نویسنده = مصطفی شهیدی
بررسی اثر تیمار حرارتی بر خواص ضد میکروبی اسانس اویشن شیرازی و دارچین در برابر میکروارگانیسم‌های اصلی فساد نان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مرداد 1402

10.22101/jrifst.2023.376953.1435

سیدجواد حسینی؛ مصطفی شهیدی؛ محبوبه سرابی جماب؛ حسین زمانی؛ غلام حسین ظهوری


کورکومین بارگذاری‌شده در هیدروژل تقویت‌شده با نانوژل برای بهبود کیفیت و خواص بافتی خمیر و نان بربری

دوره 11، شماره 3، آذر 1401، صفحه 303-318

10.22101/JRIFST.2022.334773.1341

سعیده شهبازی‌زاده؛ سارا ناجی طبسی؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ امیر پورفرزاد


استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 57-72

10.22101/JRIFST.2019.09.22.e1071

مصطفی شهیدی؛ محمد ملاویسی


بررسی اثر آنتی‌اکسیدان و نگهدارنده‌ها بر ویژگی‌های اکسایشی و میکروبی کرۀ گردو طی زمان ماندگاری

دوره 8، شماره 2، تیر 1398، صفحه 151-164

10.22101/JRIFST.2019.07.22.824

مصطفی شهیدی نوقابی؛ راضیه نیازمند؛ مژده صراف؛ مهناز شهیدی نوقابی


تولید و ارزیابی نانولیپوزوم‌های حامل پپتیدهای زیست‌فعال به‌دست‌آمده از ضایعات ماهی با استفاده از آنزیم آلکالاز

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 31-44

10.22101/jrifst.2019.04.30.813

شیرین حسنی؛ مصطفی شهیدی؛ سیدمهدی اجاق


بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره‌سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو

دوره 4، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 143-152

10.22101/JRIFST.2015.07.23.424

خلیل بهزاد؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ سیدعلی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ روح الله بهزاد


مدلسازی دفع یون‌های آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM

دوره 2، شماره 1، تیر 1392، صفحه 63-78

10.22101/JRIFST.2013.07.03.215

مصطفی شهیدی نوقابی؛ سیدمحمود موسوی؛ سید محمدعلی رضوی؛ محمد الهی