ارزیابی تأثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی

معصومه ثمری خلج؛ سلیمان عباسی

دوره 3، شماره 2 ، شهریور 1393، ، صفحه 171-184

https://doi.org/10.22101/JRIFST.2014.08.23.326

چکیده
  صمغ فارسی، صمغی است شفاف که از درخت بادام­کوهی بدست می‌آید. این صمغ کاربردهای دارویی و غذایی بسیاری داشته و شامل دو قسمت محلول (30–25 درصد) و نامحلول (75-70 درصد) می‌باشد. با توجه به نامحلول بودن بخش اعظم صمغ فارسی (75-70)، در پژوهش حاضر با استفاده از روش سطح پاسخ، تأثیر استفاده از شرایط مختلف اصلاح شیمیایی (غلظت صمغ، غلظت آکریل‌آمید، ...  بیشتر