین |
فاطمه پورحاجی | ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی، تکنولوژی مواد غذایی – نوشیدنی ها | استادیار، گروه بهداشت عمومی، دانشکده بهداشت مرکز تحقیقات علوم بهداشتی، دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، تربت حیدریه، ایران |
حمیدرضا پوررضا | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد |
امیر پورفرزاد | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت | استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان |
شیما پیری قشلاقی | شیمی مواد غذایی | دانشگاه ارومیه |
بهجت تاج الدین | بسته بندی مواد غذایی | عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی- سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) |
محبوبه تصویری | شیمی مواد غذایی | دانشکده علوم شیمی و نقت، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران |
مسعود تقی زاده | بیوفیزیک مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد |
فهیمه توریان | ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی | استادیار، گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل، آمل، ایران |
حمید توکلی پور | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار |
رضا جابری | ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی | استادیار، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران |
امیر جاجرمی | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | دانش آموختۀ دکتری، گروه نانوفناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران |
علی جعفرپور | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها | دانشگاه ساری |
سید مهدی جعفری | ریز پوشانی مواد غذایی | دانشیارگروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
پریسا جعفریان اصل | شیمی مواد غذایی | دانش آموختۀ دکتری، گروه شیمی مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران |
مسلم جهانی | شیمی مواد غذایی | گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
علی جوادمنش | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استادیار، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران |
مجید جوانمرد داخلی | ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی | دانشیار، گروه صنایع غذایی و تبدیلی، پژوهشکده فناوری های شیمیایی، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، تهران، ایران |
حسین جوینده | فراورده های شیر و صنایع لبنی | دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، ملاثانی، ایران |
محمدباقر حبیبی نجفی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد |
محمد حجت الاسلامی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، شهرکرد، ایران |
فرشته حسینی | ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی | استادیار گروه پژوهشی افزودنی های غذایی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، جهاد دانشگاهی خراسان |
هدایت حسینی | ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استاد، گروه صنایع غذایی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی |
مرضیه حسینینژاد | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | دانشیار، گروه زیست فناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
محمدعلی حصاری نژاد | فراوری مواد غذایی | استادیار، گروه فرآوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییف مشهد، ایران |
وحید حکیم زاده | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران. |
محسن حیدری | استادیار، گروه طراحی ماشین آلان صنایع غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد ف ایران | |
محمد خلیلیان موحد | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | دانشگاه فردوسی مشهد |
خدیجه خوش اخلاق | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو |
پگاه درجانی | دانش آموخته دکتری | |
فرشاد درویشی هرزویلی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استاد، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه مراغه |
نفیسه دعوتی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استادیار، گروه آموزشی صنایع غذایی، دانشکده صنایع غذایی بهار، دانگشاه بوعلی سینا، همدان، ایران |
سعید دهستانی | زیست فناوری مواد غذایی | دانشگاه تربیت مدرس |
سمانه ذوالقدری جهرمی | بیوفیزیک مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی | استادیار، گروه زیست شناسی و میکروبیولوژی، واحد جهرم، دانشگاه آزاد اسلامی، جهرم، ایران |
علی رافع | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | دانشیار، گروه فرآوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران |
قدیر رجب زاده | ریز پوشانی مواد غذایی | استاد، گروه نانو فناوری موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
سمیه رزمخواه شریبانی | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | دانش آموختۀ دکتری، گروه علوم و صنیاع غذایی، دانشگاه فردو سی مشهد، مشهد، ایران |
هانیه رسولی پیروزیان | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های قنادی و شکلات | دانشکده تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز |
حسن رشیدی | فراورده های شیر و صنایع لبنی | دانشیار، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی |
لادن رشیدی | تکنولوژی روغن و چربیهای خوراکی | سازمان ملی استاندارد ایران- پژوهشگاه استاندارد |
عاطفه رضایی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | Department of food science and technology, Isfahan University of Medical Sciences, Isfahan, IRAN |
بی بی مرضیه رضوی زاده | عضو هیئت علمی، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران. | |
آزاده رنجبر ندامانی | تکنولوژی مواد غذایی - کنسروسازی | استادیار گروه مکانیک بیوسیستم- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری- مازندران |
پریا رهنمون | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | -------- |
سحر روشنک | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | دانش آموختۀ دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران |
لیلا روفه گری نژاد | شیمی مواد غذایی | دانشکده کشاورزی علوم و صنایع غذایی دانشگاه ازاد تبریز |
لاله رومیانی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | دانشگاه آزاد اسلامی - واحد اهواز |
یونس زاهدی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها | دانشیار، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران |
الهام زایرزاده | فراوری مواد غذایی | دانشآموختۀ دکتری، گروه علوم وصنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران |
الهام زایرزاده | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های قنادی و شکلات | |
زینب زعفرانی | فراورده های شیر و صنایع لبنی | گروه نانو فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
محسن زندی | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه زنجان |
سید مهدی زیارت نیا | زیست فناوری مواد غذایی | عضو هیات علمی/ مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
محبوبه سرابی جماب | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | دانشیار، گروه زیست فناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران |
جواد سرگلزایی | شیمی مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | استاد گروه مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد |
نفیسه سلطانی زاده | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان |
حنیفه سید حاجی زاده | بسته بندی مواد غذایی | گروه باغبانی-دانشکده کشاورزی-دانشگاه مراغه |
امین سیدیعقوبی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت، تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های قنادی و شکلات | استادیار، مدیر توسعه دانش هلدینگ و مدیر مرکز دانش بنیان گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام |
منیرالسادات شاکری | گروه زیست فناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
نرگس شاهقلیان | شیمی مواد غذایی | استادیار، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهرکرد، شهرکرد، ایران |
طیبه شجاعی | مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
طیبه شجاعی دوین | مرکز اسناد و کتابخانه، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
پروین شرایعی | استادیار بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی | |
اکرم شریفی | فراوری مواد غذایی | دانشگاه آزاد قزوین |
مسعود شفافی زنوزیان | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی - واحد سبزوار |
سعیده شهبازی زاده | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | کارشناس مواد غذایی آزمایشگاه مرجع کنترل کیفیت مواد غذایی غذا دارو گیلان |
دینا شهرامپور | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استادیار، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران |
سیداحمد شهیدی | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا… آملی |
فخری شهیدی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران |
مصطفی شهیدی نوقابی | شیمی مواد غذایی | گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
مصطفی شهیدی نوقابی | شیمی مواد غذایی | دانشیار گروه شیمی مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
هدی شهیری طبرستانی | شیمی مواد غذایی | گروه شیمی مواد غذایی، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران |
زهرا شیخ الاسلامی | مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی | |
فرزاد صادقی | هیدروکلوئیدهای مواد غذایی | جهاد دانشگاهی مشهد |
فخرالدین صالحی | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران |
حسن صباغی | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | دانش آموختۀ دکتری، مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران |
بهاره صحرائیان | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران |
امید صفری | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها | دانشیار، گروه شیلات،ۀ دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست، دانشگاه فردوسی مشهدف مشهد، ایران |
فریده طباطبائی یزدی | زیست فناوری مواد غذایی | استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران |
عباس عابدفر | دانش آموختۀ کارشناسی ارشد میکروبیولوژی مواد غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | |
مرتضی عادلی میلانی | شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استادیار گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان |
محمدحسین عباسپور فرد | استاد، مهندسی بیوسیستم، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران | |
سلیمان عباسی | استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس | |
آنا عبدالشاهی | شیمی مواد غذایی | دانشگاه علوم پزشکی سمنان |
محمدرضا عبدالهی مقدم | دانش آموختۀ دکترى، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایى، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران|استادیار، گروه شیمی مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران | |
محمد رضا عدالتیان دوم | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | دانشگاه فردوسی مشهد، گروه صنایع غذایی |
مریم عزیزخانی | هیات علمی-دانشیار-دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل | |
حامد عزیزنیا | مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
بهروز علیزاده بهبهانی | زیست فناوری مواد غذایی | گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان |
بهاره عمادزاده | بیوفیزیک مواد غذایی | گروه نانوفناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
مریم عنافچه | شیمی مواد غذایی | دانشکده شیمی دانشگاه الزهرا |
سودابه عین افشار | استادیار بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی | |
علی فائزیان | استادیار گروه طراحی ماشین آلات مواد غذایی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
میلاد فتحی | ریز پوشانی مواد غذایی | گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان، ایران |
محسن فتحی نجفی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی |
مسعود فخرفشانی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استادیار، گروه بیوتکنولوژی گیاهی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه جهرم، ایران |
وجیهه فدائی نوغانی | استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهر قدس، تهران | |
فرزاد فربد | فراورده های شیر و صنایع لبنی | صنایع شیر ایران |
بی بی صدیقه فضلی بزاز | شیمی مواد غذایی | |
ابراهیم فولادی | ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی | گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی- موسسه علوم و صنایع غذایی |
جواد فیضی | شیمی مواد غذایی | عضو هیئت علمی گروه ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی |
جواد فیضی | ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی | عضو هیئت علمی موسسه علوم و صنایع غذایی |
محسن قدس روحانی | فراورده های شیر و صنایع لبنی | مرکز آموزش عالی جهاد کشاورزی خراسان رضوی (شهید هاشمی نژاد) |
بهروز قرآنی | گروه نانوفناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
مریم قراچورلو | تکنولوژی روغن و چربیهای خوراکی | دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی |
آرش قیطران پور | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران |
حجت کاراژیان | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی - واحد تربت حیدریه |
رضا کاراژیان | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استادیار. گروه پژوهشی بیوتکنولوژی صنعتی میکروارگانیسم ها. جهاد دانشگاهی خراسان رضوی |
رسول کدخدایی | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | دانشیار گروه نانوفناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی |
مهدی کریمی | مرکز تحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی خراسان رضوی | |
داود کلانتری | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | عضو هیأت علمی، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران |
عبدالخالق گل کار | دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران | |
عبدالخالق گل کار | فراورده های شیر و صنایع لبنی | مدرس در دانشگاه آزاد و پیام نور |
محمد گلی | فراوری مواد غذایی | دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، اصفهان، ایران |
علی گنجلو | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان |
اسعد محمدامینی | هیدروکلوئیدهای مواد غذایی | گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران |
آیت محمد رزداری | زیست فناوری مواد غذایی | مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه شهرکرد |
بهروز محمدزاده | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها | دانشگاه گنبدکاووس |
جلال محمدزاده | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
مرتضی محمدزاده مقدم | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | دانشگاه علوم پزشکی گناباد |
جعفر محمدزاده میلانی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم و کشاورزی منابع طبیعی ساری |
مرتضی محمدی | شیمی مواد غذایی | گروه فراوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
مریم محمودزاده | ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی | استادیار علوم و صنایع غذایی گروه علوم صنایع غذائی، دانشکده تغذیه و علوم غذایی،دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تبریز، ایران |
سیدعلی مرتضوی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد |
ماریه مردانی | فراوری مواد غذایی | گروه فرآوری مواد غذایی، موسسه پزوهشی علوم و صنایع غذایی |
آزاده مردانی قهفرخی | تکنولوژی روغن و چربیهای خوراکی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران |
مرضیه معین فرد | شیمی مواد غذایی | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد |
احسان مقدس کیا | شیمی مواد غذایی، فراورده های شیر و صنایع لبنی | مدیر نظارت بر فرآورده های خوراکی اشامیدنی معادنت غذا دارو مراغه |
محمد ملاویسی | ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی | موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران |
عباس مهجوریان | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های قنادی و شکلات | گروه مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران |
هادی مهدویان مهر | شرکت صنایع قهوه پارت سازان | |
الهام مهدیان | فراورده های شیر و صنایع لبنی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان |
معصومه مهربان سنگ آتش | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استادیار گروه کیفیت و ایمنی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی |
علیرضا مهرگان نیکو | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه گیلان | |
نرگس مورکی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها | عضو هیات علمی تمام وقت دانشکاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال |
سیدمحمود موسوی | استاد گروه مهندسی شیمی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد | |
مرضیه موسوی نسب | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها | گروه پژوهشی فرآوری آبزیان، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز |
سعید میردامادی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استاد، گروه زیست فناوری پزشکی و صنایع دارویی، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایان، تهران، ایران |
سید مهدی میرزابابائی | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | مدیر گروه/موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
الناز میلانی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت | استادیار، گروه کیفیت و ایمنی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، جهاد دانشگاهی مشهدف مشهد، ایران |
سارا ناجی طبسی | هیدروکلوئیدهای مواد غذایی | عضو هیأت علمی گروه نانو فناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
بهزاد ناصحی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت | دانشیار گروه مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه پیام نور، ایران |
لیلا ناطقی | تکنولوژی مواد غذایی - صنایع قند، فراورده های شیر و صنایع لبنی، فراوری مواد غذایی | دانشیار، گروه صنایع غذایی، واحد ورامین-پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران |
محمدرضا نصیری | زیست فناوری مواد غذایی | دانشیار، گروه دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران |
مرضیه نصیری محلاتی | کارشناس آزمایشگاه های لبنیاتو قند، گروه آموزشی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد | |
فریبا نقیپور | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت | استادیار، مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر |
بهاره نوروزی | میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | Department of biology |
نگین نوری | گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران | |
محمد نوشاد | استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، ملاثانی، ایران | |
راضیه نیازمند | استادیار گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد | |
سمیه نیک نیا | مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | دانشگاه زابل |
زهرا هادیان | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها | استادیار، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی ، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی |
تکتم هجرانی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت | گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار |
عبدالله همتیان سورکی | بسته بندی مواد غذایی، تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های غلات و پخت، فراوری مواد غذایی | دانشگاه جهرم |
عباس همتّی کاخکی | استادیار گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد | |
ناصر همدمی | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های آنها، مهندسی صنایع غذایی-مدلسازی | دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان |
اسماء وردیان | بیوفیزیک مواد غذایی، شیمی مواد غذایی | استادیار، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران |
علیرضا وسیعی | زیست فناوری مواد غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران |
علیرضا وسیعی | زیست فناوری مواد غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی | گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد |
مسعود یاورمنش | استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد | |
سمیرا یگانه زاد | گروه فراوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | |
سمیرا یگانه زاد | تکنولوژی مواد غذایی- فراورده های قنادی و شکلات | گروه فرآوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |