1. بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر

کاظم علیرضالو؛ جواد حصاری؛ مقصود بشارتی؛ میلاد یعقوبی؛ ذبیح‌اله نعمتی؛ حیدر ملایری

دوره 9، شماره 2 ، تابستان 1399، ، صفحه 221-236

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2020.195438.1108

چکیده
  در این پژوهش، تأثیر استفاده از ترکیب 500 پی‌پی‌ام عصاره‌های گیاهی مخلوط (چای‌سبز، گزنه و برگ‌زیتون) به‌همراه نایسین (200 پی‌پی‌ام) و نانوذرات نایسین (200 پی‌پی‌ام) به‌منظور تولید سوسیس فرانکفورتر بدون نیتریت موردبررسی قرار گرفت. نمونه‌های سوسیس فرانکفورتر بدون نیتریت در 3 تیمار حاوی 500 پی‌پی‌ام عصارۀ گیاهی+200 پی‌پی‌ام نایسین، ...  بیشتر