تاثیر گوار، گزانتان، کربوکسی متیل سلولز و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر بیاتی نان بربری

دوره 1، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 1-10

10.22101/JRIFST.2012.05.21.111

گیسو ملکی؛ جعفر محمدزاده میلانی


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ

دوره 2، شماره 1، تیر 1392، صفحه 1-16

10.22101/JRIFST.2013.07.03.211

مهشید رهبری؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ مهدی کاشانی نژاد


تأثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن، ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 1-10

10.22101/JRIFST.2014.06.15.311

مهدی صداقت سنگانی؛ اسحاق زکی پور رحیم آبادی؛ احسان احمدی فر


بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف در خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 1-18

10.22101/JRIFST.2015.05.10.411

اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی نژاد


بهینه‌‎سازی ترکیبات متشکله کیک اسفنجی حاوی اکارا

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-14

10.22101/JRIFST.2016.06.01.511

صبا مرتضوی‌نژاد؛ هاجر عباسی؛ مهشید جهادی


کاهش میزان آکریل‌آمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتی‌اکسیدانی روغن‌کنجد و مواد صابونی‎ناشوندۀ آن

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 1-10

10.22101/JRIFST.2017.05.22.611

ساره رشیدی؛ راضیه نیازمند؛ اکرم آریان‎فر


بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره‌ی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب

دوره 1، شماره 2، تیر 1391، صفحه 75-86

10.22101/JRIFST.2012.06.21.121

رضوان شاددل؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ عبدالمجید مسکوکی؛ علی شریف؛ صدیف آزادمرد دمیرچی


مقایسه ویژگی‌های ریزکپسول‌های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک‌کن پاششی و خشک‌کن انجمادی

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 97-114

10.22101/JRIFST.2014.08.23.321

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ فائزه خان محمدی؛ سید ناصر عزیزی


ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن

دوره 4، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 97-116

10.22101/JRIFST.2015.07.23.421

یونس زاهدی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی


بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 109-120

10.22101/JRIFST.2013.09.16.221

وحیده سادات حسینی؛ مسعود نجف نجفی؛ علی محمدی ثانی؛ آرش کوچکی


تأثیر خمیرترش خشک‌شده با روش پاششی بر تشکیل شبکۀ گلوتن با مطالعۀ ریزساختار خمیر

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 115-126

10.22101/JRIFST.2017.09.02.621

آیلا آیرملو؛ پریسا جعفریان؛ سیدهادی پیغمبر دوست


تولید فیلم خوراکی زیست تخریب ‌پذیر از صمغ کتیرا و تعیین ویژگی‎های فیزیکی و مکانیکی آن

دوره 5، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 119-130

10.22101/JRIFST.2016.09.17.521

حمیده‌‎السادات عقیلی‌‌مقدم؛ باقر عمادی؛ فرشته حسینی؛ حسن صدرنیا


تأثیر پوشش کیتوزان غنی شده با آلفاتوکوفرول بر فساد اکسایشی چربی موجود در ماهی قزل آلای پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره‌ی یخچال گذاری

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 153-164

10.22101/JRIFST.2012.12.20.131

هانیه طلوعی؛ جواد مهتدی نیا؛ سید رفیع عارف حسینی؛ محمد اصغری جعفرآبادی


بررسی اثرات ریز‌جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک

دوره 3، شماره 3، آبان 1393، صفحه 197-210

10.22101/JRIFST.2014.10.23.331

رسول زرین؛ زهرا قاسم پور؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده؛ احسان مقدس کیا


اثر پودر آب‌پنیر و بی‌کربنات سدیم بر مقدار آکریل‌آمید در بیسکویت‌های پتی‌بور و مادر

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 197-208

10.22101/JRIFST.2015.11.22.431

راضیه نیازمند؛ آرپا خچومیان؛ مصطفی شهیدی نوقابی


بررسی تأثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بسته‌بندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 205-218

10.22101/JRIFST.2013.12.01.231

هادی الماسی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ علی اکبر انتظامی؛ اصغر خسروشاهی اصل


بررسی تأثیر افزودن نشاستۀ استیله بر روی ویژگی رئولوژی خمیر و کیفیت نان بربری

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 221-234

10.22101/JRIFST.2016.12.19.531

محمد حسین عزیزی؛ حسن احمدی گاولیقی؛ منصوره ابراهیمیان


بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از سیاه‌دانه با پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF)

دوره 6، شماره 3، آبان 1396، صفحه 221-234

10.22101/JRIFST.2017.11.18.631

حمید بخش آبادی؛ حبیب‌الله میرزایی؛ علیرضا قدس‎ولی؛ سیدمهدی جعفری؛ امان محمد ضیایی‎فر؛ عادل بیگ بابایی


تأثیر فراصوت روی برخی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی دوغ غنی‌‌شده با اسیدهای چرب امگا-3

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 229-240

10.22101/JRIFST.2013.03.15.141

فاطمه شیخ‌شعاعی؛ سلیمان عباسی


امکان‌سنجی تشخیص و درجه‌بندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین ‌بردار پشتیبان

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 259-272

10.22101/JRIFST.2022.275507.1234

مقداد تکلوزاده؛ محبت محبی؛ مسعود تقی زاده


اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخ‌کردن بر میزان آکریل‌آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات

دوره 4، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 283-298

10.22101/JRIFST.2016.01.30.441

زهره قائینی؛ راضیه نیازمند؛ مصطفی شهیدی نوقابی


اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتی‌اکسیدان بر ویژگی‌های سختی و مؤلفه‌های رنگی پسته‌ی برشته‌ شده

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 295-310

10.22101/JRIFST.2014.03.01.241

سارا خشنودی‌نیا؛ ناصر صداقت؛ غلامحسین رادمرد قدیری


استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جدا‌سازی فندق با اندازه مختلف

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 297-306

10.22101/JRIFST.2015.01.21.341

احسان محمودی؛ سید مهدی جعفری؛ ندا رحمانیان جهرمی؛ محمد جواد اکبریان میمند؛ مهدی وطن خواه


بررسی اثر عصارۀ چای سبز و دارچین بر پایداری روغن سویا

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 321-334

10.22101/JRIFST.2018.02.12.641

اکرم آریان‎فر؛ مریم سردرودیان


مدل‌سازی روند تغییرات شاخص‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنی‎شده با آهن و روی توسط شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 5، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 325-336

10.22101/JRIFST.2017.02.26.001

محمود حسین‌نژاد؛ سیدمهدی جعفری؛ محمد گنجه