با توجه به سیاستهای جدید نشریه، از ابتدای سال 1402 کلیه مقالات به زبان انگلیسی دریافت میشود.
نشریۀ پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی با درجۀ علمی، با هدف طرح مسائل علمی نو و معرفی دستاوردهای جدید پژوهشی محققان در عرصۀ علوم و صنایع غذایی، ایجاد فرصت مناسب جهت تبادل اندیشه و همکاری بیشتر بین پژوهشگران، دانشگاهیان، کارشناسان و صاحبان صنایع منتشر میشود. این فصلنامه مقالات کامل پژوهشی و نوآورانه و همچنین مقالات مروری مرتبط با حوزههای مختلف علوم و صنایع غذایی که برای اولین بار ارائه میگردند را پس از طی مراحل داوری علمی و تخصصی پذیرفته و منتشر مینماید.
لطفا در صورت نیاز با شماره 09366705437 تماس حاصل فرمایید.
نویسندگان سایر کشورها میتوانند از طریق تلگرام با شماره 09363317957 تماس حاصل فرمایند.
صفحه 1-4
10.22101/jrifst.2022.341609.1363
Subhadip Chakraborty؛ Nalanda Baby Revu؛ Gita Surisetty
صفحه 5-10
10.22101/jrifst.2022.360993.1391
Selvaraju Sivamani؛ Balakrishna Pillai Sankari Naveen Prasad؛ Azucena Cuento
صفحه 11-16
10.22101/jrifst.2023.363603.1398
Annis Catur Adi؛ Heni Rachmawati؛ Emyr Reisha Ishaura؛ Farapti Farapti؛ Wizara Salisa؛ Mohammad Fahmi Rasyidi؛ Nuthathai Sutthiwong
صفحه 17-22
10.22101/jrifst.2023.349221.1378
Ramesh Subramani؛ Charumathi Pushparaj؛ Archana Ganesan
صفحه 23-26
10.22101/jrifst.2023.357467.1388
Ameer Salem Al-Esawi؛ Zeina Taleb Al-Salami؛ Salah Mahdi Al-Jannah؛ Khawlah Abdallah Salman
صفحه 27-36
10.22101/jrifst.2023.353563.1381
Kumarakuru K؛ Vasanthakumari Paarree؛ Sundar K؛ Javith Hussain A
صفحه 37-42
10.22101/jrifst.2023.368949.1406
Sara Balvayeh؛ Razieh Partovi؛ Behrokh Marzban Abbasabadi؛ Shohreh Alian Samakkhah
صفحه 43-48
10.22101/jrifst.2023.374001.1415
Tri Ardyati؛ Keizo Hosokawa؛ Akihiro Ohara؛ Tri Agus Siswoyo
جهت مشاهده تعداد ارجاعات و h-index نشریه در googlescholar اینجا کلیک کنید.
آمار و ارقام
تعداد مقالات ارسال شده | 560 |
تعداد مقالات پذیرش شده | 160 |
نرخ پذیرش مقالات | 29 |
میانگین زمان پذیرش (روز) | 129 |
تعداد نویسندگان | 921 |
تعداد دوره ها | 13 |
تعداد شماره ها | 48 |
شمار بازدید | 234,194 |
شمار دانلود | 477.19 |
تعداد پایگاههای نمایهشده | 17 |