کلیدواژه‌ها = Gelatin
Box-Wilson Design and Analysis for Extraction of Gelatin from Black Kingfish Skin

دوره 13، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 5-10

10.22101/jrifst.2022.360993.1391

Selvaraju Sivamani؛ Balakrishna Pillai Sankari Naveen Prasad؛ Azucena Cuento


ریزپوشانی توأم روغن ماهی و ویتامین E به روش کوآسرواسیون ترکیبی و بهینه‌‌یابی کارایی آن با روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 53-66

10.22101/jrifst.2019.04.30.815

فاطمه میرزایی کلایی؛ سید علی جعفرپور


تأثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ـ ژلاتین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی‌شوریدۀ بلانگر نگهداری‌شده در یخچال

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 71-86

10.22101/JRIFST.2017.05.22.616

جواهر ساکی؛ آی‌ناز خدانظری؛ سیدمهدی حسینی


مقایسه برخی ویژگی‌ها‌ی حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین‌‌ها‌ی آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آب‌پنیر

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 375-388

10.22101/JRIFST.2015.01.21.347

سعید میرعرب رضی؛ محبت محبی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ آرش کوچکی