بررسی تجربی فرایند خشک‌کردن فیلۀ ماهی با استفاده از تابش مادون‌قرمز

فرخ فرخ پور؛ لاله رومیانی؛ سروش زرین آبادی

دوره 10، شماره 1 ، خرداد 1400، ، صفحه 83-94

http://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2021.272321.1228

چکیده
  هدف از این پژوهش استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) برای طراحی آزمایش‌ و بهینه‌سازی فرایند خشک‌شدن فیلۀ کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از اشعۀ مادون‌قرمز بود. قدرت تابش اشعۀ مادون‌قرمز 83، 104 و 125 وات و توان لامپ 250 وات و فاصلۀ آن از فیلۀ ماهی 5 سانتی‌متر بود. قطعه‌‌های فیلۀ ماهی در فواصل زمانی 60، 120 و 180 دقیقه با ترازوی دیجیتال با دقت 0/01 ...  بیشتر