ایزدی، ز.، نصیرپور، ع.، و گروسی، ق. (1391). مطالعه توزیع فیتو استرول و تغییرات رنگ در ماست غنی شده با فیتواسترول به روش کروماتوگرافی گازی و نرم افزار فتوشاپ.
نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 294-300. doi:
https://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v8i3.18470
بیرقیطوسی، ش.، شاکری، م.، و مرتضوی، س. (1385). اثر مکمل های کنسانتره پروتئینی آب پنیر و کازئین هیدرولیز شده روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(4)، 65-74.
سازمان ملی استاندارد ایران [ISIRI]. (1387). میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام -روش جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها-قسمت اول -روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی (a
w) بیشتر از 0/95. استاندارد ملی ایران به شمارۀ 1-10899، چاپ اول، برگفته از
http://standard.isiri.gov.ir/StandardView.aspx?Id=12277
قربانیحسنسرایی، آ. (1393). غنیسازی ماست با منابع گوناگون امگا 3 و بررسی تأثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی طی مدت نگهداری. (رسالۀ منتشرنشدۀ دکتری), دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی.
قربانیحسنسرایی، آ.، شهیدی، ف.، قدوسی، ح.، معتمدزادگان،, ع.، و وریدی، م. (1394). پایداری اکسیداتیو ماست غنیشده با منابع گوناگون امگاسه طی مدت نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(94)، 165-173.
گروسی، ق.، نصیرپور، ع.، احمدی، ج.، و بهرامی، ب. (1390). بهینه سازی تولید ماست غنی شده با فیتواسترول به منظور کاهش کلسترول.
نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 156-163. doi:
https://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v7i2.10064
متینی، س.، مرتضوی، س.، صادقیان، ع.، و شریفی، ا. (1397). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصارۀ ریزپوشانیشدۀ پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست.
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(3)، 241-254. doi:
https://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2018.10.20.731
AOAC. (1995). Official methods of analysis of AOAC international. Vol. 2, Arlington, VA: Association of Analytical Communities.
Beiraghi Toosi, S., Shakeri, M., & Mortazavi, A. (2007). Effect of whey protein concentrate and casein hydrolysate supplementations on physicochemical and sensory properties of yogurt. Iranian Journal of Food Science and Technology, 3(4), 65-74. (in Persian)
Garoosi, G. A., Nasirpour, A., Ahmadi, J., & Bahrami, B. (2011). Optimization of Producing Enriched Yogurt With Phytosterols in Order To Reducing Cholesterol Content.
Iranian Food Science and Technology Research Journal, 7(2), 156-163. doi:
https://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v7i2.10064 (in Persian)
Ghorbani-HasanSaraei, A., Shahidi, F., Ghoddusi, H. B., Motamedzadegan, A., & Varidi, M. (2015). Oxidative stability of enriched yoghurts with different omega 3 sources during storage. Iranian Journal of Food Science and Technology, 13(1), 165-173. (in Persian)
Ghorbani Hasan-Saraei, A. (2014). Yogurt Fortification with Different Sources of Omega3 and Evaluation of Its Physicochemical and Sensory Properties During Storage. (Unpublished doctoral dissertation), Ferdowsi University of Mashhad, Faculty of Agriculture. (in Persian)
Hashemi Gahruie, H., Eskandari, M. H., Mesbahi, G., & Hanifpour, M. A. (2015). Scientific and technical aspects of yogurt fortification: A review.
Food Science and Human Wellness, 4(1), 1-8. doi:
https://doi.org/10.1016/j.fshw.2015.03.002
Iranian National Standardization Organization. (2008). Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds-Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0.95. ISIRI Standard No. 10899-1, 1
st. Edition. Retrieved from
http://standard.isiri.gov.ir/StandardView.aspx?Id=12277 (in Persian)
Izadi, Z., Nasirpour, A., & Garoosi, G. A. (2012). Study the Distribution State of Phytosterol and Color Changes of Enriched Yogurt with Phytosterol Using Gas Chromatography and Photoshop Software.
Iranian Food Science and Technology Research Journal, 8(3), 294-300. doi:
https://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v8i3.18470 (in Persian)
Izadi, Z., Nasirpour, A., Garoosi, G. A., & Tamjidi, F. (2015). Rheological and physical properties of yogurt enriched with phytosterol during storage.
Journal of Food Science and Technology, 52(8), 5341-5346. doi:
https://doi.org/10.1007/s13197-014-1593-2
Matini, S., Mortazavi, S. A., Sadeghian, A. R., & Sharifi, A. (2018). Studying Physicochemical Properties of Sardasht Red Grape Skin Encapsulated Extract and Stability Evaluation of These Compounds in Yoghurt.
Research and Innovation in Food Science and Technology, 7(3), 241-254. doi:
https://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2018.10.20.731 (in Persian)
Panesar, P. S., & Shinde, C. (2012). Effect of storage on syneresis, pH, Lactobacillus acidophilus count, Bifidobacterium bifidum count of Aloe vera fortified probiotic yoghurt.
Current research in dairy sciences, 4(1), 17-23. doi:
https://doi.org/10.3923/crds.2012.17.23
Sengupta, S., Bhowal, J., & Bhattacharyya, D. K. (2013). Development of new kinds of soy yogurt containing functional lipids as superior quality food. Annals Biol Res, 4, 144-151.
Shaker, R. R., Jumah, R. Y., & Abu-Jdayil, B. (2000). Rheological properties of plain yogurt during coagulation process: impact of fat content and preheat treatment of milk.
Journal of Food Engineering, 44(3), 175-180. doi:
https://doi.org/10.1016/S0260-8774(00)00022-4
Shortt, C., Shaw, D., & Mazza, G. (2004). Overview of opportunities for health-enhancing functional dairy products Handbook of functional dairy products (pp. 1-12).
Singh, G., & Muthukumarappan, K. (2008). Influence of calcium fortification on sensory, physical and rheological characteristics of fruit yogurt.
LWT - Food Science and Technology, 41(7), 1145-1152. doi:
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2007.08.027
Tamjidi, F., Nasirpour, A., & Shahedi, M. (2012). Physicochemical and sensory properties of yogurt enriched with microencapsulated fish oil.
Food Sci Technol Int, 18(4), 381-390. doi:
https://doi.org/10.1177/1082013211428212
Tamjidi, F., Nasirpour, A., & Shahedi, M. (2014). Rheological Characteristics of Yogurt Enriched with Microencapsulated Fish Oil. Journal of Agricultural Science and Technology, 16(5), 1073-1082.
Tang, Q., Munro, P. A., & McCarthy, O. J. (1993). Rheology of whey protein concentrate solutions as a function of concentration, temperature, pH and salt concentration.
Journal of Dairy Research, 60(3), 349-361. doi:
https://doi.org/10.1017/S0022029900027692
Tavakoli, S., & Mokhtarian, M. (in Press). Effects of Adding Concentrated Protein of Bitter Orange Seed on Physical, Chemical and Sensory of Set-Type Yogurt.
Research and Innovation in Food Science and Technology, -. doi:
https:doi.org/10.22101/jrifst.2021.298984.1267 (in Persian)
Yang, M., & Li, L. (2010). Physicochemical, Textural and Sensory Characteristics of Probiotic Soy Yogurt Prepared from Germinated Soybean. Food Technology and Biotechnology, 48, 490-496.
ارسال نظر در مورد این مقاله