نویسنده = سارا ناجی طبسی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغن‌کنجد و بادام شیرین

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 137-154

10.22101/JRIFST.2022.333324.1335

معصومه حیدری قره چشمه؛ اکرم آریان فر؛ الهام مهدیان؛ سارا ناجی طبسی


بهینه‌یابی سیستم‌های حجم دهندۀ روغن بر پایۀ اینولین، صمغ فارسی و آلژینات با روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 123-140

10.22101/JRIFST.2021.296541.1261

بیتا محمدعلمی؛ اکرم آریان‌فر؛ علی محمدی ثانی؛ سارا ناجی طبسی


بررسی ویژگی های اولئوژل تهیه‌شده به روش قالب‌گیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین چربی در خامه

دوره 9، شماره 3، مهر 1399، صفحه 269-282

10.22101/JRIFST.2020.229269.1168

سیما ناجی طبسی؛ الهام مهدیان؛ اکرم آریان‌فر؛ سارا ناجی طبسی


ارزیابی ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و پختی اسپاگتی غنی‌شده با سبوس جو و صمغ زانتان

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 91-110

10.22101/JRIFST.2019.04.30.818

راضیه نیازمند؛ سارا ناجی طبسی؛ آتنا مدیری؛ مسلم جهانی