کلیدواژه‌ها = Antioxidant activity
Comparison of conventional solvent, enzyme and ultrasound assisted extractions on phenolics and bioactivities of Symplocos cochinchinensis leaves

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 آبان 1402

10.22101/jrifst.2023.390248.1446

Trang Nguyen


Effect of In ovo Injection of Flaxseed Oil on Broiler Breast Meat in Chicken Embryo Model: Meat Quality, Antioxidant Capacity and Fatty Acid Profile

دوره 13، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 37-42

10.22101/jrifst.2023.368949.1406

Sara Balvayeh؛ Razieh Partovi؛ Behrokh Marzban Abbasabadi؛ Shohreh Alian Samakkhah

Effect of <i>In ovo</i> Injection of Flaxseed Oil on Broiler Breast Meat in Chicken Embryo Model: Meat Quality, Antioxidant Capacity and Fatty Acid Profile


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی شیر بز غنی‌شده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتری‌های لاکتیکی

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 77-93

10.22101/JRIFST.2022.340359.1353

مهشاد ترابی؛ فرزانه عبدالملکی


محتوای فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های متانولی و آبی بخش‌های مختلف گیاه انزروت و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی عصارۀ صمغ متانولی

دوره 11، شماره 3، آذر 1401، صفحه 291-302

10.22101/JRIFST.2022.320691.1308

نجمه خادمی‌پور؛ انوشه شریفان؛ حسین باخدا


آماده‌سازی نانولیپوزوم‌های حامل فیکوبیلی‌پروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلی‌مری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 109-122

10.22101/JRIFST.2021.299415.1270

امیر حق دوست؛ لیلا گلستان؛ مریم حسنی؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ سیداحمد شهیدی


ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر سفید فراپالایش غنی‌شده با عصارۀ جوانۀ گندم ریزپوشانی‌شده با خشک‌کن پاششی و انجمادی

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 127-140

10.22101/JRIFST.2020.218931.1159

فهیمه جمعدار؛ سیدعلی مرتضوی؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ اکرم شریفی


استخراج عصارۀ گیاه خندل به روش پرکولاسیون و کاربرد آن به‌منظور افزایش زمان ماندگاری در تهیۀ ماریناد فیلۀ میگوی سفید هندی

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 199-216

10.22101/JRIFST.2021.274948.1232

ثمر صادقی؛ نرگس مورکی؛ مسعود هنرور


بررسی محتوای فنول و خواص آنتی‌اکسیدانی عصارۀ صمغ انزروت

دوره 10، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 59-70

10.22101/JRIFST.2021.257952.1201

نجمه خادمی پور؛ انوشه شریفان؛ حسین باخدا


بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 1-10

10.22101/JRIFST.2019.09.21.e1285

سیده پریا سمایی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی


مقایسۀ اثر ضداکسایشی سلنیت ‌سدیم میکروکپسول‌شده و ریزپوشانی‌نشده با بوتیل‌ هیدروکسی‌آنیزول در روغن سویا

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 85-98

10.22101/JRIFST.2020.197492.1112

سپیده مشتاقی؛ محمد گلی


تولید و ارزیابی نانولیپوزوم‌های حامل پپتیدهای زیست‌فعال به‌دست‌آمده از ضایعات ماهی با استفاده از آنزیم آلکالاز

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 31-44

10.22101/jrifst.2019.04.30.813

شیرین حسنی؛ مصطفی شهیدی؛ سیدمهدی اجاق


بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین گردۀ زنبورعسل توسط آنزیم گوارشی پپسین براساس ویژگی‌های ضداکسایشی و بازدارندگی ACE و مقایسۀ آن با ژلۀ رویال

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 49-64

10.22101/JRIFST.2018.05.19.714

عاطفه مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ فیدل تولدرا


ریزپوشانی ترکیبات زیست‌فعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش هم‌تبلوری: بررسی ویژگی‌های ساختاری و پایداری

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 127-140

10.22101/JRIFST.2017.09.02.622

مهدیه اکبری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی‌نژاد؛ خشایار سرابندی


بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 157-170

10.22101/JRIFST.2017.09.02.624

نسترن خواجه‌ئی؛ محمدتقی گلمکانی؛ مرضیه ابلاغی؛ محمدهادی اسکندری


تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتی‌اکسیدانی از کنسانتره پروتئین آب پنیر

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 271-282

10.22101/JRIFST.2015.11.22.437

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی


تأثیر دما، زمان و نسبت‌های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب‌پنیر

دوره 3، شماره 3، آبان 1393، صفحه 245-254

10.22101/JRIFST.2014.10.23.334

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی


بررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius)

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 351-364

10.22101/JRIFST.2014.03.01.245

علیرضا مهرگان نیکو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی طاهری؛ مهران اعلمی؛ فائزه کمالی


شناسایی و اندازه‌گیری اسیدهای فنولی، فعالیت مهارکنندگی رادیکال و قدرت احیاءکنندگی آهن عصاره‌های اتانولی و متانولی زولنگ

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 193-204

10.22101/JRIFST.2013.09.16.227

شهلا سلمانیان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ معصومه جامسون؛ بیتا طباطبایی عمید


بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (.Mespilus germanica L)

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 219-228

10.22101/JRIFST.2012.12.20.136

سمانه ممشلو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ مرتضی خمیری