کلیدواژه‌ها = Transglutaminase
The use of Transglutaminase and Gallic acid as Stabilizers and Thickeners in the Production of Ice cream

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اسفند 1402

10.22101/jrifst.2024.418256.1520

Zena Kadhim Al-Younisa؛ Raqad R.Al-Hatim؛ Sheren Fadhal Abbas؛ Ammar B. Altemimi؛ Mohammad Ali Hesarinejad؛ Mohamed Ibrahim Younis؛ Tarek Gamal Abedelmaksoud


بررسی اثر صمغ‌های زانتان، گوار و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی دونات فاقد گلوتن

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 1-14

10.22101/jrifst.2019.04.30.811

آرزو فاضلی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ مهدی کریمی؛ علیرضا صادقیان؛ آرش کوچکی


تأثیر افزودن کازئینات سدیم و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر خواص رئولوژیکی، فیزیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد ذرت

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 365-376

10.22101/JRIFST.2019.02.23.742

نساء صفوی؛ مهدی قره خانی


بررسی اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی استیک گوشت مرغ

دوره 5، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 359-368

10.22101/JRIFST.2017.02.26.004

سیده عسل فرخ؛ هما بقائی