نویسنده = محمد گلی
تأثیر پیش‌تیمار امواج اولتراسوند بر ویژگی‌های عملکردی پودر سفیدۀ تخم‌مرغ خشک‌شده به روش انجمادی

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 181-190

10.22101/JRIFST.2023.376052.1417

مهرنوش برهانی اصفهانی؛ محمد گلی؛ مجید طغیانی


اثر روغن‌کنجد و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، کیفی و میکروبی ماست

دوره 10، شماره 3، آذر 1400، صفحه 311-324

10.22101/JRIFST.2021.309095.1282

منوچهر نوروز؛ محمد گلی


خواص حسی و بافتی مایونز کم‌چرب تهیه‌شده با نشاستۀ ذرت ژلاتینه‌شده و صمغ فارسی

دوره 9، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 363-374

10.22101/JRIFST.2020.212592.1136

حمیدرضا موسی خانی گنجه؛ محمد گلی


مقایسۀ اثر ضداکسایشی سلنیت ‌سدیم میکروکپسول‌شده و ریزپوشانی‌نشده با بوتیل‌ هیدروکسی‌آنیزول در روغن سویا

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 85-98

10.22101/JRIFST.2020.197492.1112

سپیده مشتاقی؛ محمد گلی


اثر عوامل کی‌لیت‌کنندۀ سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرایند پخت

دوره 8، شماره 3، مهر 1398، صفحه 235-244

10.22101/JRIFST.2019.09.17.833

عاطفه‌سادات هاشمی گرم دره؛ محمد گلی


بررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 105-118

10.22101/JRIFST.2018.05.19.718

انسیه عسگری؛ محمد گلی