نویسنده = %D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%AF %D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%81%D8%B6%D9%84%DB%8C %D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C
ارزیابی تأثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ بر ویژگی‌های رشته خوشکار سرخ شده

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 179-192

10.22101/JRIFST.2013.09.16.226

سیداحمد شهیدی؛ محبت محبی؛ علی معتمدزادگان؛ امان محمد ضیائی‌فر؛ جواد ابوالفضلی اصفهانی؛ سیدعلی مرتضوی