کلیدواژه‌ها = %D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%A6%DB%8C%D9%86 %D8%A2%D8%A8 %D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1
ارزیابی اثرات صمغ آگار بر خواص بافتی و رئولوژیکی ژل سرد پرشدۀ امولسیونی ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر

دوره 11، شماره 3، آذر 1401، صفحه 257-274

10.22101/JRIFST.2022.318480.1303

محمّد رضا صلاحی؛ سید محمدعلی رضوی؛ محبت محبی


بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص‌های کیفی امولسیون روغن در آب

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 139-152

10.22101/JRIFST.2013.09.16.223

علیرضا صادقیان؛ رسول کدخدایی؛ رضا فرهوش؛ آرش کوچکی؛ مسعود نجف نجفی