بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیله دودی ماهی سالمون

زهره بهرامی؛ احمد پدرام نیا؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ محمد آرمین؛ مجتبی حیدری مجد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 17 اردیبهشت 1401

http://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2022.326416.1321

چکیده
  هدف از این مطالعه تولید نانوالیاف گلیادین الکتروریسی شده حاوی اسانس آویشن شیرازی (ZMEO) (5، 10 و 15 درصد، وزنی/وزنی) برای ایجاد الیاف­‌های ضد میکروبی فعال بود. حداقل غلظت مهارکنندگی رشد و حداقل غلظت کشند­گی اسانس ارزیابی شد. همچنین نانوالیاف تولیدی از لحاظ ویژگی­‌های فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی‌­اکسیدانی و ضدمیکروبی بررسی شد. ...  بیشتر