• ورود به سامانه
  • ثبت نام
  • English

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

جستجوی پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • سیاست دسترسی آزاد
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای سامانه
    • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
    • راهنمای داوران
  • تماس با ما
نویسنده = مصطفی شهیدی نوقابی
تعداد مقالات: 3
تعیین منشأ گیاهی عسل‌های رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ، شوری، مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روش‌های کمومتریکس

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 409-418

10.22101/JRIFST.2019.02.23.745

احسان اکبری؛ عادل بیگ بابایی؛ مصطفی شهیدی نوقابی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 490.7 K

اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخ‌کردن بر میزان آکریل‌آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات

دوره 4، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 283-298

10.22101/JRIFST.2016.01.30.441

زهره قائینی؛ راضیه نیازمند؛ مصطفی شهیدی نوقابی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 691.74 K

اثر پودر آب‌پنیر و بی‌کربنات سدیم بر مقدار آکریل‌آمید در بیسکویت‌های پتی‌بور و مادر

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 197-208

10.22101/JRIFST.2015.11.22.431

راضیه نیازمند؛ آرپا خچومیان؛ مصطفی شهیدی نوقابی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 292.69 K

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

اخبار و اعلانات

  • نمایه شدن نشریه در پایگاه اطلاعاتی بین المللی Scopus 1399-06-02
  • نمایه شدن نشریه در پایگاه اطلاعاتی EBSCO 1399-04-15
  • نمایه شدن نشریه در پایگاه اطلاعاتی بین‌المللی (CAS) 1397-10-26
  • مجوز چاپ مقالات انگلیسی 1397-10-26
  • کنترل سرقت ادبی 1397-06-02

کلیه حقوق این وبگاه برای مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی محفوظ است.

Creative Commons License

دسترسی به مقالات نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی به صورت دسترسی آزاد می‌باشد (Creative Commons Attribution 4.0 International (CC-BY 4.0 .

 

 آخرین به‌روزرسانی وبگاه:

28 خرداد ماه 1402

 

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

© سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب