دوره و شماره: دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 1-120 
بررسی کارایی ورقه‌های استات سلولز رهایندۀ دی‌اکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداری‌شده در سردخانه

صفحه 1-14

10.22101/JRIFST.2022.300154.1274

راضیه نیازمند؛ پروین شرایعی؛ مسلم جهانی؛ الهام آذرپژوه؛ محمدرضا عبدالهی مقدم


درون‌پوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب‌گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب‌پنیر و یوتا کاراگینان

صفحه 15-28

10.22101/JRIFST.2022.315543.1299

آزاده صیادی؛ آرام بستان؛ رسول کدخدایی


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتی‌بخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.)

صفحه 29-38

10.22101/JRIFST.2022.318617.1304

آذر سپاهی؛ الهام مهدیان؛ اسماعیل عطای صالحی؛ علی محمدی ثانی


خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر-نشاستۀ اصلاح‌شده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها

صفحه 39-54

10.22101/JRIFST.2022.338470.1349

محسن صهبایی اجلالی؛ سید محمدعلی رضوی


مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پنیر

صفحه 55-76

10.22101/JRIFST.2022.347104.1374

نیکان ایری؛ بهاره نوروزی؛ شکوفه غازی


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی شیر بز غنی‌شده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتری‌های لاکتیکی

صفحه 77-93

10.22101/JRIFST.2022.340359.1353

مهشاد ترابی؛ فرزانه عبدالملکی


مدل‌سازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانه‌ای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری

صفحه 93-104

10.22101/JRIFST.2022.347851.1376

محسن مختاریان؛ فاطمه کوشکی؛ بهروز جنت


بررسی ارزش غذایی، ویژگی‌های میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقره‌ای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی

صفحه 105-120

10.22101/JRIFST.2022.354652.1382

مینا سیف زاده