کلیدواژه‌ها = antioxidant
Mixture Design Approach on Mushroom-Berry Drink Formulation: Optimization based on Physicochemical Characteristics, Antioxidant Activities and Sensory Properties

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 آبان 1402

10.22101/jrifst.2023.384635.1437

Risda Yulianti؛ Yang-Chia Shih


بهینه‌سازی اﺳﺘﺨﺮاج ترکیبات مؤثره از ضایعات پیاز ﺑﻪ ﮐﻤﮏ فرایند ﻧﻔﻮذ ﺧﺸﮏ ﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ و ﮔﺮاﻧﺶ

دوره 8، شماره 3، مهر 1398، صفحه 297-314

10.22101/JRIFST.2019.07.15.e1057

مهرانوش غریبی تهرانی؛ الهام آذرپژوه؛ امیرحسین الهامی راد؛ پروین شرایعی؛ احمد پدرام نیا؛ هدیه یزدانفر


بهینه‌یابی شرایط هیدرولیز پروتئین دانۀ کدو با آنزیم آلکالاز به‌منظور دستیابی به حداکثر فعالیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 445-458

10.22101/JRIFST.2019.02.23.748

کوثر ذاکری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی مویدی؛ یحیی مقصودلو


اثر خواص ضداکسیداسیونی عصارۀ جلبک قهوه‌ای روی ماندگاری و خواص حسی ناگت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در فریزر با دمای 18- درجۀ سانتی‌گراد

دوره 7، شماره 2، تیر 1397، صفحه 149-166

10.22101/JRIFST.2018.07.17.723

امید اسدی فارسانی؛ معظمه کردجزی؛ بهاره شعبانپور؛ سیدمهدی اجاق؛ انیسه جمشیدی


بررسی اثر عصارۀ چای سبز و دارچین بر پایداری روغن سویا

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 321-334

10.22101/JRIFST.2018.02.12.641

اکرم آریان‎فر؛ مریم سردرودیان


بهینه‌سازی شرایط استخراج ترکیبات زیست فعال از گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 39-54

10.22101/JRIFST.2016.06.01.514

زهرا احمدیان کوچکسرایی؛ راضیه نیازمند؛ مسعود نجف نجفی


بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 233-246

10.22101/JRIFST.2015.11.22.434

سحر روشنی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ اکرم آریان‌فر


تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 361-374

10.22101/JRIFST.2015.01.21.346

مسلم صباغی؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ امان محمد ضیائی‌فر


اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتی‌اکسیدان بر ویژگی‌های سختی و مؤلفه‌های رنگی پسته‌ی برشته‌ شده

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 295-310

10.22101/JRIFST.2014.03.01.241

سارا خشنودی‌نیا؛ ناصر صداقت؛ غلامحسین رادمرد قدیری